okulda ne yiyebilirim?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba ben şuan diyetteyim ama size bi sorum olacak.sizce okul başlayınca okulda ne yiyebilirim?:26: 1 sandvic ya da bi tost yesem, akşam ekmek yemesem, dengelemiş olurmuyum sizce? :18: yoksa kilomu alırım?:25:

kaç yaşındasın?
yatılı okulda falan mısın yoksa normal mi ?

ona göre cevap yazıcam :))

Okula giderken diyetisyenim bana sabah kahvaltı vermişti
Okulda da klasik çubuk kraker vermişti
Erken kalktığım için kahvaltı yapamıyodum sadece çubuk yiyodum,beni tutuyodu :26:

canım o zaman sabah mutlaka kahvaltı yapıp çık, ayrıca akşamları hiçbişey yemezsen mideni tembelleştirebilirsin halbuki amaç mideni daha çok çalışır hale getirip yediklerini eritmek :))
az az ama sık sık bişiler yiyip mideni küçült, eti form çok işe yarıyor tok tutmakta haberin olsun. akşam yemeklerinden ekmeği çıkar ve mümkün oldugu kadar pilav ve makarna yeme, salata ve yanına sebze yemeği gibi bişiler olabilir canım :34:

canım o zaman sabah mutlaka kahvaltı yapıp çık, ayrıca akşamları hiçbişey yemezsen mideni tembelleştirebilirsin halbuki amaç mideni daha çok çalışır hale getirip yediklerini eritmek :))
az az ama sık sık bişiler yiyip mideni küçült, eti form çok işe yarıyor tok tutmakta haberin olsun. akşam yemeklerinden ekmeği çıkar ve mümkün oldugu kadar pilav ve makarna yeme, salata ve yanına sebze yemeği gibi bişiler olabilir canım :34:

peki teşekkürler cevabın için :) ben sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum zaten diğer öğünlerde.ama işte okul olunca mecbur, okulda fast-food tarzından başka bişe olmuyo

o zaman yanında ceviz fındık gibi birşeyler taşı diyetisyenler genelde onu öneriyo ya da yoğurt yiyin diyolar ama okul kantininde olmaz heralde yoğurt filan olmadı tost yersin akşam dikkat edersin doymam diyorsan ama hiç yememek değil sık yiyip az yiyeceksin sağlıklı şeyler yiyeceksin

Bende lisedeyken eteğim dar gelince diyete başlardım. :4:

Kepekli ekmekle , yağsız kaşarlı tost hazırlardım evde çantama koyar okulda yerdim. :10:
(Kantin yiyecekleri gerçekten kilo aldırıcı)

Bazen eti form un bisküvilerinden alırdım onlardan azar azar yerdim.

Elma götürürdüm okula.

Kahvaltı yapamıyordum anca uyanıyordum çünkü. Okulumda tam gündü. Akşam yemeğindede ekmeği falan kesip, acıkınca meyveye ağırlık verirdim.
İyiydim yaa bayaa :21:

Back
X