Okulda mobbing lütfen esirgemeyin yorumları

Aynen ya bir dizide vardı.Ruşen amcanın oğlu Sedat diye bir karakter ben bu tarz insanları o karaktere benzetiyorum.

Herkes tarafından topluca dışlanıyorsanız sorun sizdedir.
İnsanları sizden uzaklaştıran sebepler olmalı. Bir düşünün bunlar neler?

Diyelimki böyle sebepler yok. O zamanda genel ortama uymuyorsunuzdur.
Fazla içe kapanık, sessiz tabir-i caizse silik kaldığınız için sizi böyle aktivitelerde unutuyorlar veya var olup olmadığınızı umursamıyor ve saygı duymuyorlar.
Ben bu kadar insanın topluca sadece 2 kişi yüzünden size tavır aldığını zannetmiyorum.
Kimse kimsenin yönlendirmesiyle dolduruşuyla hareket etmez.
Bir kaç tanesi belki.
Onlarda yalaka tiplerdir. Peki ya kalan?

Bazı ortamlar sizin yaşam şeklinize kafa yapınıza eğlence anlayışınıza. mizahınıza uygun değildir.
Fakat böyle ortamlarda çoğunluğa uyulur.
Uymuyorsanız dışlandığınızı zannedersiniz.

Yine de her şeye rağmen belli bir saygı çerçevesinde sizi de dikkate almalılar. Almamaları için sürekli her şeyi reddediyor, uzak duruyor olmalısınız.
Bence sorunu biraz kendinizde aramalısınız.

Anlatin mudure sakince bilin istedim deyin gecin..Peki hic mi kafaniza gore arkadas yok yani en az 30 ogretmen var desek niye tek siz ayrisiniz

Yok ayrıştırılma çabası içinde olankar bu durumun farkında olmadan çekildiler işin içine masumane bir ev daveti gibi yapıldı yani onlara da , en yakın arkadaşımla bir çalışıyoruz tabiki tek değilim zaten ayrıca o başka

Ben kendimi yeterinde eleştiren biriyşm buraya yazmadan bunları düşündüm yeterince yeni kaynaşıyorlar ama kaynaşma sebepleri bir dedikoduyu paylaşmak sadece bir masumane ev toplantısı adı altında ki spontan geliştiğinin farkındayım, hepsi ilk senesi yaşları küçük deneyim yok bu gözler böyle ilişkilerin kötü sonla bittiğini çok gördü belli öyle olaxaklar ama çirkin iki kadının yanına hepsi idarede biri olduğu için toplanıyor mesele bu çıkar niyetiyle yapılan bir şey ama içinde ismimin geçmesini istemiyorum pasiflik konusunda tam tersi aşırı enerjik birisiyim

Koca koca insanların etki altında kalması çok kötü gerçekten, o kadın evde neden topluyor bu insanları orasını tam anlayamadım ama Allah yardimcınız olsun iş yerinde huzur önemli çünkü

Eve topkama sebebi silikliğini gidermek, diğeri de dedikodudan beslenen biri kalanlar da idareye yakın olalım kafasında ama bu kadını fazla dikkate alan yok idarede orayı anlayamayacak kadar toylar

ben mi anlamadım

öğretmenler odasında yılbaşı partisi yapıldı ve size haber verilmedi

siz neredesiniz bu esnada dersiniz mi yoktu erken mi çıktınız

ikincisi arabada fotoğraf çekilmemesi olayı ne

o da mı aynı gün kaç kişi nasıl bri araç bu

üçüncüsü de mızmız bir tip misiniz

yani çok yakınım bir kişi var

hadi gidelim deriz önce olmaz der sonra bilmem der sonra geleyim der ve hazırlanmaya başlar yarım saat sürer hazırlanırken ortada aman neyse siz gidin der sonra fikir değiştirir bekleyin der

bu kişi de öğretmen ve okul çıkışı kimse beni beklemiyor aynı tarafa yürüsek de beklemiyorlar diyor sizce neden onu kimse beklemiyor

muhtemelen saatinde hazır olmadığı yahut hep memnuniyetsiz bir tavır sergilediği için

Kendinize gelip haddinizi biliniz. Çok çirkin üslup sığlaşmayalım
Ben onu sizin için değil her konuda başarılı,önde olmak isteyen insanlar için söylemiştim.Önce bir mesajımın tamamını okusaydınız.Şimdi anlıyorum insanların neden size o şekilde davrandığını...

Ben nasıl fikrinize ve tarzınıza saygı duyuyorsam siz de bizim gibilere saygı duymalısınız diyorum benim yapım bu ben iş ise çalışırım ve mesleğim çok kıymetli benim için

bu konuda sonuna kadar haklisiniz, elbette herkese saygi duymak zorundayiz. ama dedigim gibi, itici gelebiliyor tarziniz. insanlarin uzak durmasini siz mobbing olarak algiliyorsunuz, oyledir belkide bilemiyorum. ama dedigim gibi, oyle devamli sinifin en akilli cocugu olma cabalari ile cevrenizdeki ezmeye calisir bir izlenim verdiginizden mesafeli durmalari gayet dogal.

Bakın ben makine parçası üretmiyorum , pollyannacılık oyunları ile tembelliğin adını normal koyup da yapılması gerekeni yapanı sivrileştirmek de ahlak dışıdır benim için, ama çoğu insan keyfine bakmayı seçtiğinden topluluğun onayladığı tembelliğe sizler normal derseniz ben bilemem, benim bir çanam yok evimde de özelimde de her zaman aktif enerjik ve bol kahkahalı bir insanım ölene kadwr da öyle olacağıma eminim çünkü yaratılışım bu

akın ben makine parçası üretmiyorum , pollyannacılık oyunları ile tembelliğin adını normal koyup da yapılması gerekeni yapanı sivrileştirmek de ahlak dışıdır benim için, ama çoğu insan keyfine bakmayı seçtiğinden topluluğun onayladığı tembelliğe sizler normal derseniz ben bilemem, benim bir çanam yok evimde de özelimde de her zaman aktif enerjik ve bol kahkahalı bir insanım ölene kadwr da öyle olacağıma eminim çünkü yaratılışım bU

Yo dediğinizin zıttı her etkinliğe katılmayı seven ve keyif alan veren biriyimdir. Tam tersi yani aslında okul bitti aşağı iniyoruz ben servise önden gittim erken bikaç dk çıktım yani, bu kadın hadi foto çekilelim deyip kahkah kihkih herkesi topladı çekti zorıma gitti haliyle .

Yılbaşına da parti verilmedi durduk yere geçen haftalarda bu kadın dersten çıktık parti veriyor sıra gecesi gibi odada girdim içerde oturdum yerime ne davet ne bir şey diğer hocalar alsanıza hocam seversin sen dedi yok sağ olun midem hasta dedim geçtim sahibi davet etmemiş neticrde değil mi ne çirkin herkesi çağırmalar halay çekmeşer vs arada da yüzüme bakıyor üst üste oldu çok şey

şimdi öğretmenler odasındaki bir etkinlik için davet beklemeyin

sonuçta öğretmenler odası herkesin odası orada yapılan bir şey için birinin daveti beklenmez ki

diğerlerini davet mi etmiş sanki

"ben servise önden gittim erken bikaç dk çıktım yani, bu kadın hadi foto çekilelim deyip kahkah kihkih herkesi topladı çekti zorıma gitti haliyle ."

siz çıktıktan sonra aklına gelmiş olabilir mesela ya da herkes ayaklanınca hadi çekelim demiştir.

sizin çıktığınızın hesabını yapmamıştır bile buna alınmanız bence cidden garip

bana birisi dese ben çıktıktan sonra çektirmişsiniz diye ben de şaşkın şaşkın bakarım foto bu anlık orada olanlarla çekilir olur biter

umursamayın bu kişiyi

siz onu gözünüzde büyüttükçe attığı her adım size batar

bir de odası var vs demişsiniz eğitim koordinatörü gibi bir kişi mi bu öğretmen değil idareci değil

Kendileri vasıflı olsaymış da öğrenciler onları sevseymis neyin kafası ya mantar gibi türeyen eğitim fakültelerinin sonucu olmuş bu konu resmen. Koca koca insanlar kıskanıp mobbing uyguluyor te Allahım. İşinizi hakkıyla yapıyorsanız ve eve gidince vicdanınız rahat oluyorsa kendi aralarında konuşsun dursunlar. İşinize ve öğrencilerinize odaklanın

Kordinatör değil, önce bu fazlasın sen diye gönderildi sonra sorun çıkardı avukata veririm vs idare de geri aldı mecbur sözleşme var siye ortalarda gez vs iş verilmiş kendisine bir meslek değil de adı konuldu yani

İnşallah dediğiniz gibi masumanedir ama inanın ben böyle hissedemiyorum üst üste yapılınca çok şey nedense

Yani işimi ve idare üzerinde etki bırakan bir şey olmasın da sorun yok inanın bu insanlar benim hayatında olan insanlar değil nihayetindeniş arkadaşları

Yıllardır öğretmenim, öğretmenler odasının tozunu da annem öğretmen olması sebebiyle az yutmamışımdır. İki kişi ile probleminiz vardı tamam hallolmuş. Şunu bilirim ki öğretmenler odasında hiç bi konuda ortak karar alınmaz. Tüm öğretmenlerin sana tavır alması gibi bir durum oldugunu düsünmüyorum. Öyle öğretmenler vardı ki yani idare edilecek tarafı yok ama illa ki onunla konuşan sohbet eden vs vardı. Bence bi kaç kişi ile olan sorun yüzünden hassaslaşmışsın. Öğretmenler odası içindeki spontane olan şeylere katılmakta bence geç kalıyorsun ya da biraz geride duruyorsun diğerleri de davet vs olmadıgı icin seni uyarma gereği hissetmediler. Atıyorum o hadi foto çekilelim denmiş kim varsa o an davet beklemeden katılmış ya da yılbaşı partisi var hadi o an kim varsa.

Yani aslına bakarsanız ben de acaba ben mi hassasım diye düşünüyorum ama bir atmosferden etkilenmeleri de var gibi geliyor doğrusu hissediyorum bunu mesela bir kaç kişinin sebep belşrtmrden uzaklaşması neden olabilir? Evet spontan şeylere eskiden daha çok katılırdım şimdi katılmıyorum çünkü bu idari kadın bana biraz geri dur dedi. Bende uyguladım ama bu kez böyle oldu

ama bir atmosferden etkilenmeleri de var gibi geliyor doğrusu hissediyorum bunu mesela bir kaç kişinin sebep belşrtmrden uzaklaşması neden olabilir?

iste bu sorunuza bikac kisi asagi yukari ayni cevabi verdi ama israrla anlamak istemiyorsunuz. Sinifin en iyi olma cabalarinda olan insanlar, diger insanlari ezmeye calisir gibi bir tavirda olduklarindan, sevilmezler. Anlayin artik, sevdirmiyorsunuz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…