- 10 Nisan 2014
- 43.427
- 115.739
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
alayım o zaman yarın teşekkürlerBen morpayı daha çok seviyordum, ama bu sene içerikler değişti mi, nasıl bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alayım o zaman yarın teşekkürlerBen morpayı daha çok seviyordum, ama bu sene içerikler değişti mi, nasıl bilmiyorum.
Sadece Çarşamba gunu 6 ders uzaktan eğitim goruyoruz malesef.bir şey soracağım peki yüzyüze eğitim sonrası öğleden sonra ders oluyor mu pazartesi salı perşembe cuma günlerinden birinde
Ama sistem bu zaten.öğretmenden memnunum elinden gelenii yapıyor ama devam eden 5 öğrenciye her türlü ders olsun okula gitmeyen 21 ine ne halin varsa gör densin ben buna kızıyorum sadece.
kaçıncı sınıftı çocuğunuz?Sadece Çarşamba gunu 6 ders uzaktan eğitim goruyoruz malesef.
Evde test kitabi ve youtubedan videolarla destekliyorum bende. Eba tv deki dersleri de dinletiyorum . Program indirdik , ondan haftasonu deneme cozduruyorum ,firsatimiz olursa.
4. Sinif benim kizimdakaçıncı sınıftı çocuğunuz?
öğretmenlerimize 1000 er lira ek ders daha verseler online da seve seve fazla ders verirlerdi.yeni öğretmen atamaktan çok daha da uyguna gelirdi.canlı derse ayrı öğretmen ütopya zaten bizim için.Ama bu şekilde de olmalıydı.biraz devlet biraz da öğretmen fedakarlığıyla pekala da çözülürdüAma sistem bu zaten.
Uzaktan eğitim isteyenler için ebadaki içerikler haftada 10 ders yapıyor. Ayrıca 6 ders canlı ders ile toplamda haftada 16 ders işlemiş oluyorsunuz, bu şekilde hesaplanıyor.
Olması gereken canlı ders öğretmenlerinin ayrı olmasıydı bence. Ben şu an canlı derslerde okulda işlediğimi tekrar ediyorum ve onu hiç görmemiş uzaktan eğitim öğrencisi için bir manası olmuyor.
yardımlaşırız o zaman .matematik fen türkçe ingilizce çok önemli temeli.yoksa ortaokulda büyük sıkıntı olur4. Sinif benim kizimda
Benim sınıfımda herkes geldiği için de günlere yaymak daha iyi oluyor. Okulda dilbilgisi işliyorum, canlı derste kitaptaki metni işliyoruz çocuklarla. Konularda da daha rahat ilerliyoruz böylece. İki grupta da aynı konular rahat rahat işleniyor. Çarşamba yapsaydık sadece tekrar yapabilirdim. İkinci grup henüz konu işleyemediği için konularda ilerleme sağlayamazdık.Aa ben bunu bilmiyordum, bize çarşamba zorunlu dendi. Sizinki daha mantıklı olmuş, günün tekrarı gibi çok güzel olur. Müdürüme sorup ben de öyle yapayım.
Olur tabi. Aynen katiliyorum.yardımlaşırız o zaman .matematik fen türkçe ingilizce çok önemli temeli.yoksa ortaokulda büyük sıkıntı olur
Şöyle.. olayinizi ayrıntılı bilmiyorum ama sınıf ikiye bölünduyse öğretmen 24 saat yüzyüze eğitim yapıp 1 gün de uzaktan dersleri yapar. Olay müdürlük değil. Üsttekiler düşünmedi bunu. Gitmeme hakkı verdiler ama gitmeyen ne şekilde eğitim yapcak sağlıklı olmadı.
Şu an bizim okulda herkes parasını almayalım ders de yapmayalım modunda.öğretmenlerimize 1000 er lira ek ders daha verseler online da seve seve fazla ders verirlerdi.yeni öğretmen atamaktan çok daha da uyguna gelirdi.canlı derse ayrı öğretmen ütopya zaten bizim için.Ama bu şekilde de olmalıydı.biraz devlet biraz da öğretmen fedakarlığıyla pekala da çözülürdü
Eba tvyle madem oluyodu, neden canlı ders koydunuz haftada 35 saat demezler mi adama? Yani o boyutu da var. İki saati zaten yüzyüze oldu. Kalan 2 saatte neresi anlatılacak..Gitmeyenler için esas kaynak eba TV Sistemin mantığı bu yani. Ortaokulda işler iyice karmaşık Şuan 8.siniflarda isteğe bağlı gelmeyenler var. Benim haftada 4 saat dersim var (ingilizce). Bunun 2 saatini yüzyüze okulda yapıyorum kalan 2 saatini canlı derste yapıyorum. Okula gelmeyen çocuk benim okulda işlediğim kısmı bilmiyor canlı derste konuya ortadan dalmış oluyor.
kaynak kitap kullanıyor musunuz?biz de ata yayınları var öğretmen her gün ödev veriyor ayrıca ebaya da atıyor yapıyoruz.ingilizce de ben anlatıyorum artık idare edeceğiz.şikayet de edeceğim ama .m. eğitimle de konuştuk memnun değiliz diye.zorlayacağız sistemin değişmesi için fazla online ders versinlerOlur tabi. Aynen katiliyorum.
sınavlar başlayacakmış peki ona nasıl gideceğiz en çok bu canımı sıkıyor.bir temasla yakalansa kızım hopppp ben de direkt yoğun bakımaaaEba tvyle madem oluyodu, neden canlı ders koydunuz haftada 35 saat demezler mi adama? Yani o boyutu da var. İki saati zaten yüzyüze oldu. Kalan 2 saatte neresi anlatılacak..
Nerden tutulursa elde kalıyor bu konu.
Aynen şu an bir velim ısrarla hocam bunlar doğru mu diye ödev sorularını atıyorŞu an bizim okulda herkes parasını almayalım ders de yapmayalım modunda.
4 gün okul artı okul sonrası veya öncesi canlı ders olamıyor, herkesin evde çoluğu çocuğu var. Bir de okul bitti iş bitti olmuyor zaten. Akşama kadar bin bir tane soru soruluyor veliler tarafından.
Ben öğleciyim mesela. Oğlumu 11de kreşe bırakıyorum eve dönüp 1 saat sonra okula gidiyorum. Akşam da okuldan çıkıp oğlumu alıp eve gelmem 6 yı buluyor. Değil 1000 lira 10000 lira verseler ekstra canlı ders yapamam ve yapmam.
Cimere yazdim bende bu konuyu. Twitterda gundem olursa , belki çözülür diye umut ediyorum . Zorlayalim aynen bir sekilde.kaynak kitap kullanıyor musunuz?biz de ata yayınları var öğretmen her gün ödev veriyor ayrıca ebaya da atıyor yapıyoruz.ingilizce de ben anlatıyorum artık idare edeceğiz.şikayet de edeceğim ama .m. eğitimle de konuştuk memnun değiliz diye.zorlayacağız sistemin değişmesi için fazla online ders versinler![]()
biz de veliyle muhataplık yok acil bir şeyler yoksa sınıf whatsabına da sadece öğretmen yazabiliyor biz velilerin ayrı grubu var konuşmak içinAynen şu an bir velim ısrarla hocam bunlar doğru mu diye ödev sorularını atıyorBu saatte bile her gün bir şey bahane edip yazıyor, arıyor veliler. Ben de fazladan ders yapmazdım, imkansız.
Kızınız kaçıncı sınıftı? İlkokul 2 miydi? Allah korusun. Artık pozitiflerle hep temaslıyız da etkileşime geçmemesi lazım. Sınıfta biri poZitif çıksa bile sınıfın okula devam etmesi kadar önemsiz bir şey artık temaslı olmak.sınavlar başlayacakmış peki ona nasıl gideceğiz en çok bu canımı sıkıyor.bir temasla yakalansa kızım hopppp ben de direkt yoğun bakımaaa![]()
4. sınıf ama doktorum kaparsan hastalığı yerin yoğun bakım dedi .eşim de memur o da idari izinli nisandan beri .bir de bakıma muhtaç emekli öğretmen annem benimle yaşıyor 70 in üstünde .bize nasıl diyebilir okul sınava gönder çocuğunu diyeKızınız kaçıncı sınıftı? İlkokul 2 miydi? Allah korusun. Artık pozitiflerle hep temaslıyız da etkileşime geçmemesi lazım. Sınıfta biri poZitif çıksa bile sınıfın okula devam etmesi kadar önemsiz bir şey artık temaslı olmak.
bilemedimki öneride bulunamıyorum ve yazdıkça da sinirleniyorum bu duruma.
ilokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online
Sınıf öğretmeni yüzyüze yaptığı dersler haricinde 6 saat online ders yapmak zorunda. Çünkü bu derslerin ek dersini alıyor. Ha çarşamba 6 saat birden yapmaz da pazartesi 2 ders çarşamba 2 ders cumartesi 2 ders yapar ya da haftaiçine yayar. Ama 6 saat online dersi verir hem de istediği dersi işler. Ben ilkokulda İngilizce öğretmeniyim. Yüzyüze derslerde haftalık ders saatimi tamamladığım için online ders yapmıyorum. Yüzyüze derse katılamayan öğrenciler için bakanlığın tavsiyesi eba TV izlemeleri oldu. Eğer işinize yarayacaksa öğrencilerime hazırladığım notlardan yollayayım size, dersten önce yazıp çalışıyor çocuklarım, kaynak kitap da kullanıyoruz. Çok şükür canlı ders olsun yüzyüze ders olsun verimli ilerliyoruz. Siz de veli olarak böyle bir sistem oturtabilirsiniz her ders için, yorucu olur ama bir süre böyle devam etmek zorundailokulda toplam kaç saat zorunlu peki haftada onu öğrenmek istiyorum.ingilizce 30 dakikaydı o da kaldırıldı artık online da