Arkadaşlar hepinizin cevaplarınızı tek tek okudum

Evet konuyu açan bendim oyüzden okudum

şindi açılmayan diğer sınıflarıda açıcaklar nolcak bilmiyorum buarada çocuğumu yollamıyorum ve imzamıda attım.eba ile devam ediyorum sadece matematik olarak eba baya ileride bide ben destekliyorum oğlumu nette konularla ilgili fotokopi çıkarıyorum çünkü hocamız öyle yapıyo alıştırma şeklinde dağıtıp ya derslerde yaptırıyo yada eve ödev veriyo bende o konularla ilgili çıkarıyorum.hocanın geriden gelmesinin nedeni de canlı derse katılamayanlar olmuş önceden onun telafisini yapıyo.çok şükür çarşambalarda konu tekrarı yapıyo canlı derslerden.buarada bizde günlük 6ders haftalık 30 ders.çarşamba okuln temizlik günü o gün canlı ders yapıyo hocamız o isteğe bağlı isterse hafta sonuda yapabilirmiş.bizim sınıfta yollamayan bi tek benim.Allaha şükür kaynak kitaplarımızda var ordan da yaptırıyorum.zaten öğretmeniniz oğlum için diyo ben biliyorum o yapmıştır diyo.tabi biz whatsap üzerinden atıyoruz ödevleri çalıştıklarımız ayrıca okulda hoca ne yazdırdıysa yada ne işlediyse arkadaşlardan alıp yapıyo bizim içinde konu tekrarı oluyo.