Merhaba bayanlar benim kuzum 4 yaşında anne baba olarak hiç Ingilizce bilmiyoruz.Kizimin yavaş yavaş öğrenmesini istiyorum bir arkadaşım ingilizce biliyor, uygun fiyata ders verecek ama kendisi öğretmen değil tam olarak nasıl bir yöntem uygulamalıyız ben arkadaşımın hergun bir saat bize gelip kızımla sadece ing konuşup oyun oynamasının şarkı söylemesinin yani birlikte zaman geçirmelerinin iyi olacağını düşünüyorum. Ama faydalı bildiğiniz başka yöntemler varsa anlatırsanız çok sevinirim.Hem tecrübelerinizden faydalanmış oluruz hem sistemli olmak daha iyi olacak bizim için..
Ücretli öğretmenlik yapıyor 3 yıldır ama bölüm mezunu yani formasyonu yok 3-4 yıl yurt dışında yaşadı.Ben teklif ettim o yüzden kabul ettiögretmen degilse nasil ogretecek ? ingilizceyi çok iyi mi biliyor yoksa para kazanmak icin ben yaparimmi dedi
Benim Ingilizcem hiç yok cok dizi film izledim ama daha cok hizli okumayi ogrendimçocuğa yanlış birşey öğretmek istemiyorum. Video falan izliyor ama ben yavaş yavaş Ingilizcede öğrensin istiyorum..Çocuk bu şekilde İngilİzce öğrenir mi bilmem ama en azından renkleri sayıları öğreneceği kesin. Ama bunu kendiniz de videolardan şarkılardan öğretebilirsiniz. Devlet okulundayım çocuklarıma videolardan sürekli eğitici Videolar açıp izletiyorum. Çocukların kulakları İngilizceye alışıyor. İngilizce biliyorum ama şimdiki aklım olsa okuldan değil dizilerden şarkılardan öğrenirdim yabancı dili. En iyi yöntem bu :)
Öğretmenim ama ing öğretmeni değilim fakat çalıştığım kurumda öğretmen yoktu ing derslerine girdim bir süre. (İng eğitimim sağlamdı). Çocuğum olursa ing öğretmek istiyorum. Çocuk 4 yaşına kadar birden fazla dil öğrenebilecek bi yapıya sahip. Bence öğretmen tutmayın siz her söylediğiniz kelimenin ing anlamınıda söyleyin basit cümleler kurun adını falan söyletin biraz deneyin ama illa öğretmen tutuyorsanız bu o yaştaki çocuğa nasıl öğreteceğini bilen biri olmalı her ing konuşan öğretemez
Daha ne olsun?Ücretli öğretmenlik yapıyor 3 yıldır ama bölüm mezunu yani formasyonu yok 3-4 yıl yurt dışında yaşadı.Ben teklif ettim o yüzden kabul etti
evet hanımlar zaten ders verecek arkadaşla ilgili sorunum yok benim sorum acaba nasıl bir yol izlemeliyizDaha ne olsun?
Bence gayet uygun birisi. Sonuçta çocuklarla çalışmış, yıllarca yurt dışında yaşamış. İngilizce oğretmenlik mezunu olup turist görünce tutulan nice insan var. Onlardan iyidir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?