- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Evet 10 sene sürerse 10 sene göndermek istemiyorum.
Bana göre öyle.Çok mantıklı bir hareket
Bizim olduğumuz şehirde de öyle vakalar arttı.komşumla konuştuk, adrese kayıtlı olan okulumuz ağustos sonu açamayız demiş onlara da. tabi bunlar resmi açıklamalar değil, ama beklenmesi gerektiği ortada. vakalar çok arttı özellikle bizim olduğumuz şehirde.
Bana göre öyle.
Siz isterseniz gönderin.
Çalışmıyorum zaten yapabilirim aslında. Nerelerden başvuru yapacağız acaba bilginiz var mı ?homeschool yapan aileler var, bunun için tabi alt yapı ve hazırlık gerek ama bu sene online olacaksa ve siz de evdeyseniz bence araştırın, çocuğunuza kendiniz de destek olabilirsiniz.
10 yıl eğitim görmeyecek yaniBana göre öyle.
Siz isterseniz gönderin.
Önce sağlık. Sağlık olmazsa eğitimin ne önemi var ?10 yıl eğitim görmeyecek yaniaman Allah ım
açılırsa bir şekilde göndermek zorundayız
gerekirse çocuğu başka odada izole vs ne gerekyora yapmalıyız
tabii herşeyin başı sağlık ama virüsün ne zaman biteceği belli değil
Sagligi evde izole ile saglayamazsiniz ki? Disariyla hic bir baglantisi olmayan arkadasim bile pozitif cikti. 5 aydir evde,her seyi online siparis ediyordu. Her seyi Camasir suyuyla yikiyordu. Kendinizi de cocugunuzu da eve kapatarak koruyamazsiniz.Önce sağlık. Sağlık olmazsa eğitimin ne önemi var ?
Önce sağlık. Sağlık olmazsa eğitimin ne önemi var ?
Belki de uzaktan eğitimle ilerlenecek gene. Herşey belirsiz. Eğitimci arkadaslarimizin belki bu konuda duyum ve öngörüleri olabilir, onlarin yorumlarını alabilirsek faydalı olacaktır. Bu şekilde 1 yıl kaybedeceginize okula kaydedip göndermemek daha iyi olmaz mı? En azından okula gidilmezse ve uzaktan eğitime dönülürse eğitimini evde destekler ve 1 yıl kaybetmezsiniz. Bu arada benim çocuğumun konuşmasında artikulasyon bozukluğu olduğundan doktor raporu ile 1 yıl geç başlatmıştık. Bu sene 2.sinifa geçtikGöndermemek gibi bir şansım yokmuş malesef
Ya RAM dan rapor almam gerekiyormuş ya da yazdıracakmısım göndermeyecekmişim sınıfta kalacakmıs
Bu da bir çözüm değil, öyle diyorlarsa açılmasın madem de uzaktan eğitimle devam edelim. Ne zamana kadar süreceği belirsiz. Nasıl birşeyin içine düştük te çıkamıyoruzBilim kurulundakiler tavsiye olarak göndermeyin diyor kendi kulaklarımla duymasam inanmazdım ama öyle diyorlar resmen
Işte maalesef kisisel insiyatife birakiyorlar. Bilim kurulu sadece tavsiye verebiliyor sonucta karar mercii belli.ahh bitse bu coronalar ya hepimiz sıkıştık psikolojik olarakBu da bir çözüm değil, öyle diyorlarsa açılmasın madem de uzaktan eğitimle devam edelim. Ne zamana kadar süreceği belirsiz. Nasıl birşeyin içine düştük te çıkamıyoruz
Söyle bir durumumuz var bizim babam 2 ameliyat geçirecek birde kalp hastası, annem yüksek tansiyon hastası dizleri de tutmuyor. Kendilerini toparlasana kadar mecburum bakmaya aileme. Benimle kalacaklar.
bakın yukarıda dark da yazmış evden hiç dışarı çıkmayanlarda pozitif olabiliyorÖnce sağlık. Sağlık olmazsa eğitimin ne önemi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?