- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Öğretmen olmuşlar ama kafalar hala üniversitede kalmış. Çekememezlik hat safhada. Siz aynen devam edin boş verin. İçinizi rahatlatır mı bilmiyorum ama mobbingin kallavisini üniversitede yaşıyorum. Yapanlar da sözde akademisyen. Ünvanlar değişiyor ama zihniyet aynı zihniyet. Yerin dibine batasıcalar.
Şunu da ekleyeyim dişini göstermekten asla kaçınma. Mobbing bir süreçtir sessiz kaldıkça devamı gelir. Kendilerini bir şey zannederler. Etkiye tepki vermek lazım.
İdarenin tutumuna baglı. Siz de görüyorsunuzdır ne sacma tipler yıllarca ögretmenlik yapmıs oluyor da idare gercekten onları idare ediyor :). Dedikoduyu seven herhangi bir gözdesi o grupta bulunan bir idareniz varsa işiniz zor. Yoksa hic takmayın it ürür kervan yürür :)Hocam ben onlarsız zaten mutluyum bir samimiyetim yok ki, sadece işimi etkiler mi idare nasıl bir tabır alır bilemediğimden korkuyorum
İsini iyi yapan herkese saygim sonsuz oncelikle bir meslektasiniz olarak sizi tebrik ediyorum.
Konunuzu okurken su detaya takildim. Kendinizi birtakim sorunlardan dolayi isinize vermissiniz ya diger ogretmenler bu olaganin disindaki istek ve cabayi durumunuzu bilmediklerinden samimiyetsiz bulmus olabilir mi? Hani biri kiskanc olur ikisi kiskanc olur hic mi akli basinda biri yok?
İclerinden daha yakin buldugunuz biri ile iletisim kurup kendinizi ifade etmeniz yapici bir adim olur diye dusunuyorum.
Mobing nedir ya ? Plaza çalışanı mıyız biz ? Boykot .veya dışlamayı kullansanıza. Bi de öğretmensiniz
ben ortada mobing göremedim. parti yapmışlar, sizi çağırmamışlar. bu mobing değil ki. iş konusunda sizi zor durumda bakıyolarsa evet haklısınız ama onun dışında sosyal olarak aralarında olmak zorunda değilsiniz.
Dışlama da bir mobbing değil midir sevgili captain
Mobbing bir terimdir iş yerinde yatay dikey mobbing adında çalışmalar bile vardır bakmanızı rica ederim google amcadan
İdarenin tutumuna baglı. Siz de görüyorsunuzdır ne sacma tipler yıllarca ögretmenlik yapmıs oluyor da idare gercekten onları idare ediyor :). Dedikoduyu seven herhangi bir gözdesi o grupta bulunan bir idareniz varsa işiniz zor. Yoksa hic takmayın it ürür kervan yürür :)
bence değildir. dediğim gibi siz oraya iş için gidiyorsunuz. işinizi yapmanıza engel oluyorlar mı? oluyorlarsa mobing diyebiliriz.
Mobing nedir ya ? Plaza çalışanı mıyız biz ? Boykot .veya dışlamayı kullansanıza. Bi de öğretmensiniz
Boykot Turkce mi?
Mobing den daha türkçe evet.
yYoo degil, boycott degil de boykot yazinca Turkcelesmiyor ki.. Mobbing de boykot gibi dilimize giren bir kelime sadece ki nitekim siz mobing yazmissiniz Turkcelesmis :)
y
İyi yapmışım ya elime sağlıkSizin mobbing iniz türkçeye geçememiş henüz ama napalım sizinki öyle olsun
Bende türkçe bi sözlüğe bakmanızı rica ederim. Kendisi götten uydurma ingilizce kelimelere giriyor. Bi eğitimcisiniz türkçeyi bari kullanmayı öğreninki aklımız çocuklarımızda kalmasın.
Benim için mi dedinizÇocuk yetiştireceklerin çocuktan beter olması ne acı
dışlanma ve boykot mobbing ile aynı anlama gelmez. aynı anlamı geçtim benzer bile değiller. mobbing bir terim. mesela okulda bir çocuk başka bir çocuğu oyuna almasa dışlamış olur, öğrenciler bir öğretmenin dersini dinlemeseler arkalarını dönseler bu boykot olur, fakat öğretmen veya idareciler bir öğretmenin işini yapmasını zorlaştıracak derecede ona psikolojik baskı uygularsa bu mobbing olur.
bu durumda kim hangi kelimeyi neresinden uydurup kullanmış biraz açıklamış oldum sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?