Okulda asamadığım muhabbet

Hangi il bu acaba. Neyse sizin bir suçunuz yok tamamen onların terbiyesizliği.

Tamam bende diyorum ki kendisi istedigi gibi gelebiliyorsa ve diğerlerine karismiyorsa bana karismasi mobbingdir
Sana zaten mobbingin Allah’ını yapıyorlar, bu ayrı bir konu. Ama sen şimdi şey mi diyorsun yani, ben doğuda bir köy okulunda öğretmenim ve bazen okula askılıyla gidiyorum?

Bunların öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum. Bir öğretmen olarak eğitim kurumunda bunların konuşulmasına üzüldüm.

Bi de bunlar öğretmen olacak.
Tüüü Reziller.
Biz de öğretmen diye bunlara saygı göstericez öylemi
Bunu söyleyen biri öğretmen olsa çocuk da taciz edebilir.
Ha sizin sıcağınız ha başka şey.
Çok sapkınca ve tacizci bir yaklaşım.
İnanılmaz sinirim bozuldu
İnsanın aklına bizim okuldaki öğretmenler arasında da böyle muhabbet çeviren var mı diye gelmiyor değil.
Mesele meslek değil elbet ama bir eğitimcinin asla ve asla olmaması gereken bir durum.
Hiç ama hiç kabul edebileceğim bir üslup değil.

Üni.de bilgisayar sınavında benden sonra bilgisayarın başına geçerken oturmayıp koltuğun soğumasını bekleyen hanzoyu hatirlatti. Mal olan hep mal.
kadının kalktığı yere (kadının "sıcağına") erkek oturamaz diye fetva veren hocalar var -güya böyle hadis varmış

evet var, faiz alınmaz, alkol içilmez ya da domuz eti yenmez gibi herkesin ittifak ettiği bir haram değil belki ama var yani böyle düşünen dini böyle yaşayan kimseler, bu toplum böyle bir toplum

ha bunlar neden üniversite okuyor derseniz, tahsil erkeğe haram değil okula kızlar gelmesin derler

Bırakın öğretmeni en en üst düzeydeki insanların üslubuna bakın. Hiç şaşırmıyorum. Her gün yüz yüze baktıkları insanlarla ilgili nasıl böyle konuşabiliyorlar ya kahvehane sanki orası. Orada bile yapılmaz bu muhabbet.

Ben de önce çok bozuldum sonra demek ki adam kendini biliyor dedim ezikledim içimde onu zaten bı kere de selamımı almayıp tövbe estağfurullah demişti bence psikolojik sıkıntıları var bu insanların.

Ülkedeki eğitimli sözde öğretmen olmuş erkeklerin profili bu varın ötekileri siz düşünün geçende ferhans konu açmıştı kaliteli erkek kalmadı diye eee dibine kadar haklı yani isteyen linçlesin

Şunu çok merak ettim. Okulda senden başka kadın var mı? Onların da başına geldi mi böyle bir şey.

Ay böyle bir şey duymustum bazı erkekler kadın kalkınca onun sıcaklığını hıssetmemek için oturmuyolar. Bundan bıle etkılenıyorsa vay anasını yanı. Ben metrobuste bırı klkınca ben oturunca o sıcaklıktan aksine tiksiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…