- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Erkek öğretmen egosu diye bir sey var gercekten. Gayet iyi calisma arkadaslarimda var ama erkek öğretmenlerin egosu farkli bir olayErkek öğretmenler kadar gereksiz varlıklar görmedim daha. Ağızlarının suyu akarak bakarlar, ama ego tavandır.
Ne iğrenç insanlarmış onlar.İlk fırsatta kaç kurtar kendini o okuldanEvet o baya muhafazaksr ama evlenip ayrildigi icin farklı davranıyorlar.
Ben iyi olana pek rastlamadım. Kankilerim var ama onlar da başka hocalara farklı davranıyorlar. O yüzden hepiciğinden soğudum.Erkek öğretmen egosu diye bir sey var gercekten. Gayet iyi calisma arkadaslarimda var ama erkek öğretmenlerin egosu farkli bir olay
Bana garip gelen bir ķadın öğrermen bir erkek öğretmen yerine basjka meslekten tercih ediyorsa hemen onunda dedikodusu oluyorBen iyi olana pek rastlamadım. Kankilerim var ama onlar da başka hocalara farklı davranıyorlar. O yüzden hepiciğinden soğudum.
Evet, hatta ilişkisinde sorun yaşayınca keyifle dedikodu yapıyorlar. O zaman hemen ağızlarının payını veriyorum. Adam oldunuz da size mi bakılmadı diye.Bana garip gelen bir ķadın öğrermen bir erkek öğretmen yerine basjka meslekten tercih ediyorsa hemen onunda dedikodusu oluyor
Eşimin öğretmen değil.Ama öğretmen arkadaşları var ters bir hareketlerini görmedim şimdiye kadar.Ama inşallah onlarda öyle değildir.Ben iyi olana pek rastlamadım. Kankilerim var ama onlar da başka hocalara farklı davranıyorlar. O yüzden hepiciğinden soğudum.
Bence olabilecekleri en iyi mesleğe sahip olmuş kimseler onlar. hani fazlası olamazdı, bildiği gördüğü bile yoktu o yüzden de egosu tavanErkek öğretmen egosu diye bir sey var gercekten. Gayet iyi calisma arkadaslarimda var ama erkek öğretmenlerin egosu farkli bir olay
Evet ben bunu bölgesel bir sorun zannediyordum bizde kadın arkadaslarla konusurken hep erkek öğretmenler cimri derdik. Demekki her yerde ayniymisEvet, hatta ilişkisinde sorun yaşayınca keyifle dedikodu yapıyorlar. O zaman hemen ağızlarının payını veriyorum. Adam oldunuz da size mi bakılmadı diye.Aslında kendilerinin farkındalar ama kabullenmeme sorunu var. Ben şahsen cimri buluyorum çoğunu.
Hepsi için genelleyemem benim de sevdiğim arkadaşlarım var ama gereksiz bir ego takındıkları kesin.Eşimin öğretmen değil.Ama öğretmen arkadaşları var ters bir hareketlerini görmedim şimdiye kadar.Ama inşallah onlarda öyle değildir.
Öğretmen olmayanla evlen kudursunlarEvet ben bunu bölgesel bir sorun zannediyordum bizde kadın arkadaslarla konusurken hep erkek öğretmenler cimri derdik. Demekki her yerde ayniymis
Bizim okulda bir hoca vardı. Gitmesine 2 hafta var diye 50 liralık çay parasını vermedi ordan burdan kahve otlandıBence olabilecekleri en iyi mesleğe sahip olmuş kimseler onlar. hani fazlası olamazdı, bildiği gördüğü bile yoktu o yüzden de egosu tavan
Çok pis gaza geliyorum şu anda.Adamın hiçbir şeyden haberi yok karşımda kahvaltı ediyor. olay çıkaracam senin nasıl arkadaşların var diyeHepsi için genelleyemem benim de sevdiğim arkadaşlarım var ama gereksiz bir ego takındıkları kesin.
O yüzden mi postaladın zavallı meslektaşını. Ah Burhan ahHepsi için genelleyemem benim de sevdiğim arkadaşlarım var ama gereksiz bir ego takındıkları kesin.
Şşşh oraları kurcalamaO yüzden mi postaladın zavallı meslektaşını. Ah Burhan ah
Bir de bunlar öğretmen başımıza pislikler midem bulandı cahili ayrı,okumuşu ayrı dert bunların hangisiyle ugrasasin bosver arsızlar kavga etsende anlamayacaklar zatenOkulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Ben mi, beni burda flörtöz Burhan diye tanırlar.Muhabbete gel abla sen de dertliymişsin bu konudan
Sorma Burhan beni de dertlendirdi.Muhabbete gel abla sen de dertliymişsin bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?