Okuyacak çocuk her yerde okur düşüncesi bence ilkokul için geçerli değil. Okul ortamı çok kötüyse veya daha iyi bir yere verebiliyorsam zorla oraya yollamam çocuğumuilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu kobudami dusuncelerinizi merak ettim.
tamam dogrudur yorumlari merak ettim bende tesekkur ederimOkuyacak çocuk her yerde okur düşüncesi bence ilkokul için geçerli değil. Okul ortamı çok kötüyse veya daha iyi bir yere verebiliyorsam zorla oraya yollamam çocuğumu
Geçen yıl aynı aptallığı bende yaptım. Ne okuldan ne öğretmenden memnun kaldım. Birde birsürü para bayıldım. Semtiniz iyi ve iyi öğretmene denk gelme şansınız varsa yakın okul çok rahat oluyor. Bu sene çok yakın bir okula gidiyor. Hem geç kalkma şansı var hem yorgunluk olmuyor hemde çocuk eve yakın kendini güvende hissediyor. Tabi bunlar iyi öğretmene denk gelirseniz geçerli. Okuyacak çocuk heryerde okur fikrine katılmıyorum. Biraz öğretmen yönlendirmesi, Veli ve öğrenci profili çok önemli.ilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu konudaki dusuncelerinizi merak ettim. servisle sabah zor kalkar aksam donus zor olur yorulur diye dusunuyorum birde ekstra masraf gibi
durumum cok musait degil zaten yoksa cocugumdan onemli degil hicbirsey. servis tutarsam cok zorlamam gerek mesela maddiyatiBen çocuğa yaptığım hiçbir yatırımı ekstra masraf olarak görmem görmedim bu bile sizin ve ark arasındaki farkı ortaya koymuş. Durumunuz olmaz eyvallah ama durumu olup çocuğu için okul araştırmayan, incelemeyen, soğuk havada yürümesin, ıslanmasın diye servise veren anneyle, diğer anne bir mi? Bu durumu da sorgulamak lazım. Şu çocuklarınıza değer verin, okullarını, eğitim hayatlarını önemseyin, hangi muhitte daha iyi ark grubu olur, etkinliklere katılır, öğretmen durumlar nasıldır diye bakın, hergün neler görüyoruz, her çocuk her yerde okur da okumasına nasıl okur bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?