Yıllar önce aynı durumu birebir yaşadım. Ben okula yeni gelmiştim, öğrencilere her zaman şefkatle merhametle yaklaşıyorum biraz da duygusalım, e bekardım da o zamanlar, her şeyin çocuklardı. Beni çok severlerdi. E çocuk bu, kimden ilgi görürse onu sever. Ben nereden bileyim, okulda yıllardır kök salmış bir grup varmış. Derin devlet gibi okulu onlar idare ediyor. Çocukların bana olan ilgisi bunları pek rahatsız etmiş. Benim hakkımda orda burda "OKUL KÜLTÜRÜNE UYUM SAĞLAYAMIYOR, ÇOCUKLARLA ÇOK SAMİMİ OLUYOR" diye dedikodumu yapmışlar. Bununla kalmadılar tabi, size yapıldığı gibi beni de dışladılar. Selam verirsin almazlar. Bir şey sorarsın cevap vermezler vs. O mesleğimin ikinci yılıydı. Aylarca hayat bana zehir oldu, her gün okula dualar okuyarak gittim, bugün canımı sıkacak bir şey yapmazlar inşallah diye. Ama geldi geçti. Her şey geçiyor. Kendinizi fazla yıpratmayın. Onlara cephe almış gibi de davranmayın bu tür insanlar öyle durumlarda daha çok üzerine gelirler insanın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah