Okul hakkında

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
54.145
Puanlar
798
Herkese merhabalar
Küçük bir ilçede görev yapıyoruz . Oğlum 1. Sınıfa burada başladı . Çok zor kötü bir sınıfa ve öğretmene düştü . Ciddi sıkıntılar var . Bir çok kez ben şikayet ettim cimer müdür vs . Hatta en son dün müdürle görüştük . Sınıftan tüm velilerin de şikayetleri olmuş . Bugün acil şekilde müdür toplantıya çağırdı . Müdürün elinde yazılı bir dilekçe varmış bi veli yazmış içeriğini bilmiyoruz . Fakat işleme koyulacak dediler . Öğretmenin soruşturma geçirme ihtimali var sanıyorum ki süreç nasıl ilerleyecek ? Neler olabilir ? Toplantıdan sonra bi veli arkadaşla görüştüm o duymuş ki bi veli sınıfa girip sınıfın halini disiplinsizliği vs videoyu meb e atmış . Bu mu olayı tetikledi bilemiyorum. Bir sürü sorun var ama öğretmen değişikliği olur mu nasıl olur ? Vs düşünmekten fenayım . Zaten çocuğu okula bıraktım zaman bugün ne olavak başımıza neler gelecek düşüncesi yıpratmıştı şimdi de bu olaylar . Eğitimi zaten zayıf sürekli evde destek vermeye çalışmaktan 3 ayda 3 sene yaşlandım . Şimdi soruşturma geçirirse iyice kötüye giderse diye korkuyorum

Neler yapıyor mesela ogretmen?
Ya da ne yapmıyor?

Neler yapıyor mesela ogretmen?
Ya da ne yapmıyor?
Mesela 6 saat okuldalar geçen hafta cuma günü oğlumun Türkçe kitabında 2 sayfa yapılmıştı . Dikte yaptırmıyor . Herkese sen haklısın senin çocuk iyi diyor . Çocuklar sürekli sınıfta kavga halinde zorbalık çok yüksek asla çare bulunmuyor . Veliler diyor ki çocuklara disiplin kur yazma işini bitiren çocuklar sürekli ayakta geziyorlar sınıfta diğerleri dikkat toplayamıyor sürekli kargaşa . Geri bildirim denen olay hiç yok bize . Çocuk deftere kelimeyi yanlış yazmış mesela bakıp kontrol edip uyarma olayı doğru yanlışı öğretme olayı yok . Veliye aşırı sakin kalıyor çocuğun hatalarını söylemiyor veli çocuğunu mükemmel zannediyor ve çocuk iyice Zorbalık dozunu arttırıyor bu sefer Öğretmen büyük tepkiler vermeye başlıyor gibi gibi şeyler var. Sınıfta oturma planı yapmıyor sürekli yer kavgası var .

Kaç yıllık ogretmen?
Yıllarca böyle idare etmiş olamaz.

Sınıf değişikliği yapmadılar mı bu durumda?
Bizi mi ? Müdür dedi ki sınıf değişikliği diye bir şey yok 2 şube var 19 kişi sınıf değişikliği istiyor ne yapalım biz dedi. Sınıfta herkes sınıf değiştirmek istiyor

25 yıl böyle ise bu saatten sonra ne yapılacak kı?
Uyarı va alsın sonra ne olacak?
Mecburen ogretmen değişikliği olmalı bu durumda.

Yanlış bilmiyorsam eğer 1 sınıfta dikte çalışması yok ya da müfredat mı değişti biz yapmamıştık o yüzden
Bir de konu bu kadar ciddi olduğu için öğretmen değişikliği olabilir

sizin için sıkıntılı anlıyorum ama memurlara işini yapmamaktan dolayı bişey olmuyor, en fazla soruşturma başlar, biter siz mesela ne olacağından korkuyorsunuz?

adam/kadın iyi bir okulda olsa sürgünden korkardı
zaten ücra bir yerde daha nereye gidecek mesela ? böyl bir soruştrmada atılacağı da yok en fazla olup olacağı disiplin cezası, 25 senelik öğretmen demek ki okul müdürü bişey olma merakı zaten yokmuş...

böyle devam eder gider emekli olana kadar tahminen.

25 yıl böyle ise bu saatten sonra ne yapılacak kı?
Uyarı va alsın sonra ne olacak?
Mecburen ogretmen değişikliği olmalı bu durumda.
Sözleşmeli öğretmen mi gelir acaba ne olacak bilmiyorum herşey daha kötüye gidecek diye korkuyorum

Ben sözleşmeli öğretmen gelir ve sürekli farklı öğretmenler gelir gider düzen kurulmaz diye korkuyorum .

Ne olacağına mili eğitim karar verir. İkinci dönem başka okula alabilirler. Öğretmen değişikliği olabilir.

İşleme koyulma hızına bağlı. Bir müfettiş görevlendirilir soruşturma başlar.
Bu kadar şikayet edildi Birşey olmadı hatta ben dün müdüre gittiğim zaman sabah siz şikayet etseniz de bir şey olmayacak demişti bana . Şuan ne oldu anlam veremiyorum. Müdür işleme hemen koyacağız dedi .

Dişli bır velı gelmiştir.

Cimere yazdıysa bakanlığa kadar gitmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…