portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
YapamadiiimÖnce o klavyeyi sakince yere bırak sonra da git yat.sabah da öğrenci olmanın getirdiği tek yükümlülüğü yerine getir.
guzelce en yakin hastaneye git psikatriye gorun canin hafif bir ilac al yarun hemen okula git benim kardesim ne kosullarda okudu ogrenciyken kaldigi evlerde afedersin hayvan bile yasamazdi okudugu okukun oldugu yer kucuk bir yerdi insanlar hep sorunluydu hep lafciydi neler cekti genede okulunu bitirdi daha fazlasi simariklik kusura bakmaİzmir'de, hayallerimin sehrinde universite okuyorum henuz ilk senem. Cok hevesle yazdigim, yuzumde gulucuklerle gittigim okuldan daha 3. Haftada bilmem kac gun devamsizligim var. Sabah uyaniyorum ayaga kalkiyorum bir guc beni durduruyor amaaan ne okulu ya salla deyip geri yatiyorum ogleden sonra olan derslerime de bilgisayarla ugrasmasi zevkli oluyor diye o an daha cazip geliyo yine gitmiyorum. Su halimden hic memnun degilim, benim yerimde olmak isteyen kac tane insan var gitmeme gibi bi luksum yok. Benden bir seyler bekleyen bi ailem var. Her seyin farkindayim ama olmuyor iste.. Sabah 9da dersim var ve ben uyumamak icin elimden gelen her seyi yapiyorum...
valla haklisin izmir gayet guzel bir yer hele ogrenciler icin benim kardesim neler cekti okudugu okulun oldugu yer ege bolgesinin en soguk yeriydi annem bir gun gitmis kisin evin camlarinin hepsi buz tutmus evin cevresi kardan girunmuyosum nerdeyse kardesim elektirik sopasi yakiyordu bide yorganin altina giriyordu genede isinamiyordu babam konur sobasi yakmasini istemisti zehirlenir diye gerci sonradan konur sonasi yakmaya basladi o ogrenci ailiyle komur sobasiyla ugrasti bideKusura bakmayın ama gerçekten çok şımarık bir insansınız. Kendinizi geçtim anne-babanıza hiç üzülmüyorsunuz. Bu zamanda bir çocuk kolay okutulmuyor. Onlar sırf sizin geleceğiniz için bu maddi külfetin altına hiç düşünmeden girebiliyorlar ve sizden tek istedikleri okuyup kendi hayatınızı kurtarmak, kendileri için değil sizin için yani bütün beklentileri ama siz bunu da hiç düşünmüyorsunuz. Bu durum böyle devam ederse aileniz er ya da geç öğrenecekler ve sende o zaman ailenin gözünde nasıl yerlere düştüğünü göreceksin. Belki biraz ağır oldu ama birilerinin seni bir şekilde kendine getirmesi gerekir.
valla haklisin izmir gayet guzel bir yer hele ogrenciler icin benim kardesim neler cekti okudugu okulun oldugu yer ege bolgesinin en soguk yeriydi annem bir gun gitmis kisin evin camlarinin hepsi buz tutmus evin cevresi kardan girunmuyosum nerdeyse kardesim elektirik sopasi yakiyordu bide yorganin altina giriyordu genede isinamiyordu babam konur sobasi yakmasini istemisti zehirlenir diye gerci sonradan konur sonasi yakmaya basladi o ogrenci ailiyle komur sobasiyla ugrasti bide
Seni okuldan soğutan bir şey mi var? Niye böyle oluyor? Ben hatırlıyorum üniversite yıllarımda ne kadar keyifle giderdim okula ya,arkadaşlarım vardı birlikte derse girerdik,ders bittikten sonra yemeğe giderdik falan inanılmaz keyifliydi.Keşke şimdi o yıllara dönsem inan bir daha okurdum o okulu.Senin elinde fırsatın varken gitmiyorsun.Gerçekten ilerde bu zamanları çok özleyeceksin.Evde oturup ne yapıyorsun,gençsin çık git okuluna.Gercekten o kadar utaniyorum ki. Bu yaptigim resmen simariklik bunun farkindayiim kaldi ki kucuk bi kiz degilim yasim 22 olmak uzere. Sacma sapan dusundugumun, her seyin farkindayim yani.. Sabahtan gitmedim okula ama mutlaka ogleden sonra gidecegim kafaya koydum
demin yanliz yazmisim canim babam komur sobasunu yakmasini istemisti yazmisim yanlis olmus komur sobasini yakmasini istememisti olcakti cunku bizim orda bir ogrenci komur sobasindan zehirlenmistiKonu sahibinin okula gitmemesi için herhangi bir engeli de yok, tek sorun bilgisayar başında geçirdiği zaman, sorumluluk sahibi olamaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?