Kendisine sorun. Bu kararı verebilmek onu mutlu eder. Okula daha kolay alışır. Arkadaşlarına özenmek zorunda kalmaz.Ben çantasını taşıyamayıp, geri geri düşenleri gördüm. O yaştaki çocukların zaten kemikleri tam oturmuş değil, taşımak için öne doğru eğiliyorlar. Çek çekli alırsanız daha rahat eder.
Sorarım canım, ama önce doğurmam ve okul yaşına gelmesi gerekKendisine sorun. Bu kararı verebilmek onu mutlu eder. Okula daha kolay alışır. Arkadaşlarına özenmek zorunda kalmaz.
Yanlış alıntı yaptım kuzum. Sen gene de aklının bir köşesine yaz.Sorarım canım, ama önce doğurmam ve okul yaşına gelmesi gerek
Bir yandan doğurmaya niyetimin olmayışı bir yandan seni kırmak istemeyişim n'etsek
Biz birakicaz arabayla ama seneye nasıl olur bilmiyorumOkula giden çocuğum yok ama ulaşım şekli nasıl olacak bence bu da önemli
Servis mi yürüyerek mi siz mi bırakacaksınız vs
Bizim evin orda bir okul vardı çantaları anneler taşırdı ona göre sıra takmalı idi
Servisle gelenlerde Çek çekli olanlar vardı
Oğlum anaokulunda onların çantalarını serviste ön koltuğun arkasına takıyorlar ilkokul Servisi'nde böyle uygulama var mı bilmiyorum tabii
Kendisine sordum tabi ben hic istemesem de winx çantalardan istediğini soyledKendisine sorun. Bu kararı verebilmek onu mutlu eder. Okula daha kolay alışır. Arkadaşlarına özenmek zorunda kalmaz.
O zaman diğer yorum yapanların tavsiyelerini dinleyin ve okula nasıl gideceğini düşünerek karar verin. Mutlaka Winx olsun. Ben fikrimi sormayan bir annenin kızıydım. O renkli okul çantalarına ve beslenme çantalarına hala imrenerek bakarım.Kendisine sordum tabi ben hic istemesem de winx çantalardan istediğini soyled
i baskasina özenmesin diye ondan alıcaz ama çekçek li olup olmamasını önemsemiyor o bense hangisi kullanmışmış onu almak istiyorum
İste benim de kafamda böylebir suru soru kullanan birileri yazarsa cevapları bulucam :)Madem araba ile bırakacaksınız çok sıkıntı olmaz hangisinden isterse alın
Yalnız Çek çekliler elde nasıl taşınıyor bîlemedim şimdi
Okulda merdivende taşıması da kolay olsun
Tabii bir de nerede duruyor o çantalar sıra altı mı yer mi
Canım ya çok önemli gerçekten çocuk dünyası bambaskaO zaman diğer yorum yapanların tavsiyelerini dinleyin ve okula nasıl gideceğini düşünerek karar verin. Mutlaka Winx olsun. Ben fikrimi sormayan bir annenin kızıydım. O renkli okul çantalarına ve beslenme çantalarına hala imrenerek bakarım.
Bana da çekmesi zor olur gibi geliyor emin olamıyorum.ama çanta çok ağır olursa nasıl taşıyacaklar bilemiyorum kibenim kızımda birinci sınıfa başlıyor bu sene biz normal sırt çantası aldık
eşim çekmeli çantalarda olsun istiyordu ama ben sırt çantasının daha rahat taşınıcağı düşüncesindeyim
çünki bizim okul yolumuz cadde kaldırım da çekmesi zor olur diye düşündüm
Madem araba ile bırakacaksınız çok sıkıntı olmaz hangisinden isterse alın
Yalnız Çek çekliler elde nasıl taşınıyor bîlemedim şimdi
Okulda merdivende taşıması da kolay olsun
Tabii bir de nerede duruyor o çantalar sıra altı mı yer mi
Temizlik açısından hiç düşünmemiştim ya of kafam karıştı iyiceBenim iki kızıma da sırta takılanlardan kullanıyoruz. Hem de en büyük boyunu. Çünkü okuldan genelde büyük boy defter istiyorlar. Ya da fotokopi ödev dağıtıyorlar. Hepsi A4 boyutunda. Kırışmasın diye karton dosyaya koyuyorum, küçük ya da orta boy çantaya sığmıyor bu sefer.
Bir de çek çekli olanlar makineden nasıl yıkanır bilmem. Ben kirlendikçe çamaşır makinesine atıyorum, yıkıyorum.
Çekçekli mekanizma çıkıyor olabilir, ben bilmiyorum. Ama temizlik açısından bana sırta takılan daha pratik geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?