- 17 Ekim 2024
- 503
- 1.225
- 28
- Konu Sahibi ___Dreams___
Herkese merhaba,çok merak ettiğim bir konu var benmi abartıyorum bilmiyorum ama şikayet ettim edecem dediğim bir raddedeyim,hergün kızımı okula bırakırken ortaokul 1. sınıf öğrencisi en küçüğü 9,10 yaşlarında en büyüğü 14 yaşında olan bu çocukların altına aileleri elektirikli motor,bisiklet vs veriyorlar,okul yolunda kaldırım yok hatta merkeze kadar iki şerit fakat şerit ayrımı dahi yok tali tol gibi zoraki asfalt tarzında iki aracın zor gittiği bir yol merkeze gidene kadar diken üstünde idare ediyoruz,bu çocukları aileleri servise vermiyor,arabayla almıyor,kendileri gelip almıyor hergün bir travma okula gidip geliyorum sizce bu normalmi allah aşkına bu yaşta çocuklara böyle bir yük yüklenirmi,Ayrıca dikkat ediyorum son derece güzel sitelerde oturuyorlar bu nasıl bir sorumsuzluk bu nasıl bir boşvermişlik anlamıyorum,hadi akran zorbalığı çocukların saldırganlığı ailelerin umarsızlığı dedik tamam ama bu yol ortasından giden çocukların anne ve babaları nasıl bunu yapabiliyorlar,geçen gün allahtan yavaş gidiyordum önüme kırıp takla attı motoruyla çocuk ben cimere şikayet etsemmi diye çok düşünüyorum sizce etmeliyim.