F Fatbusnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2016 48 11 88 29 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatbusnur #21 laviienrose .!.: Kaç yaşındasınız ? Ne kadar zamandır berabersiniz ? Genişletmek için tıkla... 21 23
F Fatbusnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2016 48 11 88 29 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatbusnur #22 nevertime .!.: Acele etmeyin bence...önünde askerl,k flan varsa yapsın gelsin okul bitsin düzenli işiniz olsun..en mantıklısı yani Genişletmek için tıkla... Is var sükür askerlikte yok kismetse meslekten ötürü askerlik yapmiycak
nevertime .!.: Acele etmeyin bence...önünde askerl,k flan varsa yapsın gelsin okul bitsin düzenli işiniz olsun..en mantıklısı yani Genişletmek için tıkla... Is var sükür askerlikte yok kismetse meslekten ötürü askerlik yapmiycak
L lilamsi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2012 736 1.112 113 27 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatbusnur #23 busra_emrah42 .!.: Inanin dayanilcak gibi değil ocakta gelecek daha o kadar zor ki anlatamam :) Genişletmek için tıkla... ben sevdiğimi 8 ay boyunca hiç göremiyorum. Burda olduğu zaman da anca 1 hafta görüşüyoruz. Bazen hiç iletişimimiz olmuyor. Bence hâline şükret :)
busra_emrah42 .!.: Inanin dayanilcak gibi değil ocakta gelecek daha o kadar zor ki anlatamam :) Genişletmek için tıkla... ben sevdiğimi 8 ay boyunca hiç göremiyorum. Burda olduğu zaman da anca 1 hafta görüşüyoruz. Bazen hiç iletişimimiz olmuyor. Bence hâline şükret :)