okul & iş

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar ben 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim ve sabahçıyım öğleden sonra çalışmak istiyorum fakat sevgilim buna izin vermiyor belki diyeceksiniz ki sevgilin buna neden karışıyor, birileri bana sataşır ya da salça olur falan. ben de çalışmak istiyorum aslında okulla işi aynı anda nasıl idare edebilirim bilmiyorum. Sevgilimin sözünden de çıkmak istemiyorm tamam izin alıyrm yine ama bu sefer gönlü razı olmuyr, soğuk davranıyor bir yandan da çalışma isteğide var :S kızlar ne yapmalıyım :(

Neden çalışmak istiyorsun ailenin yanında değil misin? ailen izin veriyor galiba.."salça olmak " ne demek ayrıca bu terim de yeni mi çıktı canım ?

Neden çalışmak istiyorsun ailenin yanında değil misin? ailen izin veriyor galiba.."salça olmak " ne demek ayrıca bu terim de yeni mi çıktı canım ?

canım "salça olmak" bir erkeğin bize asılması ya da yılışık davrakmak gibi bişey. :) neden çalışmak istiyoruma gelince yaa ben o kdr şey istiyorm ailemden şu gün alcaz diyorlr almıyrlar. ablama gelınce maşallhh bütün varlıkları önünde bnde onlara inat çalışmk istiyorm

kardeşim bırak ya şimdiden sevgiliye teslim olmayı sana şunu söylüyorum bir müddet sonra o sevgili hayatından zaten gidecek senden de çok şey götürecek bu arada salça olmak ne demek

merhaba kızlar ben 16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim ve sabahçıyım öğleden sonra çalışmak istiyorum fakat sevgilim buna izin vermiyor belki diyeceksiniz ki sevgilin buna neden karışıyor, birileri bana sataşır ya da salça olur falan. ben de çalışmak istiyorum aslında okulla işi aynı anda nasıl idare edebilirim bilmiyorum. Sevgilimin sözünden de çıkmak istemiyorm tamam izin alıyrm yine ama bu sefer gönlü razı olmuyr, soğuk davranıyor bir yandan da çalışma isteğide var :S kızlar ne yapmalıyım :(

Sevgili sözü dinlemek icin biraz erken değil mi... Daha şimdiden karar verme yetini bir başkasının ağzına verirsen ilerde işin zor.

Yaşın cok küçük, kazanacağın paraya ciddi anlamda muhtac değilsen otur ders calıs, mesleğini eline alınca ömür boyu çalışacaksın nasılsa

ben günlük isler yapmistim
konserlerde
acilis
yada fuar vs hosteslik yapmistim
hem günlük para ve guzel para
hemde istedigin zaman gidiyorsun
bence bu tam sana göre
ayrica bu is sayesinde Tarkan dahil cok ünlü ile tanistim :)
hemde üstüne para aldim yani :)

Boğazınıza ekmeğinizi; cebinize harçlığınızı sevgiliniz mi koyuyor...

aslında o çalıştığı zamanlarr benii parasız bırakmadı. ben onun parasını almak istemediğimi biliyordurdu yine de zorla veriyrdu o konuda da hakkını yiyemem :S

ben günlük isler yapmistim
konserlerde
acilis
yada fuar vs hosteslik yapmistim
hem günlük para ve guzel para
hemde istedigin zaman gidiyorsun
bence bu tam sana göre
ayrica bu is sayesinde Tarkan dahil cok ünlü ile tanistim :)
hemde üstüne para aldim yani :)

canım aslında çok güzel bi iş bırakma derim yani. uzak yerlerde çalışmak istemiyorum :S

Canım bi kere sevgilinden çok sen iyi düşün, sonuçta iş demek sorumluluk demek hani sadece para kazanmak demek değil. Ben de 17 yaşındayım. Hani sevgilini bi kere geç zaten ama dediğim gibi iş demek sadece para kazanmak değil onun da ceremesi var bi sürü sen ailenle aranı iyi tut, derslerine bak derim :)

aslında o çalıştığı zamanlarr benii parasız bırakmadı. ben onun parasını almak istemediğimi biliyordurdu yine de zorla veriyrdu o konuda da hakkını yiyemem :S

Madem çalışmanızı istemiyor baksın öyleyse..
Ama bence ailenize haksızlık ediyorsunuz..
1-2 kere para verdiyse çoğu şeyi eline aldığı anlamına gelmez..
Çalışma konusunda değil 16 yaşındaki kızın sevgilisinin; yeri gelince 45 yaşında bir bayanın eşinin bile karışmasını uygun bulmuyorum nedense..

canım aslında çok güzel bi iş bırakma derim yani. uzak yerlerde çalışmak istemiyorum :S

hahaha :))
ögrenciyken canim gecici is yani
simdi evli barkli 32 yasinda kadinim
ayrica benim meslegim hosteslik
ucus hostesiyim ben
ben her zaman calistim
havalimaninda part time calisirken bile ek is yaptim
cebime kendim para koymayi cok severim
gerci simdi ev hanimiyim ama :)

Sevgili sözü dinlemek icin biraz erken değil mi... Daha şimdiden karar verme yetini bir başkasının ağzına verirsen ilerde işin zor.

Yaşın cok küçük, kazanacağın paraya ciddi anlamda muhtac değilsen otur ders calıs, mesleğini eline alınca ömür boyu çalışacaksın nasılsa

haklı olabilirsin canım ama biz gerçekten ciddi düşünüyoruz onun ailesi ve bütün akrabalrı beni tanıyor benii kendi kızları gibi görüyor onun sözünü dinlemek bana rahtsız vermıyor kı:S

haklı olabilirsin canım ama biz gerçekten ciddi düşünüyoruz onun ailesi ve bütün akrabalrı beni tanıyor benii kendi kızları gibi görüyor onun sözünü dinlemek bana rahtsız vermıyor kı:S

Yerim ben seni yaa küçücüksün sen daha, annen calısma evde otur ders calıs dese kıyameti koparırsın dimi :)

hahaha :))
ögrenciyken canim gecici is yani
simdi evli barkli 32 yasinda kadinim
ayrica benim meslegim hosteslik
ucus hostesiyim ben
ben her zaman calistim
havalimaninda part time calisirken bile ek is yaptim
cebime kendim para koymayi cok severim
gerci simdi ev hanimiyim ama :)

bence çok güzel mesleğiniz varmış :D

Back
X