Bazı arkadaşlar ısrarla "Ben göndereceğim, normal bu, ne zamana kadar gondermeyeceksiniz , çocuğunuz geri mi kalsin, sizi anlamıyorum, abartiyorsunuz" gibi cümleler yazıyorlar. Hatta bazılarının üslubu hafif hesap sorar, eleştirir tarzda. Bu arkadaşlarımız muhtemelen sağda solda korunmadan dolaşan, dışarda olur olmadık her yerde yemek yiyen, "korona gel de gör gününü" diyen kısaca koronaya kafa atmaya çalışan kesimden olsa gerek. Sizin çocuklarınızı gonderme kararına saygı duyarım zira herkesin şartları aynı değil. Ama siz de ciddi kronik rahatsızlıkları olan insanları hafife alacak şekilde yazmayın, siz de bizim sizlere saygı gösterdiğimiz gibi saygı duymayı öğrenin. Keza konu sahibi immun yetmezliği gibi ciddi bir rahatsızlıktan bahsediyor. Algılarıniz mi kapalı anlamıyorum! Çevremde çok yakın zamanda turp gibi insanlar vefat etti. Mutlaka ailemizden birine birşey olması durumunda mi anlayacağız durumun vehametini? Gonderecekseniz gönderin, gondermeyene de poz kesmeyin. Bu bir süreç evet ne kadar süreceği de belli değil bunun da herkes farkinda. Ancak ne kadar korunursak o kadar iyi. Fikrini olumlu veya olumsuz saygı çerçevesinde belirten herkesi tenzih ettiğimin de altını çizmek isterim. Sözüm hadsizce yazanlara!