- Konu Sahibi Guldendudarik
-
Tam olarak ne yapıyorlar da korkuyorsun ?
Aşırı zor akrobasik haraketler felanmı ?
Anlıyorum canım seni bende çok zorluklar çektim zamanından türkiye'de laylaylom okul'mu park'mı belli değilde sık dişini 1 yılın kalmış herşey senin için.
Anlıyorum canım seni bende çok zorluklar çektim zamanından türkiye'de laylaylom okul'mu park'mı belli değilde sık dişini 1 yılın kalmış herşey senin için.
Evet
jimnastik falan yapiyoruzz:/
Neden öyle ağır haraketler yaptıryorlarki
Peki muaf olma durmunuz yokmu
Mesela rapor felan alsanız
Oranın şartları nasıl bilmiyorum ama
Mesela tr de rapor alınıp deben eğitimi dersinden muaf olunabiliyordu
Hair malesef hep sik disini falan diyolar
Veya yaparsin yaparsin diyolarr:/
Digerleri sikinti cekmiyo yani hepsi isvicreli
Sadece ben bir de bi kiz arkadasim
Sen almanyada mi yasiyosun??
yok ben türkıyedeyım ama isviçrede yaşamayı da çok isterdim yer değiştirsek keşkeorada mı doğup buyudun yoksa sonradan mı gıttın ?sonradan gıttıysen buraya alışmış olduğun için zorlanman normaldir.acaba utangaç mısın onun için mi zor geliyor yoksa bedensel olarak mani olacak bir durumun mu var?çünkü diğerlerinde sıkıntı yok demişsin ve öyle olduğu için diğerleriyle aynı muameleyı görmen normal yani senden de ne kadar zor olsa da aynı hareketlerı yapman beklenecek.dersi eğlenebileceğin ve arkadaşlarınla ortak bır şey yapabileceğin bir zaman olarak düşünebilirsin.ben müzik okudum ve sene sonunda bır dans hazırlamamız gerekıyordu ama bende hiç yetenek yok kalas gıbıyım.herkes hemen anlıyor ben ise 10 kere yaparsam becerebiliyorum..bi ara dedim yapmasam ne olur ama olmaz final notu alıcaz...valla ne yaptım ettım günlercce çalıştım hatta vücudum hamladı millette bana bu yapamaz dıye bakıyordu çünkü gerçekten yeteneksizdim dans konusunda..oldu notumuda aldım dersten de geçtim
bence sen bu işi becerirsin sadecekendine güven
aman bana gülerler mi beceremezsem falan diye düşünmeben beceririm yaparım degülen de gülsün sanki ne olacak bana gülmeseler bile yapamadığım için bakışlarını anlayabiliyordum taktım mıı hayıır sen de takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?