okula giden çocuğu olanlar bakabilirler mi

sırt çantası alın nasıl olsa siz götürüp getircekmişsiniz..ağır olur diye düşünmeyin kitaplar eve gelmiyor ki..zaten 1.sınıfta okuma yazma ilk dönem kitaplık birşey yok..

Oncelikle 1.siniflarda artik cok fazla kitap getirip goturme olmadigini biliyorum. Bence sırt cantasi olmali.cek cekler.kaldirimda falan zorluk cikarabilir yavrucaga.
Cok fazla kitap tasitmazlar ogretmenler.

Cnm ben anlamadim valla
Cekcekli cantalarda sirtta tasiniyo diye biliyorum ama yinede sen bilirsin tabi

Ya yerim ben o mini mini birleri. Çok sevimli oluyorlar. Allah hepsine zihin açıklığı versin.

Benimkiler daha kreş çağında olduğu için konuya bir yorumum yok :)

Insanoglu hep olmayana farkli olana ozenir. Regini resmini istedigi gibi almaniz da fayda var. Soyleki ben ilkokul birinci siniftayken ninja turtles li boz yesil bir cantam vardi. Alirken bana soran olmamisti. Hala gozumun onunden gitmez, hala hatirlarim uzulerek. Kizlarin pembr, kirmiziyken benimki niye oyleydi diye. Cekceklilerin sirtta tasinanlarini da gormustum.

Çek çekli almayın hiç kullanışlı değil. Hem çok ağır hemde merdivenlerden çıkarken taşıyamıyorlar.

Bende oğluma çek çekli aldım ama sadecebi kaç gün kullanabildik. Çocuk sırtına alsa taşıyamaz heleki şimdiki okul kitaplarınıda düşünürsek hiç taşıyamaz.

Şöyle hafif, çocuğun omzuna rahatça oturan bi çanta alın. Siz götürecekmişsiniz ama okul giriş ve çıkışlarda çocuk taşıyacak. Onu zorlamayacak bi şey seçin.

benim kuzucukta bu yil 1ci sinifa basliyor insh :)
bende sirt cantasi alirsam yuku agir olur ,sirti agriyabilir veya boyu uzamaz gibi binnn tane sorulara takildim...
sonra aklima geldi ... ilk okulda kocaman cantamin icinde kitaplarimi keyifle tasidim extra suluk ve beslenme cantasi ile... hicte belimin agridigini hatirlamiyorum, boyum da 1,67
cekmeli cantalar daha skintili bence, ben klasik sirt cantasi almaya karr verdim . hepimiz uzuun okul yollarini sirt cantamizla yurumedikmi ? ne guzel gunlerdii

Bana da çekmesi zor olur gibi geliyor emin olamıyorum.ama çanta çok ağır olursa nasıl taşıyacaklar bilemiyorum ki
çantası ağır olmaz. zaten genelde çocukların sınıfta dolapları oluyor; kitaplarını, malzemelerini kendi dolaplarına bırakıyorlar. sırt çantası daha rahat.

şimdiden kolay gelsin, birinci sınıf annesi olarak size baya iş düşecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…