- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi pportakall
-
Yönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Ve erkek öğretmenler gercekten okula cok bakımsız geliyor onlara karisilmiyorsa cifte standart var demektir.Bu tarz söylemlerden kaçmak zor, söyleyen utanmıyorsa… Bu laf edildiğinde bir Allah’ın kulu çıkıp sen ne diyorsun da dememiş. Size laf getiren kişi de demediyse çok üstünde durup uzatmayın. Konuyu açtığınızda sizi haksız duruma düşürürler.
Konunun odak noktası dışında,
Kılık kıyafet yönetmeliğine göre askılı giymeniz uygun değil. Crop ve mini giymiyor olmanız sizi haklı çıkarmaz. Bunu da kullanmalarına neden olacak şekilde giyinmeyin, naçizane.
Pijamayla gelsek olur diyorsunYönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Onlara karisilmiyorsa cifte standart var demektir.
Kılık kıyafet serbestligi sendikasal bir eylemdir. Eğer erkek öğretmenler sac sakal birbirine karısmıs bakımsız gelebiliyorsa veya erkek öğretmen küpe takabiliyorsa banada bu konuda karısmasın bi zahnetPijamayla gelsek olur diyorsun
Bu yazdığınız sizi haklı çıkarmaz, ceza almanızı engellemez.Yönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Onlara karisilmiyorsa cifte standart var demektir.
Tamam bende diyorum ki kendisi istedigi gibi gelebiliyorsa ve diğerlerine karismiyorsa bana karismasi mobbingdirBu yazdığınız sizi haklı çıkarmaz, ceza almanızı engellemez.
Diğerlerinin de yönetmeliğe uygun gelmediği durumlarda uygun tepki vermeyen yöneticiye ek cezaya neden olur.
Çok net.
Rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz.Tamam bende diyorum ki kendisi istedigi gibi gelebiliyorsa ve diğerlerine karismiyorsa bana karismasi mobbingdir
Bildirdim zaten hala aynı sürekli tartısıyoruz.Rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz.
Konu kaymasın diye burada kesiyorum.
Odak konu için de zamanında sizi korumayan ya da çeşitli nedenlerle koruyamamış olsa da uygun zamanda sizi uyarmamış kişilerin yanında dikkatli olun. Bir gün sizinle iyi olur bir gün başkasıyla.
Nasıl yani size bunu söyleyen kadınada mı yavşıyorlarBildirdim zaten hala aynı sürekli tartısıyoruz.
O kiside haklı gecen sene herhangi bir samimiyetimiz yoktu. Bende herkesle iyiyimdir. Durduk yere bana gelip söylemek istememis, yanlıs anlarım diyede çekinmis. Kendisi muhafazakar ama onada farklı sekilde yaklaşiyor hic muhattap olmak istemiyor o kisilerle.
Sapık her yerde her koşulda sapık işte, bu eğitim değil zihniyet meselesi. Eşimin din kültürü öğretmeni bir akrabası var. İlahiyat okumaya başladığı yıllarda okulda kızlarla nasıl bir kapışma yaşadıysa bekaret konulu iğrenç bir paylaşımına rast gelmiştik. Mesleğe başlayınca okuldaki bayan öğretmenlere düzgün giyinmiyorsunuz beni tahrik ediyorsunuz demiş geri zekalı mal (olayın geçtiği yer urfanın ücra bir ilçesi, genç öğretmen kızcağızlar kısa kollu giyerken bile tereddüt eder) ne giymiş olabilirler ki bu hayvanı tahrik edecek. Herkesin tiksinerek baktığı bir tip oldu sonunda. Bu şerrfsizler de öyle işte, meslekleri var memur oldular diye herkesin onlara bıyık burduğunu falan sanıyorlar. Kesin bölgenin yerlisidir bunlar. Evlenecek kıza yazık. Sen uzak dur muhattap olma, laf söylersen hoşlanıyordu elinden kaçırdığından böyle falan derler. Bu arada okulda da mümkünse askılı giyme, pek çok şeyi tolere ediliyor ama kıllık yapmak isterlerse kıyafetten vuramasınlarOkulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Yeminle erkekler kapatılsın artık yeter.Okulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Evet bölgenin yerlisi hic sasmaz bu tipler ucra bir ilcenin ücra bir köyünde okul. Kendileride o ilcenin farklı ücra köylerinden hayatlarında o ilce disina cikmamislar. Biri ücretli zaten.Biraz inada bindi aslında cifte muamele yapıyor. Bizim diğer kadın arkadaslar kapalı o yüzden biraz goze batiyorum tamam ama sadece bana laf etmesinden dolayi giyiyorum.Sapık her yerde her koşulda sapık işte, bu eğitim değil zihniyet meselesi. Eşimin din kültürü öğretmeni bir akrabası var. İlahiyat okumaya başladığı yıllarda okulda kızlarla nasıl bir kapışma yaşadıysa bekaret konulu iğrenç bir paylaşımına rast gelmiştik. Mesleğe başlayınca okuldaki bayan öğretmenlere düzgün giyinmiyorsunuz beni tahrik ediyorsunuz demiş geri zekalı mal (olayın geçtiği yer urfanın ücra bir ilçesi, genç öğretmen kızcağızlar kısa kollu giyerken bile tereddüt eder) ne giymiş olabilirler ki bu hayvanı tahrik edecek. Herkesin tiksinerek baktığı bir tip oldu sonunda. Bu şerrfsizler de öyle işte, meslekleri var memur oldular diye herkesin onlara bıyık burduğunu falan sanıyorlar. Kesin bölgenin yerlisidir bunlar. Evlenecek kıza yazık. Sen uzak dur muhattap olma, laf söylersen hoşlanıyordu elinden kaçırdığından böyle falan derler. Bu arada okulda da mümkünse askılı giyme, pek çok şeyi tolere ediliyor ama kıllık yapmak isterlerse kıyafetten vuramasınlar
Evet o baya muhafazaksr ama evlenip ayrildigi icin farklı davranıyorlar.Nasıl yani size bunu söyleyen kadınada mı yavşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?