Okula gitmek istemeyen kızım

Bazı Veliler hırslı oluyor.Çocuğum bir an önce okusun diyor.Birde özel okulsa öğretmen itiraz edemiyor.Konu sahibinin durumu böyle bir şey galiba

Çocul haklı .
O yaş oyun yaşı.
Sayıları nasilsa öğrenecek simdi hayal gücünü geliştirmesi gerekli. Ödevlerle çocuğun hayal dünyasına darbe indirmeye gerek yok.

3 yaşından 6 yaşına kadar anaokuluna gittim.Bir harf bile öğretmediler.Şarkı,türkü,uyku saati derken geçip gitti.Ve 1.sınıfa geldiğimde direk fişlerden başlattılar.Resmen acı dolu günlerdi.Belki anasınıfından bir temelim olsaydı.Bu kadar zorlanmazdım.

Ödevler çok veriliyor o konuda yapmasın diye öğretmenle konuşacagım , zaten seneye de anasınıfına gidecek. Okula ilk başladığımızda çok seviniyordu, hatta hafta sonları üzülüyordu nedense bir anda oldu bu değişim. ne oldu diye soruyorum Öğretmen email söyle ben ödev yapmayacağım harfleri sayıları yazmayacağım diyor. Hastaydı ve 2 haftanın sonunda dün götürdüm okula, girişteki sandalyeye oturdu ayakkabılarını bile çıkartmalı bir bana baktı bir öğretmene baktı bana kaş göz yaptı haydi söyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…