Zaten çocuk düşünen insanlar değiliz. Elbet hayat planlanılan gibi gitmiyor ama eşinin askerliğini bekleyen pek çok örnek var. Olamaz mı yani ? 3 yıl bekler miydiniz siz olsanız ?Haklı.
Hayat planlandığı gibi gitmeyebiliyor.
Hele ki askerlik...Kesinlikle evlilikten önce halledilmeli.
Bunu babasının askerliğini bilen ve hala asker bekleyen biri olarak yazıyorum.
Güzel bir noktaya parmak bastınız. Beni bakmayacaksın dimi, okul bittikten sonra faydanı görmeyecek miyim falan da dedi.Annen sana cok duskun oldugu icin deilde sankii biraz parani harcamak istedigi icn gibime geldi. Benmde bi arkasimin babasi boleydi . Okadar okuttum maasini yemeden evlenemezsin demisti. Kiz kredi cekti vdrdi oyle evlenebildi
Zaten çocuk düşünen insanlar değiliz. Elbet hayat planlanılan gibi gitmiyor ama eşinin askerliğini bekleyen pek çok örnek var. Olamaz mı yani ? 3 yıl bekler miydiniz siz olsanız ?
İçimi rahatlattınız, sinirimi yatıştırdınız teşekkür ederim :) Zaten sanırım ilk söylediğimde hemen evlenmek istiyorum sandı, 1-2 yıl bekleyeceğim deyince 3 yıl sonra izin veririm dedi. 3 deseydim 4 derdi. 4 deseydim 5 derdi. Annemle pek sakin konuşmak mümkün olmuyor hele bu konulardaAnneni her gün sakin sakin konuşarak işlemeye çalış. 3 yıl deme en azından 1 buçuk 2 yıl bekleyeceğini söyle sende onu korkut, eğer böyle devam edersen beni hasta edersin sonumu sen hazırlarsın falan de, duygu sömürüsü yap gerekirse ağla. Ama sakın kavga etme ve her gün konuş. Ben ne yapar eder kendim ve sevgilim hazır olunca istediğimiz zamanı kabul ettirirdim. Sonuçta herşeyiniz hazır olunca evleniceksiniz ikinizde buda zaten en az 1 buçuk 2 yıl alır. Sakın vazgeçme canım. Taviz verme.
Yani acik acik soylemis zatn. Cok kiziyorum bu zihniyete. Arkdasimin babasida damadiyla konusmuo simdi. İstemeye geldiklerinde tavir aldi konusmadi. Canim sen net tavrini koy. Evlenmem seni birakcagim anlamina gelmio de. Anlasilan annenin senle ilgili baska planlari var. Askerligi hic sorun etme. 6ay lisans mezuni icin ne ki.. Evlilk kadar guzel birsey varmibya annenin gurur duymasi gerekioGüzel bir noktaya parmak bastınız. Beni bakmayacaksın dimi, okul bittikten sonra faydanı görmeyecek miyim falan da dedi.
Bir an beni evlatlık alın istedimYani acik acik soylemis zatn. Cok kiziyorum bu zihniyete. Arkdasimin babasida damadiyla konusmuo simdi. İstemeye geldiklerinde tavir aldi konusmadi. Canim sen net tavrini koy. Evlenmem seni birakcagim anlamina gelmio de. Anlasilan annenin senle ilgili baska planlari var. Askerligi hic sorun etme. 6ay lisans mezuni icin ne ki.. Evlilk kadar guzel birsey varmibya annenin gurur duymasi gerekio
Düşünmedim değilannen senin evlenmeni istemiyor 3 yıl falan hikaye.. gerçekten eniştene yumruk attıysa annenin ciddi bir yardım alması gerek uzmandan.. size bağlılığı saplantı boyutuna gelmiş.. Senin yerine ben olsam yurtdışına kaçardım bu baskıyla herhalde..
Üslübunuza dikkat eder misiniz ? Neyin merakından bahsediyorsunuz siz ?Anneniz hakli nedir bu insanlarin evlilik meraki anlamis degilimm... Koca kacmiyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?