Okul :((

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam kizlar ...
Ben isvicrede yasiyorum ve liseme bitmesine 1yil kaldi..
Yani 2013 yazinda bitiyoo...
Ve hemen bitmesini istiyorum okula giderken hep korkuyorum su an agliyorum zaten..
Cok sacma gelebilir size ama bizim beden dersleri cok agir dir öyle seyler yapiyoruz kii..
Ögretmen de zaten deli..sali öglen ve cuma var..Ve siz simdi dersiniz bi beden ders icin ne ki oyun oynioysun falan..
Bizde öyle degil :(( cok korkuyorum her gittimde titriyorum:((

Tam olarak ne yapıyorlar da korkuyorsun ?

Aşırı zor akrobasik haraketler felanmı ?

Sizden başka bu durumda olan öğrenciler var mı ?
Veliler idareyle yada hocayla görüşmeyi deneyebilir

Allah Allah ne yaptırıyorki hocan bu kadar korkuyorsun. Dersten muaf olma imkanın varmı peki? ya da burdaki gibi rapor alıp gitmeme imkanın. Seni bu kadar korkutuyorsa demekki birşeyler var. Ama azda kalmış bitmesine seneye de varmı beden eğitimi. Yoksa rahatlarsın ama varsa dişini sıkmalısın tatlım. Dayan birazcık daha olmaz mı? :109:

Anlıyorum canım seni bende çok zorluklar çektim zamanından türkiye'de laylaylom okul'mu park'mı belli değilde sık dişini 1 yılın kalmış herşey senin için.

Hair malesef hep sik disini falan diyolar
Veya yaparsin yaparsin diyolarr:/

Bende okuda iken taklalardan bilmem nelerden çok korkardım zorla şöyle böyle atattım okul maceralarımı

Ama rapor çıkartırabiliyorsan çıkart

Yani zorla yapamadığın bir şeyi yaptırmazlar heralde

peki bu dersten sadece sen mi sıkıntı çekiyorsun? diğer arkadaşların ne durumda?

Digerleri sikinti cekmiyo yani hepsi isvicreli
Sadece ben bir de bi kiz arkadasim

Sen almanyada mi yasiyosun??

yok ben türkıyedeyım ama isviçrede yaşamayı da çok isterdim yer değiştirsek keşke :9: orada mı doğup buyudun yoksa sonradan mı gıttın ?sonradan gıttıysen buraya alışmış olduğun için zorlanman normaldir.acaba utangaç mısın onun için mi zor geliyor yoksa bedensel olarak mani olacak bir durumun mu var?çünkü diğerlerinde sıkıntı yok demişsin ve öyle olduğu için diğerleriyle aynı muameleyı görmen normal yani senden de ne kadar zor olsa da aynı hareketlerı yapman beklenecek.dersi eğlenebileceğin ve arkadaşlarınla ortak bır şey yapabileceğin bir zaman olarak düşünebilirsin.ben müzik okudum ve sene sonunda bır dans hazırlamamız gerekıyordu ama bende hiç yetenek yok kalas gıbıyım.herkes hemen anlıyor ben ise 10 kere yaparsam becerebiliyorum..bi ara dedim yapmasam ne olur ama olmaz final notu alıcaz...valla ne yaptım ettım günlercce çalıştım hatta vücudum hamladı:9: millette bana bu yapamaz dıye bakıyordu çünkü gerçekten yeteneksizdim dans konusunda..oldu notumuda aldım dersten de geçtim:9::9:

bence sen bu işi becerirsin sadecekendine güven
aman bana gülerler mi beceremezsem falan diye düşünmeben beceririm yaparım de:41::41:gülen de gülsün sanki ne olacak bana gülmeseler bile yapamadığım için bakışlarını anlayabiliyordum taktım mıı hayıır:34: sen de takma:34:

yok ben türkıyedeyım ama isviçrede yaşamayı da çok isterdim yer değiştirsek keşke :9: orada mı doğup buyudun yoksa sonradan mı gıttın ?sonradan gıttıysen buraya alışmış olduğun için zorlanman normaldir.acaba utangaç mısın onun için mi zor geliyor yoksa bedensel olarak mani olacak bir durumun mu var?çünkü diğerlerinde sıkıntı yok demişsin ve öyle olduğu için diğerleriyle aynı muameleyı görmen normal yani senden de ne kadar zor olsa da aynı hareketlerı yapman beklenecek.dersi eğlenebileceğin ve arkadaşlarınla ortak bır şey yapabileceğin bir zaman olarak düşünebilirsin.ben müzik okudum ve sene sonunda bır dans hazırlamamız gerekıyordu ama bende hiç yetenek yok kalas gıbıyım.herkes hemen anlıyor ben ise 10 kere yaparsam becerebiliyorum..bi ara dedim yapmasam ne olur ama olmaz final notu alıcaz...valla ne yaptım ettım günlercce çalıştım hatta vücudum hamladı:9: millette bana bu yapamaz dıye bakıyordu çünkü gerçekten yeteneksizdim dans konusunda..oldu notumuda aldım dersten de geçtim:9::9:

bence sen bu işi becerirsin sadecekendine güven
aman bana gülerler mi beceremezsem falan diye düşünmeben beceririm yaparım de:41::41:gülen de gülsün sanki ne olacak bana gülmeseler bile yapamadığım için bakışlarını anlayabiliyordum taktım mıı hayıır:34: sen de takma:34:

Coook tessekur ederim aynerrn yaparim yaaaa.. Yok ben burda dogum buyudumm biraz utangaclik ve korkaklik vaar;)) yok kilom
Falaan yook

Back
X