Okulda asamadığım muhabbet

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.738
14.009
248
29
Okulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.

Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin
AY şaka mı bu laf çok gereksiz bir şaka öyleyse. Bir kere bu lafı eden Y. Xle çok yakın arkadaş olsalar bile X'in Y'nin böyle bir şey dediğinden haberi olmayabilir. 1 yıl önce olmuş ve şimdi kavga çıkarmak çok saçma olur. Zaten Y bunu söyleyince millet Pati ne kadar aş*fte demek yerine Y ne kadar sapık demiştir. Kendi kendini rezil etmiş anlayacağınız. Ben olsam iyice mesafemi korurum keyfime bakarım insanların ağzı torba değil ki büzesin

Olmaz mı o ondan beter o da sapık. Okulda yürümediği kadın kalmadı telefonla arkadasımla konustugumda onu bile soran bir adam. O ortamdaki kadın hocalardan biri X le nişanlı şu an.

Offf iğrençlikte kaçıncı level bu yaaa
Vay arkadaş insanların aklı nerelere çalışıyor nutkum tutuldu tavsiye veremeyeceğim

Olmaz mı o ondan beter o da sapık. Okulda yürümediği kadın kalmadı telefonla arkadasımla konustugumda onu bile soran bir adam. O ortamdaki kadın hocalardan biri X le nişanlı şu an.
Pati herkes bu adamların ne mal olduğunu biliyor bence. Sana bunları diyorlar sanki başkalarına demiyorlar mı boşuna kafanı takma. Yüzüne söyleseler cevabını alırlardı o ayrı.

Seni ilgilendirmez terbiyesiz diyip yerin dibine gömeceğin bir an kolla bence. İğrençleerrrr

Pati herkes bu adamların ne mal olduğunu biliyor bence. Sana bunları diyorlar sanki başkalarına demiyorlar mı boşuna kafanı takma. Yüzüne söyleseler cevabını alırlardı o ayrı.
BIzim okuldakilerin çoğu erkek. 5 tanemiz falan kadın. Kadın hocalar biliyorda erkek hocalar farkında değil görmüuorlar

Adam evli 3 cocugu var. Bekarmis gibi cok rahat konusur takılır

Adam evli 3 cocugu var. Bekarmis gibi cok rahat konusur takılır
Kimse de çıkıp salak mısın sen dememiş mi? İlk atandığım yer de biraz böyleydi, geçmişe gittim resmen. O ilçeden kaçabilmek için neler yapmıştım.

Bu yaşananların ne yazık ki bir Eğitim Kurumunda olması daha üzücü.
Sözde okumuş ve aydın geçinenler bu kişiler çoçuklarımıza gençlerimizin önüne açacak yol gösrecekler.
Bu yazdıklarıma maalesef bende inanmıyorum ama gerçek bu maalesef.
Ülkemiz de eğitim sistemin çarpıklığını zaten herkesce malum.
Nasıl düzeliriz işte orası muamma ... :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…