Üç fermuar nasıl oluyor yani 3 bölme miBenim kizimda bu sene 1.sinifa baslayacak ozellikle winx li canta istedi ben bayagi arastirdim uc fermuar dan olusanlari tercih ediyolar tekerleklide pek tercih edilmiyormus zaten okula gidip gelirken anne tasiyo
Evet uc bolme yaninda suluk koyma yerleride oluyo en tercih edilen markada yaygan..buyuk kirtasiye lerde hep varmis suluk olarakta kaynatilabildigi icin celik suluk tercih ettim benÜç fermuar nasıl oluyor yani 3 bölme mi
ben kendim götürüp getireceğim için çok ağır olursa ben taşırım diye düşündümBana da çekmesi zor olur gibi geliyor emin olamıyorum.ama çanta çok ağır olursa nasıl taşıyacaklar bilemiyorum ki
Üç fermuar nasıl oluyor yani 3 bölme mi
Bencede sırt çantası alın. 1.sınıfta çok ağır olacağını zannetmiyorum zaten siz birakacakmissiniz okula o zaman siz tasirsiniz.Sırta takılanları düşünmeye başladım ama hadi çok ağır olur da taşıyamazsa çok mu abartıyorum ne
çok teşekkür ediyorum sizin de hayırlı olsunEki Görüntüle 1618955 Eki Görüntüle 1618956
Eki Görüntüle 1618955
Küçük kızım 1. sınıfa başlıyor bu sene, o bunu beğendi. 3 ayrı gözü var. Çok net değil ama
Kalem kutusunu da içine makas, yapıştırıcı alacak büyük modellerden seçmenizi tavsiye ederim. Büyük kızım 4. sınıfa geçti, 3 senelik tecrübem bu yönde
Bu arada hayırlı olsun inşallah
Malesef çantalar onlar için ağır ama ben çekçeklileri tavsiye etmiyorum hem kışın çok kirleniyo hem yıkanması kolay olmuyo ve yere sürttüğü için çabuk yırtılıyo oda küçük ve zaptedemez siz sırta asmalı alın alışana kadar zaten siz getirip götürürsünüz ve birde kendi taşımaya alışsın arkadaşımın oğlu bu sene 5 e geçti ama çantasını bu seneye kadar bikere bile taşımadı alıştırmak lazım mazallah üniversteye kadar giderbu sene kızım 1. sınıfa başlayacak.çantaya bir türlü karar veremedim.sizce sırtına takılacak şekilde mi alayım yoksa tekerlekli çek çek şeklinde olanlardan mı?çek çek şeklinde olanların arkasında çek çek olduğundan sırttan takılmaz sanırım.bazılarının da çek çek kısmı çıkarılabiliyor ama çocuk dışarda söküp çıkaracak değil ya.aslında karışık yazdım farkındayım ama kullananlar ne demek istediğimi anlamışlardır heralde.çantalar çok ağır oluyor mu nasıl bir çanta tavsiye edersiniz?
Çekçekli almıştım ben. Süpersiniz . Hep ben alıp bırakacağım diye düşünüyordum ama çocuk bunu okulda kendiside taşıyabilir dimi ama. harikasınız :)İki çocuk büyütmüş bir anne olarak tabiki sırt çantası diyorum. O çekçekli çantaları yolda, kaldırım iniş çıkışlarında, okul merdivenlerinde zorlana zorlana çekmeye çalışan minikleri gördükçe hala üzülürüm. Yolu tıkamaları, o çantalara diğer öğrencilerin takılması, basması da çabası. Alırsınız kaliteli bir sırt çantası olur biter. Büyük çoğunluğumuz bu sırt çantalarıyla büyümedik mi? Üstelik o zamanlar çantalar ağzına kadar doldurulurdu. Şimdilerde okullarda dolaplar var, öğretmenler daha duyarlı, veliler daha bilinçli. Merak etmeyin çocuğunuz çantasını taşıyabilir, rahat olun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?