Okul gönderip göndermemekte kararsızım

Ben de konuya güncelleme yapıyım. Bir öğretmenimiz pozitif çıktı. Temasliyim. Strese giriyorum ateş 37 lerde. Biraz unutunca 36larda..
Ne diyorduk okulların açılması vaka sayısını etkilememis. Hıhı.
Panik yapmayın inşallah bişeyiniz yoktur.evet haberlerde gördük okullar daha güvenliymiş.yani ne desem bilmiyorum arkadaşlarım anlatıyo maskesini çıkaranmı maskesi kopan mı okul önü tıklım tıklım bide bi sınıfı 2 şube kullanıyo mesela sabahçılar 3.sınıfsa öğlenciler 1. Sınıf öğlen arası öle bi temizlik yapıyolar okadar.hocamız ben kolonya mendille tekrar sildiriyorum maskesi olmayanlara dağıtıyorum dedi.ne güzel markete taşıtlara çocukların girmesi yasaktı zaten kışta gelio çocuklar dışarda olmucaktıki.

Ben de konuya güncelleme yapıyım. Bir öğretmenimiz pozitif çıktı. Temasliyim. Strese giriyorum ateş 37 lerde. Biraz unutunca 36larda..
Ne diyorduk okulların açılması vaka sayısını etkilememis. Hıhı.
Daha bugün bir de haberlerde ne gördüm desem size, bilim kurulu karar vermiş okula gitmeyip evde kalan çocukların, okula giden çocuklara göre virüse yakalanma ihtimali daha yüksekmis. Bu nasıl salakça bir cümledir. Okula göndermeyen veliler üzerinde baskı kurmak değil de nedir bu. Neresinden tutarsak tutalım bu sürecte tam bir hayal kırıklığı oldu eğitim alanı.

Daha bugün bir de haberlerde ne gördüm desem size, bilim kurulu karar vermiş okula gitmeyip evde kalan çocukların, okula giden çocuklara göre virüse yakalanma ihtimali daha yüksekmis. Bu nasıl salakça bir cümledir. Okula göndermeyen veliler üzerinde baskı kurmak değil de nedir bu. Neresinden tutarsak tutalım bu sürecte tam bir hayal kırıklığı oldu eğitim alanı.
ben hacettepe bölüm başkanı Mehmet beye inanırım bir de prof. kadın vardı adını hatırlayamadım Onlar hiç böyle konuşmuyor tv lerde.akrabamız olan doktorlar da böyle söylemiyor :KK70:

Panik yapmayın inşallah bişeyiniz yoktur.evet haberlerde gördük okullar daha güvenliymiş.yani ne desem bilmiyorum arkadaşlarım anlatıyo maskesini çıkaranmı maskesi kopan mı okul önü tıklım tıklım bide bi sınıfı 2 şube kullanıyo mesela sabahçılar 3.sınıfsa öğlenciler 1. Sınıf öğlen arası öle bi temizlik yapıyolar okadar.hocamız ben kolonya mendille tekrar sildiriyorum maskesi olmayanlara dağıtıyorum dedi.ne güzel markete taşıtlara çocukların girmesi yasaktı zaten kışta gelio çocuklar dışarda olmucaktıki.

Valla istediğin kadar önlem al mevcut şartlarda okulların bina, öğrenci sayısı vs. Güvenli diyemezsin okula ya. Okadar insanın bir arada olduğu yer nasıl güvenli olabilir?
Dışardan daha guvenliyse okul, okadar vahimse durum devlet olarak bi el at ozaman dışarı çıkma olayına!
Ve işin ilginç yanı. Arkadaşın temas ettiği bildiği pozitif vs yok. Sabahtan beri onun kritigindeyiz. Bu nerden bulaştı?

Valla istediğin kadar önlem al mevcut şartlarda okulların bina, öğrenci sayısı vs. Güvenli diyemezsin okula ya. Okadar insanın bir arada olduğu yer nasıl güvenli olabilir?
Dışardan daha guvenliyse okul, okadar vahimse durum devlet olarak bi el at ozaman dışarı çıkma olayına!
Ve işin ilginç yanı. Arkadaşın temas ettiği bildiği pozitif vs yok. Sabahtan beri onun kritigindeyiz. Bu nerden bulaştı?
Asemptomatik çocuklardan elbette.

Hayır yani bide üstelik körde değilşz okul açıldığından beri vakada vefat sayısıda yükseliyor.nasıl oluyoda güvenli ozaman.

4. Sinifta bir kizim 7. Sinifta bir oglum var.okula gondermiyorum cunku bagisikligi cok dusuk hatta daha mart ayinda zature gecirdi malesef.ben simdi okulistik morpa gibi uygulamalari duydum.ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.ogretmenlerimden ve kullananlardan tavsiye istiyorum mumkunse.hangisi daha iyidir acaba?

4. Sinifta bir kizim 7. Sinifta bir oglum var.okula gondermiyorum cunku bagisikligi cok dusuk hatta daha mart ayinda zature gecirdi malesef.ben simdi okulistik morpa gibi uygulamalari duydum.ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.ogretmenlerimden ve kullananlardan tavsiye istiyorum mumkunse.hangisi daha iyidir acaba?
Ben sınıfta okulistik kullandım. Önceden morpa kullanıyordum, okulistiği görünce bir daha morpayı açmadım. Ama bu sene yenilediler mi bilmiyorum, dediğim gibi alacak olsam okulistiği alırım, daha düzenli, daha renkli, daha dolu dolu. Videoları daha enerjik.

ben çok öğretmene sordum morpa dediler 4. sınıf benim çocuğum da

Ben sınıfta okulistik kullandım. Önceden morpa kullanıyordum, okulistiği görünce bir daha morpayı açmadım. Ama bu sene yenilediler mi bilmiyorum, dediğim gibi alacak olsam okulistiği alırım, daha düzenli, daha renkli, daha dolu dolu. Videoları daha enerjik.
kızım okulistiği sevmiş okulda burda sordum morpa dediler kafalar karıştı :KK53:

Bizde 5 . Sınıftayız açılacak maalesef ama biz göndermek istemiyoruz. Okullar açıldıktan sonra hasta sayıları çok arttı nasıl hala farklı söyleniyor ben anlayamıyorum gercekten

Bende buraya yazmıştım kararsızım diye gondermeye karar vermiştik çocuklar istiyor diye Ama bir türlü kısmet olmadı demekki bunda da bir hayır vardır dedik .Kapanır diye umut ediyorduk ama kantini , diğer sınıfları da açıyorlar yine kafa karıştırdılar 🤦

Dalga geçiyorlar resmen. Bu nasıl bir mantıksızlıktır?
Okullar devlet desteği istiyor acaba ondan mı okulları kapatmayı düşünmüyorlar?

Ben de bu sene 1. Sınıf okutuyorum . Aynı sizin durumunuzda olan bir velim uzaktan eğitim istedi. Ben de çocuk geri kalmasın diye onun geldiği grup günlerine zoom dan ders atıyorum. Okula gidince zoom u açıyorum. O da uzaktan da olsa hem dersi dinliyor hem de benim yaptırdığım kitapları takip edip yapıyor. Çok da akıllı masallah ayni sinifta gibi oturuyor bilgisayarin başında

yani bu uygulama olabilecek en pratik çözüm tebrik ederim sizi

oğlumun okulunun ilk duyurusu Ağustos ta hasta olup gelemeyenlere bu şekilde devam edeceğiz şeklinde idi

ama resmi olarak okul açılmadığı için hala full online biizm dersler

ama iki gün açarlarsa umarım sınıfı bölünce bu uygulamaya geçerler

zira şimdi 5 gün dersi olan çocuk 2 gün okula gidince dersi 3 güne düşer

Morpa diyenler okulistiği kullanmış mı onu sormak gerek. Çünkü ben de hep morpayı öneriyordum, okulistiği görünce morpayı bıraktım :)
Ben de kızımı göndermiyorum.bu yıl 4.sınıf ve koca sınıftan sadece 3 kişi gitmiyor.uykularım kaçıyor geri kaldı diye.bugün morpa aklıma geldi benim de,okulistiğe bakayım...haftaya okula gidip sınava girecekmiş ben çalıştırıyorum ama okul gibi verimli olmuyor tabi

Beslenme serbest oldu, maskeleri indirip beslenme yapacaklar artık. Okulumuzda 17 pozitif var. Daha bilmediklerimiz maskesiz beslenme yapacak demek ki. Veliler camlar kapalı olsun üşüyorlar diye imza topluyor. Anlaşılır gibi değil.
kantinler dolayısıyla da okullar kazanmalı evet beslenme çokk önemli :KK70:

Bugun komsu geldi oglu 9. Sinif. 3 hafta 5 gun gideceklermis 2 gun okul gerisi uzaktan egitim degil
Ustelik 3. Hafta sonunda 10 ve 11 ler eklenecekmis bu sefer bina da yetmeyecek diye korkuyordu

Back
X