• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul müdürümün kızı

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
merhaba hanimlar
okuloncesi ogretmeniyim ve 5 yaşinda oğlum var. seminer döneminde yanimda duruyor müdüründe oğlumdan bir yaş büyük kızı var. sorunum şu;
bu kiz sürekli oğluma zarar veriyor. mutfakta fırının üstúne itmiş sırtı morardi. dün de merdivenden itmis yuvarlanmis ben kizi sürekli uyariyorum ma nafile. oglum kendini savunamiyor. Vurmayı gitmeyi bilmez. Bu günde çocuğumun boynunu sıkmış. Sürekli benim annem müdür sana kızar, seni polis götürür deyip cucugu aglatiyo. Beni en sinir eden şeyse müdürün olaylara hiç müdehale etmemesi. Bütün okul illallah etmiş kızdan. Personele ne işgenceler yapıyor ama müdür hanım hiç sesini çıkarmıyor. Bende küçük çocukla kavga edecek halim yok ama uyarıyorum dinlemiyor. Napcagimi şaşırdım

Ebeveyni mudahele etmedikçe disardan bir şey yapilcagini zannetmiyorum..uzak tutabildiginiz kadar tutun

Daha şimdiden küçücük çocuğa aşıladıkları şeye bak oğlunuza öyle konuştuğuna göre ben müdürün kızıyım bana birşey olmaz diye tehdit ediyor resmen :KK57:

Kizi terbiyesizlik yapiyor anneside hangi egosunu tatmin ediyorsa artik !

çOcugundavranışları normal bi kavga gibi değil bi anda ofkelenip gözü bişey gormuyo. Oğlumu uzak tutmaya çalışıyorum ama hep yanımda oturamiyor haliyle. Artık can güvenliğinden endişe ediyorum. Wc bile gidemiyorum

ogretmenim ve kadin yoneticiyle calismak istemiyorum bu da ne kadar hakli oldugumun gostergesi. evde bu tarz davranislarda bulunulmasi oyle hissettirilmese hicbi cocuk boyle seyler soylemez

Mudureee hanimla konusacaksiniz disiplin yonetmeligi ana okuluna gecmiyor mu? Odumuz kopardi bizim disiplin kuruluna gitmekten kizi baska sinifa verin

ogretmenim ve kadin yoneticiyle calismak istemiyorum bu da ne kadar hakli oldugumun gostergesi. evde bu tarz davranislarda bulunulmasi oyle hissettirilmese hicbi cocuk boyle seyler soylemez

Size katiliyorum. Ben çocuğa kızmıyorum annesine kızıyorum. Benim çocuğum öyle davransa ben o kadar rahat olmazdım.

Mudureee hanimla konusacaksiniz disiplin yonetmeligi ana okuluna gecmiyor mu? Odumuz kopardi bizim disiplin kuruluna gitmekten kizi baska sinifa verin

Kızı ilk okula başladı şükür ama okul acilana kadar bizimle. okuldaki herkese pislik gibi davranıyor. Bu yaşta bi çocuğun bu tavırları nerden öğrendiğini merak ediyorum

Ben olsaydım o çocuğun gözlerinin içine öyle bir bakardım ki
Yerinden kalkamazdı .
Böyle çocuk yetiştiriyorlar işte...

Annesine soyleyin canim , bune terbiyesizlik.
Yada oglunuzu evde alistirin ikitane patlatsin agzina sinirlerim bozukdu valla.

Annesine soyleyin canim , bune terbiyesizlik.
Yada oglunuzu evde alistirin ikitane patlatsin agzina sinirlerim bozukdu valla.
Kız oğlumun iki katı. Söylüyorum ama vuramaz benim oğlum. Daha hiç bi çocukla kavga etmisligi yok

Kadinin psikolojik sorunlari var heralde. Cocugunda gozle gorunur hale gelmis. Kizini evde senin annen mudur sana kimse bisey yapamaz diye seviyor heralde. Kusura bakmayin sizden cok o mudure uzuldum. Evladina da kendine de yazik etmis.

Birkac gun daha sabredin artik. Okullar acilsin rahat edersiniz..:(

Sen de kızı döv.

Ciddi söylüyorum çocukla çocuk olacaksın.Benim de küçükken ablam böyle sorunlar yaşamış en son babam karışmış,çocuklar artık babamın korkusundan ablama yaklaşamamışlar bile.

Sizin çocuğunuzun canı can değil mi yani,yazık ukala çocuklar yüzünden böyle yavrular eziliyor.

Nasıl bir psikopat bu ya. Annesine söylediniz mi müdür olabilir de dokunulmaz değil Meb şikayet edin. Çocuğu düzgün durmuyorsa getirmesin. Okul babasının tarlası sanki

Back
X