Okul ve evlilik :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatbusnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
48
11
88
29
Merhaba benim aslında bir derdim yok sadece acemi olduğum için bu konu başlığına konu acmam gerekti. Biz artık hasrete özleme dayanamaz olduk.
O farkli bir yerde ben memleketteyim ve ancak tatillerde gelebiliyor. Bizde erkek arkadasim atandigi zaman evliligi dusunuyoruz sizce zor olurmu? Erkek arkadaşımın işide stresli okul yönünden hep destek bana sagolsun...

Zor ama yapanlar var.
Ne okuyorsunuz? Bitince atama vs olacaksa iste o zaman kotu olur.
Bir duzen kurarsiniz ve hoop baska şehre tek basiniza gitmek zorunda kalabilirsiniz.

bazen hasrettir duyulan sevginin sebebi hasret bitince sevgide özlemde biter

Kaç sene var okulunun bitmesine?
Aslinda yeni girecegim sinava bizi üzen hasretlik özlem onun okul btince direk atanacak Allah nasip ederse ve biz yine ayri kalacagiz. Ayri kalmakta yordu bizi... O olmasada olur diyor ama ben elime meslegimi almak istiyorum.
Bu arada ònlisans terkim :)

Zor ama yapanlar var.
Ne okuyorsunuz? Bitince atama vs olacaksa iste o zaman kotu olur.
Bir duzen kurarsiniz ve hoop baska şehre tek basiniza gitmek zorunda kalabilirsiniz.
Onun meslegi geregi atama olacak vs malesef. Ama ben okumak meslegimi elime almak istiyorum oda destekliyor hayirlisiyla...

gençler de artık hiç sabır kalmadı. bu iyi birşey değil. evlendikten sonra birbirinize de sabredemeyince evlilik biter yani.
ayaklarınızın üzerinde durun. sıralamayı şaşırmayın. okuyun, işinizi elinize alın, askerliğinizi yapın yavş yavaş halledin yani. bu kadar acele mantıklı değil.

Evlilikte ayrı kalmak daha zor yalnız. Bence biraz daha dayanmaya çalışın

Askerlik yok :)

Okulun bitmesine ne kadar var?

Cok gereksiz bir eylem olur bence, evlilik zaten zor bir de okul fln...
Önlisans terkim tekrar sinava girecegim nasipse erkek arkadasimin memleket atamasi yok malesef ve buda bizi yoruyo çünkü isi geregi her an çıkıp gelemez bazen izinlerde iptal olabiliyo

Acele etmeyin bence...önünde askerl,k flan varsa yapsın gelsin okul bitsin düzenli işiniz olsun..en mantıklısı yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…