Okulda mobbing lütfen esirgemeyin yorumları

Bence siz onlarla kendinizi bir tutmayın. Çizginizi bozmayın yokmuşlar gibi davranın

Toplu hareket ile üzseler de dediğinizi yapacağım b gün bir değişiklik vardı ama hayırlısı bakalım idare bu amiri sanırım fırçalamış binodasına çekildi şükür fiskos yok odada ama kaç gün sürer bilemem

Şimdi okuyacağım konularınızı sizce idare ile tüm gördüklerimi paylaşsam mu bu kez tamamı ile anlatırlar ise yeni malzeme vermiş olur muyum bu grubun iğrenç kadınlarına sizce ?
Tavsiye etmem herkesiseyredip köşemde bir yıldır bekledim ayrıca eminim ki kıskançinsanlarısusturmak imkansız

Bugüne kadar çok mobbing yaşadım.bircok insan da iş yerinde yaşamıştır.en kötüsü de ıdareci mobingidir.arkadaslarin yaptıkları yüzünden de çok çektim ama idare iyiyse dert etmeyin derim.

sinifin en akilli cocugu olmaya cabalayan cocuklar vardirya, her soruya parmak kaldirirlar, her zaman derslerini tam takir verirler, her sinava calismislardir. ve diger cocuklar tarafindan dogal olarak sevilmezler. bende oyle kisileri sevmem mesela. is hayatinda aynen bu olayi yasadigimizda, mobbing asla uygulamam ama o sinifin en iyisi olucam diye totosunu yirtan kisileri kendime yakin hissetmem yakinda davranmam. biraz formalite icabi yakinlik gosteririm okadar. herkesten en iyi, en cok sevilen, en cok calisan, en cok mesaie kalanlar, noluyo dunyayi siz mi kurtariyosunuz.

biraz o havayi sezdim sizde de.

Ben nasıl fikrinize ve tarzınıza saygı duyuyorsam siz de bizim gibilere saygı duymalısınız diyorum benim yapım bu ben iş ise çalışırım ve mesleğim çok kıymetli benim için

Bugüne kadar çok mobbing yaşadım.bircok insan da iş yerinde yaşamıştır.en kötüsü de ıdareci mobingidir.arkadaslarin yaptıkları yüzünden de çok çektim ama idare iyiyse dert etmeyin derim.

Yok allah var idare iyi yani hatta uyarı mı aldı nedir bu hanfendi bu gün herkesli bir mesafe ve odasında takılma durumu vardı daha ziyade ama kaç günsürer bilinmez zira eminim ki içindeki gerçek yenşden çıkacak muhakkak bu gün iyi idi ortam mesela

Siz gene seviyenizi koruyun günaydın, iyi akşamlar, iyi dersler şeklinde diolag kurun, karşılık vermezlerse onların ayıbı olur.Her kurumda buna benzer olaylar yaşanıyor bu konuda yalnız değilsiniz üzülmeyin.

Yo havalara girip daha da artırıyorlar bu idari kadın mesela kendini kötü etmiyor benimle Merhaba! Var aramızda o kadar. Diğerleri ile de öyle selam verene veriyorum gerisi ilgilendşrmiyor işim olmaz kimseyi pışpışlayamam şahsen

Ortam selam verilmeyecek kadar gergin demek ki Allah yardımcınız olsun o halde.Kotu ama böylede insan kendini huzursuz hisseder

Konuna baştan sona okudum. Öğrencilerine iyi eğitim verdiğin için seni tebrik ederim. Kötü niyetli iki öğretmen seni kıskanıyor olabilirler. Ama gerçekçi olmak gerekirse grup organizasyonlarında örnek veriyorum 15 kişi varsa bu iki kadın hariç diğer erkek ve kadınların seni haberdar etmesi ve sen de bu davetlere gel demeleri gerekiyordu, fotoğraflarda senin de olmam gerekiyordu. Yok sayılıyor gibiyim yazmışsın. Zaten insan dışlandığını sözle ifade edilmese bile ortamdaki kişilerin davranışlarından anlar.o yüzden sana öyle gelmiştir diyemiyorum. bunun bir sebebi olmalı. İçlerinden kendine yakın bulduğun biriyle konuşman iyi olacaktır.

eğitimli insanlar böyle yaparsa çocuklara ne öğreteceklerini merak ettim. resmen dengesizlik. konuşmuşsunuz iki de birde konuşup neyi anlatacaksınız ne yaptınız ki. boşverin.

eğitimli insanlar böyle yaparsa çocuklara ne öğreteceklerini merak ettim. resmen dengesizlik. konuşmuşsunuz iki de birde konuşup neyi anlatacaksınız ne yaptınız ki. boşverin.

Zaten öyle yaptım doğrusu boşvedm bu gün daha farklı bir tavır vardı çevrede herkes kendi halinde ve normal konuştuk vs işlerle alakalı gülüşmeler bilmem neler , anladığım bu eve toplayan kadın hoca atmosfere sokuyor diğerlerini sonra da hava geçince normalleşiyorlar garip

Şimdi normalde diğer hepsi ile konuşuyoruz, ama eve toplayan bu kadın toplantı sonrasında herkeste bir kasvet oluyor bir kaç gün sonra kendi kendilerine normale dönüyorlar , tuhaf yani, bu gün mesela ilginç herkes normal konuşuyor şakalaşoyor benle vs ben de 2 hoca boştaydı benle beraber açıkça söyledim çok ayıp ettiniz diye aa siz arabada mıydınız görmedikler va dedim çok ayıp kendinize yakıştırdınız mu bunu aptal bir ifade oluştu yüzlerinde. Sonra çıkıp sigara içmeye gittim gitme otur dediler yok zil çalacak drdim çıktım

Ortam selam verilmeyecek kadar gergin demek ki Allah yardımcınız olsun o halde.Kotu ama böylede insan kendini huzursuz hisseder

Şimdi normalde diğer hepsi ile konuşuyoruz, ama eve toplayan bu kadın toplantı sonrasında herkeste bir kasvet oluyor bir kaç gün sonra kendi kendilerine normale dönüyorlar , tuhaf yani, bu gün mesela ilginç herkes normal konuşuyor şakalaşoyor benle vs ben de 2 hoca boştaydı benle beraber açıkça söyledim çok ayıp ettiniz diye aa siz arabada mıydınız görmedikler va dedim çok ayıp kendinize yakıştırdınız mu bunu aptal bir ifade oluştu yüzlerinde. Sonra çıkıp sigara içmeye gittim gitme otur dediler yok zil çalacak drdim çıktım

Koca koca insanların etki altında kalması çok kötü gerçekten, o kadın evde neden topluyor bu insanları orasını tam anlayamadım ama Allah yardimcınız olsun iş yerinde huzur önemli çünkü

Anlatin mudure sakince bilin istedim deyin gecin..Peki hic mi kafaniza gore arkadas yok yani en az 30 ogretmen var desek niye tek siz ayrisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…