Okul,evlilik ,başarısızlık korkusu !

Keleback_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
34
13
8
31
merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim,almanyada yaşıyorum bölümümü değiştirip bir kac sene bekledikten sonra(evlilik,başka işte çalıştım falan) şimdide mesleğimi elime alıyım diye okula başladım anaokulu ögretmenliğine.İnanın ara verdikten sonra okula başlamak o kadar zor geldiki bana ,başaramam diye cok korkuyorum bide almanyaya sonradan geldim dili ögrenmek cok zor oldu yine zorluk cekicem diye cok korkuyorum ,en cok korktugum duygu bu , eşim sağolsun cok anlayışlı ev konusunda zorlanmıyorum ama bu tembellik beni mahfedicek , motivasyonumu kaybetmiş durumdayım, daha ta başından işlerin sonunu,sınavları evi herşeyi düşünüp aglıyıp kendime eziyet ediyorum , genel olarak hayat cok zor geliyor bana bir kac motivasyon cümlesi nolur

Olur bazen böyle.

Bende hem iş hem okul hem evlilik ama bir süre sonra zorluklara alışıyor insan. Biz kadınlar çok güçlüyüz.

Senden yedi yaş büyüğüm 1 okula giden kızım var seneye bebekte olacak ona rağmen seneye kpss ye hazırlayacağım. O enerjiyi kendimde buluyorum. Kızım ödev yaparken bende sınav çalışacağım.
Bence sizde yaparsınız. Biraz inanın ne olur. Kendinize guvenin

Seni çok iyi anlıyorum, ayrıca yaşınız çok genç, anaokul öğretmenliği de gerçekten güzel bir bölüm. Acaba güneşsizlik yağmur vb. gibi koşulların da etkisi olabilir mi bu isteksiziğe ? :)) Ya da kan değerlerinize baktırın, mesela bende de motivasyon eksikliği vardı çabuk yoruluyordum. Tahlillerde demir eksikliği çıktı. Takviye sayesinde daha iyi odaklandım derslere. Ben de Almanca’yı sonradan öğrendim, ne kadar derslere yüklenirsen o kadar üstesinden gelirsin. Herşey yavaş yavaş rayına oturuyor. Zaten zamanla dersleriniz sayesinde Almanca’nız da daha iyi pekişir. Eşinizin desteği olması da büyük avantaj. Almanca öğrenmeyi başarmışsınız, kendinizle gurur duyun Allah rızkı herkese, ilmi isteyen kullarına verirmiş.

Kızlaaaar cok sağolun ne güzel yazmıssınız öyle , evet havalar burda hep cok kapalı -,- böyle birgün mutluyum ikinci günü enerjim yine düşüyor , ben birde olayları cok takan bir kişiliğim bi konuyu anlamayınca dünyanın sonu gibi geliyor bana

Seni çok iyi anlıyorum, ayrıca yaşınız çok genç, anaokul öğretmenliği de gerçekten güzel bir bölüm. Acaba güneşsizlik yağmur vb. gibi koşulların da etkisi olabilir mi bu isteksiziğe ? :)) Ya da kan değerlerinize baktırın, mesela bende de motivasyon eksikliği vardı çabuk yoruluyordum. Tahlillerde demir eksikliği çıktı. Takviye sayesinde daha iyi odaklandım derslere. Ben de Almanca’yı sonradan öğrendim, ne kadar derslere yüklenirsen o kadar üstesinden gelirsin. Herşey yavaş yavaş rayına oturuyor. Zaten zamanla dersleriniz sayesinde Almanca’nız da daha iyi pekişir. Eşinizin desteği olması da büyük avantaj. Almanca öğrenmeyi başarmışsınız, kendinizle gurur duyun Allah rızkı herkese, ilmi isteyen kullarına verirmiş.
Evet demir eksikliğim var dogru ama sanmıyorum ya herşey beyinde bitiyor , insanların evlilikle okul zormu sorusu bile otomatikten aaa zormu acaba kesin zor ama bana şu an kolay geliyo ama zordur diye sacma sacma düşüncelere kapılıyorum otomotikmen zorlaştırıyorum hayatı kendime

Yapılacak bütün işleri birden düşünmek seni tabiki motivasyonsuz yapar. Sırayla hallet ve toplu olarak düşünme

Back
X