Okulda asamadığım muhabbet

Bu tarz söylemlerden kaçmak zor, söyleyen utanmıyorsa… Bu laf edildiğinde bir Allah’ın kulu çıkıp sen ne diyorsun da dememiş. Size laf getiren kişi de demediyse çok üstünde durup uzatmayın. Konuyu açtığınızda sizi haksız duruma düşürürler.

Konunun odak noktası dışında,

Kılık kıyafet yönetmeliğine göre askılı giymeniz uygun değil. Crop ve mini giymiyor olmanız sizi haklı çıkarmaz. Bunu da kullanmalarına neden olacak şekilde giyinmeyin, naçizane.

Yönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Ve erkek öğretmenler gercekten okula cok bakımsız geliyor onlara karisilmiyorsa cifte standart var demektir.

Yönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Onlara karisilmiyorsa cifte standart var demektir.
Bu yazdığınız sizi haklı çıkarmaz, ceza almanızı engellemez.
Diğerlerinin de yönetmeliğe uygun gelmediği durumlarda uygun tepki vermeyen yöneticiye ek cezaya neden olur.
Çok net.

Bu yazdığınız sizi haklı çıkarmaz, ceza almanızı engellemez.
Diğerlerinin de yönetmeliğe uygun gelmediği durumlarda uygun tepki vermeyen yöneticiye ek cezaya neden olur.
Çok net.
Tamam bende diyorum ki kendisi istedigi gibi gelebiliyorsa ve diğerlerine karismiyorsa bana karismasi mobbingdir

Tamam bende diyorum ki kendisi istedigi gibi gelebiliyorsa ve diğerlerine karismiyorsa bana karismasi mobbingdir
Rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz.
Konu kaymasın diye burada kesiyorum.

Odak konu için de zamanında sizi korumayan ya da çeşitli nedenlerle koruyamamış olsa da uygun zamanda sizi uyarmamış kişilerin yanında dikkatli olun. Bir gün sizinle iyi olur bir gün başkasıyla.

Bildirdim zaten hala aynı sürekli tartısıyoruz.
O kiside haklı gecen sene herhangi bir samimiyetimiz yoktu. Bende herkesle iyiyimdir. Durduk yere bana gelip söylemek istememis, yanlıs anlarım diyede çekinmis. Kendisi muhafazakar ama onada farklı sekilde yaklaşiyor hic muhattap olmak istemiyor o kisilerle.

Nasıl yani size bunu söyleyen kadınada mı yavşıyorlar

Sapık her yerde her koşulda sapık işte, bu eğitim değil zihniyet meselesi. Eşimin din kültürü öğretmeni bir akrabası var. İlahiyat okumaya başladığı yıllarda okulda kızlarla nasıl bir kapışma yaşadıysa bekaret konulu iğrenç bir paylaşımına rast gelmiştik. Mesleğe başlayınca okuldaki bayan öğretmenlere düzgün giyinmiyorsunuz beni tahrik ediyorsunuz demiş geri zekalı mal (olayın geçtiği yer urfanın ücra bir ilçesi, genç öğretmen kızcağızlar kısa kollu giyerken bile tereddüt eder) ne giymiş olabilirler ki bu hayvanı tahrik edecek. Herkesin tiksinerek baktığı bir tip oldu sonunda. Bu şerrfsizler de öyle işte, meslekleri var memur oldular diye herkesin onlara bıyık burduğunu falan sanıyorlar. Kesin bölgenin yerlisidir bunlar. Evlenecek kıza yazık. Sen uzak dur muhattap olma, laf söylersen hoşlanıyordu elinden kaçırdığından böyle falan derler. Bu arada okulda da mümkünse askılı giyme, pek çok şeyi tolere ediliyor ama kıllık yapmak isterlerse kıyafetten vuramasınlar

Yeminle erkekler kapatılsın artık yeter.

Evet bölgenin yerlisi hic sasmaz bu tipler ucra bir ilcenin ücra bir köyünde okul. Kendileride o ilcenin farklı ücra köylerinden hayatlarında o ilce disina cikmamislar. Biri ücretli zaten.Biraz inada bindi aslında cifte muamele yapıyor. Bizim diğer kadın arkadaslar kapalı o yüzden biraz goze batiyorum tamam ama sadece bana laf etmesinden dolayi giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…