Okulda asamadığım muhabbet

Ne saçma sapan muhabbetler bir kere tam olarak cevabını verin bir daha selam bile vermeyin.cok seviyesizler üstelik bir de eğitimci olacaklar yazık.

Nasil okullarda ogretmensiniz, anlayamadım. Ergen mi bu öğretmenler? 15 yıldır meb öğretmeniyim, en küçük saygısızlık, seviyesizlik yaşamadım, duymadım. Yakınımızda bir orta okul var, oranın öğretmenleri ile ilgili abuk subuk şeyler duymuştum, sonra şikayet olmuş, o öğretmenler dağıtılmış.

Size yapılan çok ahlaksızca ama üstünden zaman geçmiş. Bu durumu dillendirmek dedikodu yaratabilir. Mesafenizi koruyun, hiçbiriyle muhatap olmayın.

Devlet okullarında askılı, crop, şort, tayt gibi kıyafetler giyilmez zaten. Bu giyenler yüzünden onluk dayatmasıyla karşı karşıyayız. Ogretmen mesleğine yakışır kıyafet giymelidir, podyuma çıkmıyoruz neticede...

Emin olun bir buçuk milyonluk öğretmen camiasında sayıları çok değil. 15 yılda ikisi kucuk ilçe 3 okulda çalıştım. Herkes gayet saygılı ve mesafeliydi. En küçük ahlaksızlık yaşamadım. Arkadaşlarım bu camiadadir, bir iki küçük istisna dışında onlarda da duymadım. Yani çoğunluk böyle ahlaksız falan değil. Mutlaka her mesleğin iti köpüğü sapığı vardır hele de bir buçuk milyonun çalıştığı öğretmenlikte çürük elma olmaması mümkün değil.

Ben genelleme yapmadım zaten elbette her mesleğin içinde vardır bu arsizlardan
Öğretmenlik gibi bir mesleği yapan kişilerin bunları yapması extra üzücü

Yap kavgayi gitsin kim kimin sicakligini hissediyor gorsunler . X arkadamdan boyle boe demissin sapik heeif diye gevir lafi kavga cikart .

Kılık kıyafet yönetmeligi diye bir sey var müdürüm ben der isin icinden cıkar. Okulda kimse uymuyor orası ayrı konu.
Tamam o zaman size uyguladıkları mobbing ve tacize sessiz kalmaya devam edin.Müdür de olsa kılık kıyafetiniz çok absürt değilse sizi öyle sürekli bu konuda uyaramaz.usturuplu düzgün giyindikten sonra istediğiniz gibi gidersiniz.küpe takan küt saçlı kolları boynu boydan boya dövmeli erkek öğretmen bile gördü bu gözler.Ama gayet normal giyimliydi.Kimse de sesini çıkarmadı.

O salagi gördüğünde hocam oturmak ister misiniz ora size daha cok yakışır de,) bozulsun mendebur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…