- 3 Eylül 2015
- 3.745
- 10.079
- 408
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de istemiyorum ne olacak ki şimdi..Ama demek istediğim öğretmen bunu istemese bile bu saatten sonra aynı sınıfta olmaları iyi olmazdı bence.
Bir daha böyle bir konuşma olursa direkt fikrini söylersin içinde kalmamış olur
Bu değişiklik yetkisi rehberliğe ait. Rehberliğe mobing yaparak bunu yaptırdı, şimdi top rehberlikte. Muhatap müdür değil rehberlik artık. Adam yapıyor ediyor ama başkasını hedef gösteriyorÖğretmen değilim ama düşünüyorum bu şöyle bir şey. Bir çalışan zor işle uğraşmak istemiyor işten kaçmak için farklı yollara başvuruyor, onun işini kolaylaştırmak için kendi halinde başka bir çalışana iş yıkılıyor. Bence gerçekten haksızlık. Ama çözümü var mıdır bilemiyorum.
O ayrı, o öğretmen soruşturma geçirmeli bence meslekten de uzaklaştırılması. Ama öğrencinin sınıfının değişmesi normal geldi.Sorunları dayakla çözmeye çalışıyorsa sonuçlarına katlanmalıydı.Çocuğu göndermek yerine kendi ücretsiz izin almalıydı ki aldı, müdür geri gelsin diye ugraşıyor nedense
Sınıfının değişmesi gereken her sınıfta en az 1-2 çocuk var ona bakarsak. İşimize gelmeyen çocuğa şiddet uygulayalım sınıfı değişsin.Yok onları değiştirmez, çocuğun yararını düşündüğü yok, öğretmeni kayırıyor. Ellerine yüzlerine bulaşsın ne diyimO ayrı, o öğretmen soruşturma geçirmeli bence meslekten de uzaklaştırılması. Ama öğrencinin sınıfının değişmesi normal geldi.
O zaman siz de cocukla ilgili veli müdür rehberlik servisini sürekli darlayacaksınız.Tabi ki yanlış davranışı olursa. o cocugun da diğer öğretmenin sınıfına düşmesi de sadece sanstı. Kimsenin günahı yok.O kadının sınıfı sakince ders işlerken biz sınıfça saç baş yolacağız derste.Adaletsizliği normalleştirmek benim için hiç kolay değil öyle
Çocuğun bana gönderilmesi sebebiyle bu şikayeti düşündüm müdür için özellikle. Yoksa o kelimenin bana gelmediğini biliyorumHocam haksızlığa uğramış hissediyorsunuz ve kesinlikle de haklısınız anlıyorum.
Ben de sınıfçıyım.
Lakin o öğrencinin sınıf değişikliği verilmiş en doğru karar.
Bu kararı verirken sınıf mevcudu en az olan sınıf tercih edilmeli. Mevcutlar eşitse kura çekilmeliydi. Buna uyuldu mu?
Anlattığınız tipler yabancı gelmedi.
İş ahlakından yoksun tiplerle bunlar yaşanır ne yazık ki..
Siz bu saatten sonra gelen çocuğa nasıl faydalı olabilirsiniz buna bakacaksınız.
Ailesi için değil toplumun iyiliği için..
Bu arada hakaret eden meslektaşınız arkasından kaçak dövüş düşünmek yerine herkesin önünde toplantıda ağzının payını vermeliydiniz.
Olay neydi peki niçin hakaret ettiÖğretmenler toplantısında öğretmenlere hakaret etti, kimsenin sesi çıkmadı, müdür de uzun uzun dinledi tepki vermedi destek verdi
açık açık hedef göstermediği için şikayet şansınız yok maalesef kalkıp toplantıda bie şey deseniz herkes ardınsan gelip sizi tebrik eder ama kimse o an bir şey demezÖğretmenler toplantısında öğretmenlere hakaret etti, kimsenin sesi çıkmadı, müdür de uzun uzun dinledi tepki vermedi destek verdi
Sınıf kapatmak ne demek? Gerçekten anlamadım ilk defa duyuyorum böyle bir şey.İki öğretmen gördüler ikisi de sınıfı bırakıp kaçmayı seçti, çocuğa asla sınır koymayan he deyip bildiğini okuyan tipler.
Çocuk geçen yıl benim oğlumun sınıfındaydı. Öğretmenleri gönüllü olarak sınıf kapattı (sınıf kapatma ihtiyacı vardı)
Norm fazlalığı vardıSınıf kapatmak ne demek? Gerçekten anlamadım ilk defa duyuyorum böyle bir şey.
Evet çok iyi özetlediniz. Bütün öğretmenlerin ifadesini alsalar herkes iç maymunu oynaraçık açık hedef göstermediği için şikayet şansınız yok maalesef kalkıp toplantıda bie şey deseniz herkes ardınsan gelip sizi tebrik eder ama kimse o an bir şey demez
Başka okula mı tayin oldu yaniNorm fazlalığı vardı
Hayır, başka sınıf aldı,bizim olduğumuz binayı başka okula verdıler, o konu biraz karışık.Başka okula mı tayin oldu yani
Evet avukata sordum, direkt isim vermedim genel konuştum, asalak olmayın işinizi yapın anlamında dedim der çarpıtır dediaçık açık hedef göstermediği için şikayet şansınız yok maalesef kalkıp toplantıda bie şey deseniz herkes ardınsan gelip sizi tebrik eder ama kimse o an bir şey demez