Bırak bu çocuğu. Bunlar böyle böyle özgüveni aşağı çekip eziyorlar insanı. Tek başına yapamazmışmışsın, sanki seni o doğurup bu yaşına getirmiş. Salla gitsin. Sana saygı duyan biriyle beraber ol.Canım bizim de okul çok yakın değil, tamam bazı zamanlarda benim de işime geliyor tabi ki ama beni bu kadar beceriksiz gibi görmesi. Ona kalsa hiçbir şeyi tek başıma yapamazmışım ben, o yüzden böyle davranıyor
Demek ki sorunlu birisi. Yanınızda sürekli olmak istemesi değil, hayatınıza müdahale etmesi sorununuz. Bu durumda da bu ilişkiyi yürütmeye çalışmanız hata. Onun istediği gibi olmayacağınıza göre ne onu oyalayın ne kendinizi.Ya öyle sürekli itiraz eden şikayet eden kızlardan olmaktan bende hoşlanmıyorum ama 5 senedir sürekli bana böyle davranmasından çok yoruldum. Asıl derdim beni okula bırakacak olmasından ziyade her şeyime karışıyor olması. Arkadaşlarımın hepsine bir bahane bulup görüşmemi yasaklıyor. Tek başıma bakkala bile göndermediği oluyor yani bende kendime biraz özgürlük alanı istiyorum.
Bırak bu çocuğu. Bunlar böyle böyle özgüveni aşağı çekip eziyorlar insanı. Tek başına yapamazmışmışsın, sanki seni o doğurup bu yaşına getirmiş. Salla gitsin. Sana saygı duyan biriyle beraber ol.
Demek ki sorunlu birisi. Yanınızda sürekli olmak istemesi değil, hayatınıza müdahale etmesi sorununuz. Bu durumda da bu ilişkiyi yürütmeye çalışmanız hata. Onun istediği gibi olmayacağınıza göre ne onu oyalayın ne kendinizi.
Amaan ne çok dramatize ediyorsunuz bu ilişkileri. Emek vermek nedir yahu? Çocuk mu yetiştirdiniz, ev mi diktiniz beraber, nedir yani? 5 sene çıkmışsınız işte. 5 senenin sonunda senin tek başına bakkala bile gidemeyeceğini düşünen biri var karşında. Böyle abuk insanlarla emek memek diyerek hayatınızı arabeskleştirmeyin Allah aşkına.5 senedir emek verdik bu ilişkiye iyi ya da kötü, öylece silip atamıyorum da herşeyi.
Amaan ne çok dramatize ediyorsunuz bu ilişkileri. Emek vermek nedir yahu? Çocuk mu yetiştirdiniz, ev mi diktiniz beraber, nedir yani? 5 sene çıkmışsınız işte. 5 senenin sonunda senin tek başına bakkala bile gidemeyeceğini düşünen biri var karşında. Böyle abuk insanlarla emek memek diyerek hayatınızı arabeskleştirmeyin Allah aşkına.
Tüm mesajları okumadım ama ben olsam sevinçten havalara uçardım heralde çünkü okulum çok uzaktıBide ne güzel yanınızda olmak istiyor ortamınızı bilmek istiyor falan
ben olsam direk sıkıntıdan çatlardım. aynı uyuşan günler birlikte gidip gelin diğer gnler bir bahane ile sıvış eve kendin gitÖncelikle iyi akşamlar KK hatunları. Belki çoğunuz için önemsiz bir konu ama benim için bir sorun haline gelmiş bir olayla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
Malum okulların açılmasına az bir zaman kaldı, bizde sevgilimle aynı okulda okuyoruz. Sevgilimin arabası var ve okul açıldıktan sonra beni her gün, ders saatlerimiz uymasa bile, okula kendisi götürmek ders çıkışıma kadar bekleyip dönüşte de eve bırakmak istiyor. Buna gerek olmadığını kendim gidip gelebileceğimi söyledim ama ikna edemedim. Evlerimizde yakın değil üstelik ama bu konuda çok fazla ısrar ediyor, artık bu konu yüzünden kavga etmek üzereyiz. Bana bir yol gösterin ne olur.
ben olsam direk sıkıntıdan çatlardım. aynı uyuşan günler birlikte gidip gelin diğer gnler bir bahane ile sıvış eve kendin git
annem aradı rahatsızmış hemen gel vs dedi bekleyemedim seni gibisinden bahaneler uydursanİşte bende bu güne kadar dayandım ama artık bende bunaldım yani. İki senedir bu yaptığı. Hayır onu ekip gitsem daha büyük kavga çıkıyor bir de.
annem aradı rahatsızmış hemen gel vs dedi bekleyemedim seni gibisinden bahaneler uydursan
o zaman yorumsuz canımBir iki yaparım da kaç kere öyle idare edebilirim ki. Dediğim gibi hani bu durumdan bıkan bir insan da değil, anladım istemiyorsun diyip pes etmez yani.
Cikislarda onsuz plan yapmak isteyebilirsiniz arkadaşlarınızla.. ya da sadece yalnız kalmak kafa dinlemek..
İhtiyacınız olunca rica edersiniz götürür getirir ama iyice ilkokul servis şoförü gibi pesinizde bekçi gibi tepenizde olmasın ya.. okula nasıl gidip geleceginize de kendiniz karar verin.. Ay geldi ay bekletmiyim diye arkadaslarinizla huzurunuz olmayacak hep stres.. açık açık soyleyin.. Bundan kavga çıkaran kişi ile de kolay gelsin..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim yani gerçekten hislerimi anlamışsınız. Artık ne yapabileceğimi şaşırmış durumdayım bende, bu davranışını mantıklı bir sebebe de oturtamıyorum.
Öncelikle iyi akşamlar KK hatunları. Belki çoğunuz için önemsiz bir konu ama benim için bir sorun haline gelmiş bir olayla ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
Malum okulların açılmasına az bir zaman kaldı, bizde sevgilimle aynı okulda okuyoruz. Sevgilimin arabası var ve okul açıldıktan sonra beni her gün, ders saatlerimiz uymasa bile, okula kendisi götürmek ders çıkışıma kadar bekleyip dönüşte de eve bırakmak istiyor. Buna gerek olmadığını kendim gidip gelebileceğimi söyledim ama ikna edemedim. Evlerimizde yakın değil üstelik ama bu konuda çok fazla ısrar ediyor, artık bu konu yüzünden kavga etmek üzereyiz. Bana bir yol gösterin ne olur.
Yanında olmayı bende istiyorum ama yani o olur olmadık her yere gelmek istiyor. Gelme diyince de kızıyor.
beni bu kadar beceriksiz gibi görmesi. Ona kalsa hiçbir şeyi tek başıma yapamazmışım ben, o yüzden böyle davranıyor
5 senedir emek verdik bu ilişkiye iyi ya da kötü, öylece silip atamıyorum da herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?