- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Bu konuda çocuk gibi davrananlar kimse ona dedimBenim için mi dediniz
y
İyi yapmışım ya elime sağlıkSizin mobbing iniz türkçeye geçememiş henüz ama napalım sizinki öyle olsun
Bu konuda çocuk gibi davrananlar kimse ona dedim
Bence siz onlarla kendinizi bir tutmayın. Çizginizi bozmayın yokmuşlar gibi davranınBende çok üzülüyorum çocuklarıma öğretmen öğrenciye neden seviyorsınuz nesi var real hocanın diye sorar mı rezillik
Bence siz onlarla kendinizi bir tutmayın. Çizginizi bozmayın yokmuşlar gibi davranın
Tavsiye etmem herkesiseyredip köşemde bir yıldır bekledim ayrıca eminim ki kıskançinsanlarısusturmak imkansızŞimdi okuyacağım konularınızı sizce idare ile tüm gördüklerimi paylaşsam mu bu kez tamamı ile anlatırlar ise yeni malzeme vermiş olur muyum bu grubun iğrenç kadınlarına sizce ?
sinifin en akilli cocugu olmaya cabalayan cocuklar vardirya, her soruya parmak kaldirirlar, her zaman derslerini tam takir verirler, her sinava calismislardir. ve diger cocuklar tarafindan dogal olarak sevilmezler. bende oyle kisileri sevmem mesela. is hayatinda aynen bu olayi yasadigimizda, mobbing asla uygulamam ama o sinifin en iyisi olucam diye totosunu yirtan kisileri kendime yakin hissetmem yakinda davranmam. biraz formalite icabi yakinlik gosteririm okadar. herkesten en iyi, en cok sevilen, en cok calisan, en cok mesaie kalanlar, noluyo dunyayi siz mi kurtariyosunuz.
biraz o havayi sezdim sizde de.
Bugüne kadar çok mobbing yaşadım.bircok insan da iş yerinde yaşamıştır.en kötüsü de ıdareci mobingidir.arkadaslarin yaptıkları yüzünden de çok çektim ama idare iyiyse dert etmeyin derim.
Siz gene seviyenizi koruyun günaydın, iyi akşamlar, iyi dersler şeklinde diolag kurun, karşılık vermezlerse onların ayıbı olur.Her kurumda buna benzer olaylar yaşanıyor bu konuda yalnız değilsiniz üzülmeyin.
Ortam selam verilmeyecek kadar gergin demek ki Allah yardımcınız olsun o halde.Kotu ama böylede insan kendini huzursuz hissederYo havalara girip daha da artırıyorlar bu idari kadın mesela kendini kötü etmiyor benimle Merhaba! Var aramızda o kadar. Diğerleri ile de öyle selam verene veriyorum gerisi ilgilendşrmiyor işim olmaz kimseyi pışpışlayamam şahsen
eğitimli insanlar böyle yaparsa çocuklara ne öğreteceklerini merak ettim. resmen dengesizlik. konuşmuşsunuz iki de birde konuşup neyi anlatacaksınız ne yaptınız ki. boşverin.
Konuna baştan sona okudum. Öğrencilerine iyi eğitim verdiğin için seni tebrik ederim. Kötü niyetli iki öğretmen seni kıskanıyor olabilirler. Ama gerçekçi olmak gerekirse grup organizasyonlarında örnek veriyorum 15 kişi varsa bu iki kadın hariç diğer erkek ve kadınların seni haberdar etmesi ve sen de bu davetlere gel demeleri gerekiyordu, fotoğraflarda senin de olmam gerekiyordu. Yok sayılıyor gibiyim yazmışsın. Zaten insan dışlandığını sözle ifade edilmese bile ortamdaki kişilerin davranışlarından anlar.o yüzden sana öyle gelmiştir diyemiyorum. bunun bir sebebi olmalı. İçlerinden kendine yakın bulduğun biriyle konuşman iyi olacaktır.
Ortam selam verilmeyecek kadar gergin demek ki Allah yardımcınız olsun o halde.Kotu ama böylede insan kendini huzursuz hisseder
Koca koca insanların etki altında kalması çok kötü gerçekten, o kadın evde neden topluyor bu insanları orasını tam anlayamadım ama Allah yardimcınız olsun iş yerinde huzur önemli çünküŞimdi normalde diğer hepsi ile konuşuyoruz, ama eve toplayan bu kadın toplantı sonrasında herkeste bir kasvet oluyor bir kaç gün sonra kendi kendilerine normale dönüyorlar , tuhaf yani, bu gün mesela ilginç herkes normal konuşuyor şakalaşoyor benle vs ben de 2 hoca boştaydı benle beraber açıkça söyledim çok ayıp ettiniz diye aa siz arabada mıydınız görmedikler va dedim çok ayıp kendinize yakıştırdınız mu bunu aptal bir ifade oluştu yüzlerinde. Sonra çıkıp sigara içmeye gittim gitme otur dediler yok zil çalacak drdim çıktım
Anlatin mudure sakince bilin istedim deyin gecin..Peki hic mi kafaniza gore arkadas yok yani en az 30 ogretmen var desek niye tek siz ayrisinizDışlayayım zaten de işimi tehtid etmesinden korkuyorum ben kolejdeyim çünkü , bu kadın bak herkes dışladı muhabbetine girmesin diye beb müdürle önden konuşsam mu bir müdür genelde beni dinliyor ve saygı duyuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?