- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Bunu belirtmediğiniz için ben kendi tercihiniz sandım bunu belirtseydiniz eğer o zaman yapacak en güzel şey adresteki,yakınızdaki okulunuzu incelemeye alıp, bu sene dörtleri okutan öğretmenleri araştırıp, kızınıza hangisi uygunsa ona kayıt yaptırmaya çalışmanız olacaktır. Hem öğretmen hakkında bilği sahibi olursunuz hemde okul öğrenci portföy hakkında bilgi toplamış olup içinize sinmezse diğer alternatifleri değerlendirirsiniz.durumum cok musait degil zaten yoksa cocugumdan onemli degil hicbirsey. servis tutarsam cok zorlamam gerek mesela maddiyati
Yakındaki Okul iyiyse servis ücretini eğitim masraflarına harcarsınız daha karlıdurumum cok musait degil zaten yoksa cocugumdan onemli degil hicbirsey. servis tutarsam cok zorlamam gerek mesela maddiyati
Okul profili benim için önemlidir. Ben bu nedenle evimin dibindeki okula değil başka ilçedeki okula verdim. Servis ile gidip geliyor. Hem veli profilinden hem okuldan memnunum. Yine olsa yine veririmilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu konudaki dusuncelerinizi merak ettim. servisle sabah zor kalkar aksam donus zor olur yorulur diye dusunuyorum birde ekstra masraf gibi
Okuldan okula fark var tabi. Muhitten muhite okulun kalitesi değişir. Egitim için yapılan masraf fuzuli değildirilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu konudaki dusuncelerinizi merak ettim. servisle sabah zor kalkar aksam donus zor olur yorulur diye dusunuyorum birde ekstra masraf gibi
Nasıl anlamıyorsunuzBen de okul konusuna aşırı titizlenen abartanlari anlamiyorum. Ozel okul konusunda da cok olumlu bakmiyorum. Ama konunuza gelecek olursak, cocuk komsunun cocugu size noluyor ki?
Yorumu kendi cocugu icin yapmamis kiNasıl anlamıyorsunuzÇocuğunu günde 5-6 saat göndereceği ve eğitim alacağı bir yer için titizlenmesininin tam olarak neyini anlamadınız?
Yazdıklarınızı okudum. Baştan aşşa sıfır. Okuyacak olan her yerde okur ne ya bu ne biçim düşünce yapısı. Madem öyle neden okul,öğretmen ayırımı var? Her şeyin iyisi ve kötüsü vardır.ilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu konudaki dusuncelerinizi merak ettim. servisle sabah zor kalkar aksam donus zor olur yorulur diye dusunuyorum birde ekstra masraf gibi
Ne demek okuyacak olan çocuk her yerde okur? Bunu söyleyen kişinin ( yani sizin) tahsilini merak ettimilkokula gidecek seneye cocugum nasip olursa. arkadas servis tutup baska okula yollayacagim dedi. ben okuyacak olan cocuk heryerde okur diyorum servisle erkenden kalkmasi zor olacak. orasi da devlet okulu burasida. sizin bu konudaki dusuncelerinizi merak ettim. servisle sabah zor kalkar aksam donus zor olur yorulur diye dusunuyorum birde ekstra masraf gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?