- 18 Aralık 2009
- 6.502
- 7.857
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de Anaokuluna giden bir kız kardeşim var. O kadar vahşi o kadar saldırgan ki annem sürekli mahçup biz sürekli uyarıyoruz ceza veriyoruz .4 aylık ikizlerimiz var onların kiskancligiyla daha beter oldu. Çok arsiz çok hırçın .ama biz değiliz suçlusu her zaman aileden kaynaklanmiyorKadinin psikolojik sorunlari var heralde. Cocugunda gozle gorunur hale gelmis. Kizini evde senin annen mudur sana kimse bisey yapamaz diye seviyor heralde. Kusura bakmayin sizden cok o mudure uzuldum. Evladina da kendine de yazik etmis.
Birkac gun daha sabredin artik. Okullar acilsin rahat edersiniz..![]()
Benim de Anaokuluna giden bir kız kardeşim var. O kadar vahşi o kadar saldırgan ki annem sürekli mahçup biz sürekli uyarıyoruz ceza veriyoruz .4 aylık ikizlerimiz var onların kiskancligiyla daha beter oldu. Çok arsiz çok hırçın .ama biz değiliz suçlusu her zaman aileden kaynaklanmiyor
Bunun çözümü çok basit. Şikayet edin. Sanırım ilgili makamlar vardır bu konuyla ilgili şikayette bulunacağınız. Bir dilekçeye bakar.merhaba hanimlar
okuloncesi ogretmeniyim ve 5 yaşinda oğlum var. seminer döneminde yanimda duruyor müdüründe oğlumdan bir yaş büyük kızı var. sorunum şu;
bu kiz sürekli oğluma zarar veriyor. mutfakta fırının üstúne itmiş sırtı morardi. dün de merdivenden itmis yuvarlanmis ben kizi sürekli uyariyorum ma nafile. oglum kendini savunamiyor. Vurmayı gitmeyi bilmez. Bu günde çocuğumun boynunu sıkmış. Sürekli benim annem müdür sana kızar, seni polis götürür deyip cucugu aglatiyo. Beni en sinir eden şeyse müdürün olaylara hiç müdehale etmemesi. Bütün okul illallah etmiş kızdan. Personele ne işgenceler yapıyor ama müdür hanım hiç sesini çıkarmıyor. Bende küçük çocukla kavga edecek halim yok ama uyarıyorum dinlemiyor. Napcagimi şaşırdım
Güldürdün beni ya cok sağolhangi okul geleyimde ağzına bir tane patlatayım sizin oglunuza satasırken , sizinle bir ilgim yok abuk subuk konustu sinir hastasıyım vurdum derim.
Annem avukat. Bizim kız da önüne geleni hapse attiriyor. Babamın silahiyla herkesi öldürüyor . Ve hiç söylemeyiz böyle şeyler.bizim kızı gören bize iyi kufrediyordur giyabimizdaCanim bu hircinlik degil dikkat ettiysen. Ben mudurun kiziyim seni polis goturur demek ogretilmis bir laf ben buna takildim. Benim de cok yaramaz kardesim var. Ama agzindan boyke terbiyesiz laf cikmaz heralde. Konusma tarzi psikologluk vaka bence..
Yaptim tatlım kız karnıma yumruk atıp fırladı gittiçek kenara usulca..
Bi kac gine gidecek olmasa yapcaktimBunun çözümü çok basit. Şikayet edin. Sanırım ilgili makamlar vardır bu konuyla ilgili şikayette bulunacağınız. Bir dilekçeye bakar.
Yaptim tatlım kız karnıma yumruk atıp fırladı gitti
O kız bana bile okkalı bi yumruk salladı karnına. On yıldır öğretmenim böyle bişey görmedimmudureyse dokunulmazligi mi var illa sikayet edin...
yada disli bi cocuk bulup agiz burun daldirin
Kenara çekip hayatta yapmadığım şekilde sikirstirdim uzak dur oğlundan dedim. Cevap: o benden uzak dursun dedi gulerekBen olsaydım o çocuğun gözlerinin içine öyle bir bakardım ki
Yerinden kalkamazdı .
Böyle çocuk yetiştiriyorlar işte...
ayyy ne çocukca deilmi, neler aklımıza geliyor böyle durumlarda. Kahkaha attım vallahi yazdığınıza, kız tınlarmı ki tınlamaz. gider annesine söylerSende kızı tehdit et polisi çağırıyorum seni götürücekler de
ayyyy ilahi yaaa çok güldümhangi okul geleyimde ağzına bir tane patlatayım sizin oglunuza satasırken , sizinle bir ilgim yok abuk subuk konustu sinir hastasıyım vurdum derim.