Kaç sene var okulunun bitmesine?
Aslinda yeni girecegim sinava bizi üzen hasretlik özlem onun okul btince direk atanacak Allah nasip ederse ve biz yine ayri kalacagiz. Ayri kalmakta yordu bizi... O olmasada olur diyor ama ben elime meslegimi almak istiyorum.Kaç sene var okulunun bitmesine?
Onun meslegi geregi atama olacak vs malesef. Ama ben okumak meslegimi elime almak istiyorum oda destekliyor hayirlisiyla...Zor ama yapanlar var.
Ne okuyorsunuz? Bitince atama vs olacaksa iste o zaman kotu olur.
Bir duzen kurarsiniz ve hoop baska şehre tek basiniza gitmek zorunda kalabilirsiniz.
Inanin dayanilcak gibi değil ocakta gelecek daha o kadar zor ki anlatamam :)bazen hasrettir duyulan sevginin sebebi hasret bitince sevgide özlemde biter
Evlilikte ayrı kalmak daha zor yalnız. Bence biraz daha dayanmaya çalışınAslinda yeni girecegim sinava bizi üzen hasretlik özlem onun okul btince direk atanacak Allah nasip ederse ve biz yine ayri kalacagiz. Ayri kalmakta yordu bizi... O olmasada olur diyor ama ben elime meslegimi almak istiyorum.
Bu arada ònlisans terkim :)
Askerlik yok :)gençler de artık hiç sabır kalmadı. bu iyi birşey değil. evlendikten sonra birbirinize de sabredemeyince evlilik biter yani.
ayaklarınızın üzerinde durun. sıralamayı şaşırmayın. okuyun, işinizi elinize alın, askerliğinizi yapın yavş yavaş halledin yani. bu kadar acele mantıklı değil.
Haklısınız aslında herseyin başî sabırEvlilikte ayrı kalmak daha zor yalnız. Bence biraz daha dayanmaya çalışın
Keşke memleket ataması olsada bizde buna ihtiyaç duymasak haklısınız aslında ama yoruluyo insandaben genel olarak söyledim
Ne kadar zamandır birliktesiniz?Haklısınız aslında herseyin başî sabır
Önlisans terkim tekrar sinava girecegim nasipse erkek arkadasimin memleket atamasi yok malesef ve buda bizi yoruyo çünkü isi geregi her an çıkıp gelemez bazen izinlerde iptal olabiliyoOkulun bitmesine ne kadar var?
Cok gereksiz bir eylem olur bence, evlilik zaten zor bir de okul fln...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?