Okulda asamadığım muhabbet

Erkek öğretmen egosu diye bir sey var gercekten. Gayet iyi calisma arkadaslarimda var ama erkek öğretmenlerin egosu farkli bir olay
Ben iyi olana pek rastlamadım. Kankilerim var ama onlar da başka hocalara farklı davranıyorlar. O yüzden hepiciğinden soğudum.

Ben iyi olana pek rastlamadım. Kankilerim var ama onlar da başka hocalara farklı davranıyorlar. O yüzden hepiciğinden soğudum.
Bana garip gelen bir ķadın öğrermen bir erkek öğretmen yerine basjka meslekten tercih ediyorsa hemen onunda dedikodusu oluyor

Bana garip gelen bir ķadın öğrermen bir erkek öğretmen yerine basjka meslekten tercih ediyorsa hemen onunda dedikodusu oluyor
Evet, hatta ilişkisinde sorun yaşayınca keyifle dedikodu yapıyorlar. O zaman hemen ağızlarının payını veriyorum. Adam oldunuz da size mi bakılmadı diye. Aslında kendilerinin farkındalar ama kabullenmeme sorunu var. Ben şahsen cimri buluyorum çoğunu.

Erkek öğretmen egosu diye bir sey var gercekten. Gayet iyi calisma arkadaslarimda var ama erkek öğretmenlerin egosu farkli bir olay
Bence olabilecekleri en iyi mesleğe sahip olmuş kimseler onlar. hani fazlası olamazdı, bildiği gördüğü bile yoktu o yüzden de egosu tavan

Evet ben bunu bölgesel bir sorun zannediyordum bizde kadın arkadaslarla konusurken hep erkek öğretmenler cimri derdik. Demekki her yerde ayniymis

Eşimin öğretmen değil.Ama öğretmen arkadaşları var ters bir hareketlerini görmedim şimdiye kadar.Ama inşallah onlarda öyle değildir.
Hepsi için genelleyemem benim de sevdiğim arkadaşlarım var ama gereksiz bir ego takındıkları kesin.

Bence olabilecekleri en iyi mesleğe sahip olmuş kimseler onlar. hani fazlası olamazdı, bildiği gördüğü bile yoktu o yüzden de egosu tavan
Bizim okulda bir hoca vardı. Gitmesine 2 hafta var diye 50 liralık çay parasını vermedi ordan burdan kahve otlandı Orda bi soğudum erkek hocalardan. 50 lira nedir ki günümüzün 5 lirası olmuş.

Hepsi için genelleyemem benim de sevdiğim arkadaşlarım var ama gereksiz bir ego takındıkları kesin.
Çok pis gaza geliyorum şu anda.Adamın hiçbir şeyden haberi yok karşımda kahvaltı ediyor. olay çıkaracam senin nasıl arkadaşların var diye

10 yıldır bir çok okulda çalıştım,ögretmenin hiç böyle seviyesiz muhabbetleri olduğu yer görmedim.Nasil bir yer orası

Bir de bunlar öğretmen başımıza pislikler midem bulandı cahili ayrı,okumuşu ayrı dert bunların hangisiyle ugrasasin bosver arsızlar kavga etsende anlamayacaklar zaten
Rabbim sen sabır ver böylelerini uzak etsin bizlerden

Kıymetli öğretmenim,
Meslekte yenisiniz sanırım. Yoksa daha çoook kültürsüz, yobaz, sapık, nerede ne söyleyeceğini bilmeyen meslektaşlarınızla karşılaşmış olursunuz. Maalesef meb camiasında bu tip insanlara rastlamak çok olası. X öğretmenle ilgili söylecek pek bir şey yok açıkçası. Olay olalı çok uzun zaman olmuş. Bu saatten sonra o konuyu hatırlatmak öyle sapık zihniyetli adamlar için “sinyal” olarak bile algılanabilir. Ancak Y ile yaşadığınız diyaloğun bir benzerini ben de yaşamıştım. “Sürekli bakmazsanız görmezsiniz hocam.” demiştim. İdareciniz sizin üstünüzde baskı kurmaya çalışıyor. Size tavsiyem kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinip işinizi açık vermeden yapmanız. Buna rağmen devam ederse şikayet edin. Böyle adamlar korkaktır. Hemen kuyruklarını bacaklarının arasına sıkıştırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…