- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
AY şaka mı bu laf çok gereksiz bir şaka öyleyse. Bir kere bu lafı eden Y. Xle çok yakın arkadaş olsalar bile X'in Y'nin böyle bir şey dediğinden haberi olmayabilir. 1 yıl önce olmuş ve şimdi kavga çıkarmak çok saçma olur. Zaten Y bunu söyleyince millet Pati ne kadar aş*fte demek yerine Y ne kadar sapık demiştir. Kendi kendini rezil etmiş anlayacağınız. Ben olsam iyice mesafemi korurum keyfime bakarım insanların ağzı torba değil ki büzesinY de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin
Olmaz mı o ondan beter o da sapık. Okulda yürümediği kadın kalmadı telefonla arkadasımla konustugumda onu bile soran bir adam. O ortamdaki kadın hocalardan biri X le nişanlı şu an.AY şaka mı bu laf çok gereksiz bir şaka öyleyse. Bir kere bu lafı eden Y. Xle çok yakın arkadaş olsalar bile X'in Y'nin böyle bir şey dediğinden haberi olmayabilir. 1 yıl önce olmuş ve şimdi kavga çıkarmak çok saçma olur. Zaten Y bunu söyleyince millet Pati ne kadar aş*fte demek yerine Y ne kadar sapık demiştir. Kendi kendini rezil etmiş anlayacağınız. Ben olsam iyice mesafemi korurum keyfime bakarım insanların ağzı torba değil ki büzesin
Okulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Pati herkes bu adamların ne mal olduğunu biliyor bence. Sana bunları diyorlar sanki başkalarına demiyorlar mı boşuna kafanı takma. Yüzüne söyleseler cevabını alırlardı o ayrı.Olmaz mı o ondan beter o da sapık. Okulda yürümediği kadın kalmadı telefonla arkadasımla konustugumda onu bile soran bir adam. O ortamdaki kadın hocalardan biri X le nişanlı şu an.
Seni ilgilendirmez terbiyesiz diyip yerin dibine gömeceğin bir an kolla bence. İğrençleerrrrOlmaz mı o ondan beter o da sapık. Okulda yürümediği kadın kalmadı telefonla arkadasımla konustugumda onu bile soran bir adam. O ortamdaki kadın hocalardan biri X le nişanlı şu an.
BIzim okuldakilerin çoğu erkek. 5 tanemiz falan kadın. Kadın hocalar biliyorda erkek hocalar farkında değil görmüuorlarPati herkes bu adamların ne mal olduğunu biliyor bence. Sana bunları diyorlar sanki başkalarına demiyorlar mı boşuna kafanı takma. Yüzüne söyleseler cevabını alırlardı o ayrı.
Yani kırk yıl değil kırk bin yıl düşünsem aklıma gelmezdiOfff iğrençlikte kaçıncı level bu yaaa
Vay arkadaş insanların aklı nerelere çalışıyor nutkum tutuldu tavsiye veremeyeceğim
Bu yıl sürekli zıtlaşıyoruz. Tayin hakkım olsada kurtulsamMide bulandırıcı oçlar...hiç kafanı bu mallarla meşgul etme, yüzüne bişey diyecek olurlarsa azarla, tersle.
Adam evli 3 cocugu var. Bekarmis gibi cok rahat konusur takılırO kadar abaza ki koltuğa oturmak gibi basit bir eylem bile adamda erotik bir çağrışım yapabilmiş. Bunlara çoluk çocuk emanet edilmez ya. Hayır bir de bu vizyonsuz kırolarla nişanlanan da var o daha da garip, Allahım nasip etme.
Din kültürü öğretmwni bunu diyenBunlar nasıl eğitimci yahu. Kendileri eğitilmemiş ki çocuk eğitsin bunlar. Mülakat diye yırtınacaklatına iş etiği ve ahlakı eğitimi vermeli bakanlık. Bunda da denetleyici olmalı.
Kimse de çıkıp salak mısın sen dememiş mi? İlk atandığım yer de biraz böyleydi, geçmişe gittim resmen. O ilçeden kaçabilmek için neler yapmıştım.Adam evli 3 cocugu var. Bekarmis gibi cok rahat konusur takılır
Ya okulda kadın sayısı cok az. Adamda müdür herkes bana dokunmauan yılan bin yasasın kafasında.Kimse de çıkıp salak mısın sen dememiş mi? İlk atandığım yer de biraz böyleydi, geçmişe gittim resmen. O ilçeden kaçabilmek için neler yapmıştım.
Genelleme yapmak istemiyorum ama Dikabın ne kadar yetersiz eğitim aldıklarının göstergesi bu tipler.Din kültürü öğretmwni bunu diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?