- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Var hatta biri evlenip ayrilmis o da sinifina erkek öğretmenlerden(evli) birini cagirdi diye ooo falan yapmislar birkac örnek daha var. Zaten az kadın var. Ikisi okuldaki baska iki erkek öğretmenle görüşüyordu biri okuldaki erkeklerden biriyle nisanlandı. Birinin yaşı cok büyük.Birinin duruşu cok sert. Ben genel olarak güleryüzlü ılımlı biri oldugum, günaydin,iyi dersler,nasılsın hocam gibi nezaket ifadeleri kullandığım, takım giydiyse "cok şık olmussun" "okulca bir seyler yapalim" dedigim icin farklı gözle baktılar hep. Bir de bunun öncesinde oranin yerlisi iki farkli erkek hocayı bana zorla ayarlamaya calistiklarinda defalarca reddetmistim. Hatta adamlardan biri icin arkasindan "pati hocayla gezsin tozsun eğlensin hayatı öğrensin" gibi ithamlarda bulunmuşlar. Öbürü ücretli öğretmendi terslediğim halde herkesin icinde ortamda ikimizde varken sürekli bi cay icsenize, seni arabayla bıraksın, bence seni beğeniyor söyleyemiyor gibi seyler diyorlardı.Şunu çok merak ettim. Okulda senden başka kadın var mı? Onların da başına geldi mi böyle bir şey.
Ben kadın erkek farkim yok iğreniyorum baskasinin kalktigi yere oturmayaAy böyle bir şey duymustum bazı erkekler kadın kalkınca onun sıcaklığını hıssetmemek için oturmuyolar. Bundan bıle etkılenıyorsa vay anasını yanı. Ben metrobuste bırı klkınca ben oturunca o sıcaklıktan aksine tiksiniyorum
Ya üniveristeye eseği bağlasan mezun olur diye bir söz var. Ayrica üniyi bir odtüde okumak var bir de hakkaride. Ben buna hak veriyorum. Üniversite kazanmak kolay kpssyi de calisip atanirsin. Kimse seni kisilik testine sokmuyor.Ülkedeki eğitimli sözde öğretmen olmuş erkeklerin profili bu varın ötekileri siz düşünün geçende ferhans konu açmıştı kaliteli erkek kalmadı diye eee dibine kadar haklı yani isteyen linçlesin
Ay midem bulandı, bunlar ne iğrenç tipler yaaaa. Kaç yılın kaldı yer değiştirme hakkına, ilçe merkezine gidebilsen kârdasın vallahiVar hatta biri evlenip ayrilmis o da sinifina erkek öğretmenlerden(evli) birini cagirdi diye ooo falan yapmislar birkac örnek daha var. Zaten az kadın var. Ikisi okuldaki baska iki erkek öğretmenle görüşüyordu biri okuldaki erkeklerden biriyle nisanlandı. Birinin yaşı cok büyük.Birinin duruşu cok sert. Ben genel olarak güleryüzlü ılımlı biri oldugum, günaydin,iyi dersler,nasılsın hocam gibi nezaket ifadeleri kullandığım, takım giydiyse "cok şık olmussun" "okulca bir seyler yapalim" dedigim icin farklı gözle baktılar hep. Bir de bunun öncesinde oranin yerlisi iki farkli erkek hocayı bana zorla ayarlamaya calistiklarinda defalarca reddetmistim. Hatta adamlardan biri icin arkasindan "pati hocayla gezsin tozsun eğlensin hayatı öğrensin" gibi ithamlarda bulunmuşlar. Öbürü ücretli öğretmendi terslediğim halde herkesin icinde ortamda ikimizde varken sürekli bi cay icsenize, seni arabayla bıraksın, bence seni beğeniyor söyleyemiyor gibi seyler diyorlardı.
Çalıstığım ilçe Araplasmıs bir ilçe. Yani sonradan gelmisler falan değil önceden beri yerlesime gelmisler. Düsünün dogunun kücük ilcesinin en uzak köylerinden birindeyim. 2 yılım var.Ay midem bulandı, bunlar ne iğrenç tipler yaaaa. Kaç yılın kaldı yer değiştirme hakkına, ilçe merkezine gidebilsen kârdasın vallahi
Çok varmış yaaaaaÇalıstığım ilçe Araplasmıs bir ilçe. Yani sonradan gelmisler falan değil önceden beri yerlesime gelmisler. Düsünün dogunun kücük ilcesinin en uzak köylerinden birindeyim. 2 yılım var.
Muhatap olma hiçbiriyle.Var hatta biri evlenip ayrilmis o da sinifina erkek öğretmenlerden(evli) birini cagirdi diye ooo falan yapmislar birkac örnek daha var. Zaten az kadın var. Ikisi okuldaki baska iki erkek öğretmenle görüşüyordu biri okuldaki erkeklerden biriyle nisanlandı. Birinin yaşı cok büyük.Birinin duruşu cok sert. Ben genel olarak güleryüzlü ılımlı biri oldugum, günaydin,iyi dersler,nasılsın hocam gibi nezaket ifadeleri kullandığım, takım giydiyse "cok şık olmussun" "okulca bir seyler yapalim" dedigim icin farklı gözle baktılar hep. Bir de bunun öncesinde oranin yerlisi iki farkli erkek hocayı bana zorla ayarlamaya calistiklarinda defalarca reddetmistim. Hatta adamlardan biri icin arkasindan "pati hocayla gezsin tozsun eğlensin hayatı öğrensin" gibi ithamlarda bulunmuşlar. Öbürü ücretli öğretmendi terslediğim halde herkesin icinde ortamda ikimizde varken sürekli bi cay icsenize, seni arabayla bıraksın, bence seni beğeniyor söyleyemiyor gibi seyler diyorlardı.
Sapik işte adı üstünde zihniyet bozuk.Okulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Yönetmelige göre kot pantolon giymek, erkek öğretmenin küpe takmasi,sac sakalin birbirine karısması vs.. de uygun değil. Ve erkek öğretmenler gercekten okula cok bakımsız geliyor onlara karisilmiyorsa cifte standart var demek
Yobazistan mide bulandırıcılarVar hatta biri evlenip ayrilmis o da sinifina erkek öğretmenlerden(evli) birini cagirdi diye ooo falan yapmislar birkac örnek daha var. Zaten az kadın var. Ikisi okuldaki baska iki erkek öğretmenle görüşüyordu biri okuldaki erkeklerden biriyle nisanlandı. Birinin yaşı cok büyük.Birinin duruşu cok sert. Ben genel olarak güleryüzlü ılımlı biri oldugum, günaydin,iyi dersler,nasılsın hocam gibi nezaket ifadeleri kullandığım, takım giydiyse "cok şık olmussun" "okulca bir seyler yapalim" dedigim icin farklı gözle baktılar hep. Bir de bunun öncesinde oranin yerlisi iki farkli erkek hocayı bana zorla ayarlamaya calistiklarinda defalarca reddetmistim. Hatta adamlardan biri icin arkasindan "pati hocayla gezsin tozsun eğlensin hayatı öğrensin" gibi ithamlarda bulunmuşlar. Öbürü ücretli öğretmendi terslediğim halde herkesin icinde ortamda ikimizde varken sürekli bi cay icsenize, seni arabayla bıraksın, bence seni beğeniyor söyleyemiyor gibi seyler diyorlardı.
hocam aynı fetvacılara göre kadın erkeğe selam da veremez zatenBen de önce çok bozuldum sonra demek ki adam kendini biliyor dedim ezikledim içimde onuzaten bı kere de selamımı almayıp tövbe estağfurullah demişti bence psikolojik sıkıntıları var bu insanların.
İnsanı dinden imandan çıkaracaklar vallahi. Keşke kul hakkına da bu kadar hassasiyet gösterseler. Bu art niyetli söylemlerin tamamı kul hakkı ve zinadan (ki ortada zina yok) kat kat günah. Yobaz sapık sürüsü işte ne olacakhocam aynı fetvacılara göre kadın erkeğe selam da veremez zaten
ayrıca erkekle kadının %100 gerekmedikçe 1 kelime bile olsa zaruri olmayan bir kelam etmesi de söz zinası
22 yıllık öğretmenim, şimdiki okulumda 70 öğretmeniz .Bugüne kadar çalıştığım hiçbir okulda bu tarz bir muhabbete denk gelmedim.Hep seviyeli ,saygılı ilişkiler gördüm.Hayretle okudum sizi.Okulumuzda artniyetli bir grup erkek öğretmen var.Gecen sene okulda bir muhabbet yasanmış. Okuldaki bir kadın arkadas bana bunu bu yıl anlattı. Geçen yıl samimiyetimiz yokri. Bizim öğretmenler odasaında üc tane ( bir üclü iki tekli koltuğumuz) var. Tekli koltuklarda kalorifer ve priz yanı. Gercekten bunu açıkladığıma inanamıyorim. X adında bir erkek öğretmenimiz kendisi derse girmeyen bos bir öğretmen, Y adında da baska bir erkek öğretmenimiz olsun ikisi kankalar. X sürekli tekli koltuklarda otururdu bende birkac defa o kalkınca onun kalktigi yere oturmusum veya ben oturabilir miyim diye rica etmisim. Y de demiski herkesin icinde ,pati neden x'in yerine oturuyor biliyor musunuz onun sicaklığını hissetmek icin. Ikisininde yüzüne her baktığımda midem bulanıyor. Bu arada y benim idarecim giydigim her kiyafete cok acık der laf eder.(mini etek crop sort falan giymiyorum maksimum askılı) Yani asırı öfkeliyim fakat durduk yere gecen sene niye böyle yaptınız diye kavgada edemiyorum. X de okuldan bir kadın hocayla nişan yaptı. Yani bir öğretmen nasıl bu kadar yobaz,kültürsüz,sapık olabilir.
Ben hiç böyle yerde çalışmadım ya, 19.yılım 8. Kurumum. Böyle kalitesizliğini aleni ortaya saçacak şerefsiz az bulunur. Bunlar bir de birbirini bulmuş.Ortalama öğretmenler odası kalitesizliği
Kılık kıyafet yönetmeligi diye bir sey var müdürüm ben der isin icinden cıkar. Okulda kimse uymuyor orası ayrı konu.Adama sizi koyafetinizden uyardığında diyeceksinizki “ Sizin bakışlarınızdan ve kuyafetim konusundaki uyarılarınızdan rahatsız oluyorum artık.Siz benim orama burama mı bakıyorsunuz????Bir dahaki sefere ilçe milli eğitim müdürünün yanında konuşalım bu tür konuları” “ Sizin bu yaptığınız mobbingi aşıp tacize giriyor, bakışlarınızı bana yöneltmeyin bir daha.Kendimi rahatsız hissediyorum.Bulunduğunuz odaya giremez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?