çok inanamadım ben konunuza. Fotoğraf çekip bakıp bakıp alay etmek falan...Arkadaşlar küçük bir tıp fakültesinde okuyorum. Bu gün bir arkadaşımdan öğrendim. Benim resmimi çekip sonra bakıp alay ediyor, gülüyorlarmış. Genelde yalnız takılıyorum pek arkadaşım yok. Sanırım ezik yada ucube olduğumu düşünüyorlar. Ama bu kadarını da beklemezdim yani insanın haberi olmadan resmini çekip sonra arkadan gülmek ne demek? Çok moralim bozuldu inanın sınav zamanı. Bilmiyorum baksam yatay geçiş mi yapsam?
Delil toplama şansım yok sanırım telefonlarını ellerinden alamam. Arkadaşım öğrenmiş o vatsaptan söyledi bana delil sayılır mı bilmiyorumKonu hakkında delil toplayıp bir yaptırım yapılabilir mi? En azından gözleri korkmuş olur. Çözüm nedir bilemem ama sanırım bu durumda ben daha çok cirkeflesirim. Habersiz şekilde çekilen fotoğrafım beni canavara dönüştürür
çok inanamadım ben konunuza. Fotoğraf çekip bakıp bakıp alay etmek falan...
Arkadaşım aynı okuldan değil. Benim sınıfımdaki biriyle konuşmuş. O yüzden müdahale etme durumu yok onun. Benim de yok ne yazık kiKimmiş bunları yapanlar ve arkadaşınız şuan size ne amaçla bunu anlatmış? Farkettiğinde niye müdahale etmemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?