Okul Sorunsalı

Bırak bu çocuğu. Bunlar böyle böyle özgüveni aşağı çekip eziyorlar insanı. Tek başına yapamazmışmışsın, sanki seni o doğurup bu yaşına getirmiş. Salla gitsin. Sana saygı duyan biriyle beraber ol.

Demek ki sorunlu birisi. Yanınızda sürekli olmak istemesi değil, hayatınıza müdahale etmesi sorununuz. Bu durumda da bu ilişkiyi yürütmeye çalışmanız hata. Onun istediği gibi olmayacağınıza göre ne onu oyalayın ne kendinizi.

5 senedir emek verdik bu ilişkiye iyi ya da kötü, öylece silip atamıyorum da herşeyi.

5 senedir emek verdik bu ilişkiye iyi ya da kötü, öylece silip atamıyorum da herşeyi.
Amaan ne çok dramatize ediyorsunuz bu ilişkileri. Emek vermek nedir yahu? Çocuk mu yetiştirdiniz, ev mi diktiniz beraber, nedir yani? 5 sene çıkmışsınız işte. 5 senenin sonunda senin tek başına bakkala bile gidemeyeceğini düşünen biri var karşında. Böyle abuk insanlarla emek memek diyerek hayatınızı arabeskleştirmeyin Allah aşkına.

Haklısınız aslında ama işte bilemiyorum yani, bir yandan onu çok seviyorum bir yandan da bu hareketleri beni soğutuyor.

Tüm mesajları okumadım ama ben olsam sevinçten havalara uçardım heralde çünkü okulum çok uzaktı Bide ne güzel yanınızda olmak istiyor ortamınızı bilmek istiyor falan

Tüm mesajları okumadım ama ben olsam sevinçten havalara uçardım heralde çünkü okulum çok uzaktı Bide ne güzel yanınızda olmak istiyor ortamınızı bilmek istiyor falan

Ortamımı ne kadar çok bilirse o kadar çok arkadaşlarımla görüşmemi engelliyor. Çevremde arkadaşım kalmadı desem yeridir yani. Tabi ki bende isterim arkadaşlarımı tanısın da yani kız kıza gittiğimiz bir yere bile gelmek istiyor, senin ne işin var kızlar arasında diyince de küsüp trip atıyor.

ben olsam direk sıkıntıdan çatlardım. aynı uyuşan günler birlikte gidip gelin diğer gnler bir bahane ile sıvış eve kendin git

ben olsam direk sıkıntıdan çatlardım. aynı uyuşan günler birlikte gidip gelin diğer gnler bir bahane ile sıvış eve kendin git

İşte bende bu güne kadar dayandım ama artık bende bunaldım yani. İki senedir bu yaptığı. Hayır onu ekip gitsem daha büyük kavga çıkıyor bir de.

İşte bende bu güne kadar dayandım ama artık bende bunaldım yani. İki senedir bu yaptığı. Hayır onu ekip gitsem daha büyük kavga çıkıyor bir de.
annem aradı rahatsızmış hemen gel vs dedi bekleyemedim seni gibisinden bahaneler uydursan

annem aradı rahatsızmış hemen gel vs dedi bekleyemedim seni gibisinden bahaneler uydursan

Bir iki yaparım da kaç kere öyle idare edebilirim ki. Dediğim gibi hani bu durumdan bıkan bir insan da değil, anladım istemiyorsun diyip pes etmez yani.

Cikislarda onsuz plan yapmak isteyebilirsiniz arkadaşlarınızla.. ya da sadece yalnız kalmak kafa dinlemek..
İhtiyacınız olunca rica edersiniz götürür getirir ama iyice ilkokul servis şoförü gibi pesinizde bekçi gibi tepenizde olmasın ya.. okula nasıl gidip geleceginize de kendiniz karar verin.. Ay geldi ay bekletmiyim diye arkadaslarinizla huzurunuz olmayacak hep stres.. açık açık soyleyin.. Bundan kavga çıkaran kişi ile de kolay gelsin..

Adam hasta kabul etmek istemesen de. Güven konusunda sıkıntılı, şüpheci. Üstelik seni bariz sen beceremezsin diye eziyor.
5 senenin sonunda hakettiğin bu adam mı gerçekten?
5 senede bu kadar mı güvendirebildin kendine?
Bakkala bile tek gidemeyecek hale gelmen mi o emek dediğin şey?
Alışkanlığı aşk ile örtmemek gerek...

Yorumunuz için çok teşekkür ederim yani gerçekten hislerimi anlamışsınız. Artık ne yapabileceğimi şaşırmış durumdayım bende, bu davranışını mantıklı bir sebebe de oturtamıyorum.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim yani gerçekten hislerimi anlamışsınız. Artık ne yapabileceğimi şaşırmış durumdayım bende, bu davranışını mantıklı bir sebebe de oturtamıyorum.

Üni. De ilk yıl en yakın arkadaşımın sevgilisi her allahın günü onu almaya gelirdi yetmiyor bir de zırt pirt arar suradayim çıktın mi şuraya gel bekliyorum yoldayim.. ruhum daralmisti.. arkadaşım da koşa koşa stres içinde çıkardı dersten kaçardi yanimizdan.. o bizim okulda değildi siz aynı okuldasiniz.. kampüste gün içinde görüşün her çıkışta gorusmeyin.. olmaz diye birşey yok istemiyorsunuz bu kadar.. sebep kıskançlık bence.. bekçi sevgili modeli.. başını beklersem beni hiç bırakmaz sanıyor sanırım.. yoksa bu kadar ısrar sağlıklı değil..

bence kabul et ne de olsa bir süre sonra usanacaktır getirip götürmekten

Nasıl ikna edemiyorsunuz ki anlamıyorum

"Çocuk muyum ben anne baba gibi okula getirip götürmek de ne ? Kusura bakma hoslanmiyorum böyle şeylerden. Guvenmiyorsan ayrilirsin..." vs ciddi bir şekilde konuşun. Illa ki gelirse binmeyin arabasına otobuse binin. Bu yüzden olay çıkaracaksa ya da ayrılacaksa da ayrılsin yani. Ayrilmiyorsa da alisacak.

Valla bazi arkadaşlar sevgiliniz iyi birsey yapıyormus gibi yorum yapmış ama bence tam tersi ayrılma sebebi bile oluyor çoğu insan icin. Evlenince dışarı birakmaz şimdiden izin verirsen.

Yanında olmayı bende istiyorum ama yani o olur olmadık her yere gelmek istiyor. Gelme diyince de kızıyor.

Sen de ona kiz. Çocuk muyum ben de.
Nasil tepki verirse versin hiçte umrumda olmazdi.

beni bu kadar beceriksiz gibi görmesi. Ona kalsa hiçbir şeyi tek başıma yapamazmışım ben, o yüzden böyle davranıyor

Aman sanki annenin karnindan çıktığından beri sana o bakıyor.

Silip at demiyoruz ki canim. Sen aciklamani yapacaksın. Gerekli tepkileri göstereceksin. Anlamaz da ayrılmaya kalkarsa da o silip atmis olacak sen degil. Eninde sonunda kabullenmeli. Boyle ömür geçmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…