- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Bunları yapıyorlar , tek zorlandığı kendi başlarına rakamları yazmasıBen de ufakken gitmek istemezdim.
Ama ben anaokuluna gitmedim direk ilkokula başlamıştım ama yarım senede artık zorunluluk olduğunu bir şekilde anlayıp kabullenmiştim...
Benim şahsi fikrim çok ufak çocuklar 4.5 yaşını hayal bile edemiyorum, çok zor olmalı onlar için..
Öğretmeni ile konuştunuz mu?
Belki okulda rakamları yani sevmediği konuları sevdiği konularla birleştirmeyi denemelisiniz, resim çizerken rakamların resmini çizmeli gibi
anaokulunda ödev veya rakamları zorla öğretmeye çalışmaları zaten doğru değil derslere çok yuklendiyse öğretmen çocuğun okuldan soğuması normal
benim çocuğum da anasınıfında eve hiçbir şekilde ödev vermiyor öğretmen başında belirtti bu birinci sınıf değil herşeyi öğrenecekleri diye beklemeyin özellikle rakamları harfleri zaten öğrenmesini beklemiyoruz sadece tanısınlar bakınca harf yada rakam olduğunu demişti. ödev olayı gerçekten şimdiden agir gelmiş bence. anasınıfında daha çok sosyal olmaları, arkadaşlarla oyun oynamalari, kalem tutma boyama yapma oyuncak paylaşma amaç bunlar olmalı.Olabilir çok ödev geliyor , şuan 6 rakamındalar , bence sömestr tatiline kadar 5;e kadar öğretmeliler
Yaşıtı da var , karışık yani , yarı yarıya diyeyimSınıfında yaş olarak kendi yaşıtları mi çoğunlukta 2019 da 1. sınıfa başlayacak çocuklar mi ?
Öyle aman aman şımarık diyemem , açık sözlü , ödev konusunda çekingen davranıyor, şiir okuyacagı gün gitmek istemedi meselaşımarık bi çocuk mu?
Öğretmen yapmak istemiyorsa yapmasın diye gülerek konuştu, ne demek istedi anlamadım , ciddi miydi , dalga mı geçti anlamayamadımOğlum 5 yaş grubunda öğretmen hiç ev ödevi vermiyor. Kızınız daha küçük öğretmeniyle konuşun ona ödev vermesin yoksa çocuk daha okula başlamadan okuldan soğuyacak
Devlet okulunda , en yakın okula gönderdik4.5 yasindaki cocuga ne alaka ev odevi veriliyor ? Niye rakamlar ogretiliyor
Baska okula ginderin , cocuklugunu yasayacagi bir okul secin
Yapmasın o zaman zaten seneye de gidecek anaokuluna o zaman yaparÖğretmen yapmak istemiyorsa yapmasın diye gülerek konuştu, ne demek istedi anlamadım , ciddi miydi , dalga mı geçti anlamayamadım
Zaten verdiği ödevler haftalık oluyor, 6-7 sayfa veriyor bazen , boyamaları yapıyor , ama ekstradan güzel yazı defterine rakam yazdırdı diyor . Kendi başlarına ..Yapmasın o zaman zaten seneye de gidecek anaokuluna o zaman yapar
4,5 yasındaki anasınıfı çocuğuna neyin ödevi. Kızınızdan önce sizin karşı çıkmanız lazım.Dönem başından itibaren 4,5 yaşındaki kızım anasınıfına gidiyor. Son bir haftadır gitmek istemiyorum diyor , hasta diye göndermedim zaten ama artık gitmesi gerekli , ikna ettim gidecek fakat sadece resim yaparım , oyun oynarım diyor , ödev istemiyor, rakamları öğrenemiyorum istemiyorum diyor . Nasıl ikna edicem ? Öğretmenle konuş ben sadece resim yapayım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?