- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Gercekten o kadar utaniyorum ki. Bu yaptigim resmen simariklik bunun farkindayiim kaldi ki kucuk bi kiz degilim yasim 22 olmak uzere. Sacma sapan dusundugumun, her seyin farkindayim yani.. Sabahtan gitmedim okula ama mutlaka ogleden sonra gidecegim kafaya koydumMadem okumayacaksın dön bari ailenin yanınada boşuna masraf ettirme insanlara yazık.
İzmir'de, hayallerimin sehrinde universite okuyorum henuz ilk senem. Cok hevesle yazdigim, yuzumde gulucuklerle gittigim okuldan daha 3. Haftada bilmem kac gun devamsizligim var. Sabah uyaniyorum ayaga kalkiyorum bir guc beni durduruyor amaaan ne okulu ya salla deyip geri yatiyorum ogleden sonra olan derslerime de bilgisayarla ugrasmasi zevkli oluyor diye o an daha cazip geliyo yine gitmiyorum. Su halimden hic memnun degilim, benim yerimde olmak isteyen kac tane insan var gitmeme gibi bi luksum yok. Benden bir seyler bekleyen bi ailem var. Her seyin farkindayim ama olmuyor iste.. Sabah 9da dersim var ve ben uyumamak icin elimden gelen her seyi yapiyorum...
Bölümüm tibbi sekreterlik. İsteyerek yazdim bolumu de sehri de. Devamsizlik her hocanin 4 hafta izni var 5. Haftaya belki tolerans gosterebiliriz dediler belki de bunun rahatligi var uzerimde. Siniftakilerle aram iyi, gelmeyince beni merak ediyorlar ama beni cekmiyorlar isteHangı bolum ? Bende cektım bu problemı ama ben okula baslayınca bolumden pısman olmustum ortam hıc bana gore degıldı hocalarla konusa konusa okulu bıtırdım.Devamsızlıgı asırı asırı sorun eden ıkı hocanın derslerıne katılımım tamdı dıgerlerı ayda bır falan
Bölümüm tibbi sekreterlik. İsteyerek yazdim bolumu de sehri de. Devamsizlik her hocanin 4 hafta izni var 5. Haftaya belki tolerans gosterebiliriz dediler belki de bunun rahatligi var uzerimde. Siniftakilerle aram iyi, gelmeyince beni merak ediyorlar ama beni cekmiyorlar iste
Bölümüm tibbi sekreterlik. İsteyerek yazdim bolumu de sehri de. Devamsizlik her hocanin 4 hafta izni var 5. Haftaya belki tolerans gosterebiliriz dediler belki de bunun rahatligi var uzerimde. Siniftakilerle aram iyi, gelmeyince beni merak ediyorlar ama beni cekmiyorlar iste
üniversite 3.sınıfta ben de aynen böyleydim Okula gitmemek için her şeyi bahane ettim Ayrıca benim okulum da devam zorunluluğu da yoktu sabahtan akşama kadar sadece bilgisayarda dizi izleyip oyun oynadım Arada bir elime ders kitabı alıp kendimi nasıl olsa calışıyorum diye kandırıyordum sene sonuna secmeli dersler haric hepsinden butunlemeye kaldım ve aklım başıma geldi Durumu düzeltmeye çalıştım dördüncü sınıfa geçebildim ancak en zor iki dersi alttan almak zorunda kaldımİzmir'de, hayallerimin sehrinde universite okuyorum henuz ilk senem. Cok hevesle yazdigim, yuzumde gulucuklerle gittigim okuldan daha 3. Haftada bilmem kac gun devamsizligim var. Sabah uyaniyorum ayaga kalkiyorum bir guc beni durduruyor amaaan ne okulu ya salla deyip geri yatiyorum ogleden sonra olan derslerime de bilgisayarla ugrasmasi zevkli oluyor diye o an daha cazip geliyo yine gitmiyorum. Su halimden hic memnun degilim, benim yerimde olmak isteyen kac tane insan var gitmeme gibi bi luksum yok. Benden bir seyler bekleyen bi ailem var. Her seyin farkindayim ama olmuyor iste.. Sabah 9da dersim var ve ben uyumamak icin elimden gelen her seyi yapiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?