Lisede öpüşülmesi normal değil ama hocaların çocuğa savaş açması daha da anormal. Başka yollarla engellemeye çalışsa olmaz mıydı? Biraz daha sakin konuşsa ya da?Lisede müdür yardımcısı bizle çok uğraşırdı, müdür yardımcısı odasında da azarlandık ama camdan atlamadık. Disipline gitmiş bir çocuğun duyacağı şeyler bunlardır zaten; ne çektik senden, eğer kız meselesiyse senin kardeşin ablan yok mu vs. Bunlar camdan atla demek miymiş. Ne saçma ya. Çocuğun bozuk psikolojisinin sorumlusu öğretmen olmuş. Ayrıca lisede okulda öpüşülür mü Allah aşkına. Bunun neresi normal? Bizim lisede kafalarına mont koyup öpüşenler vardı. Ne oldu aşk uzmanı filozof mu oldular? Hayır malak malak dolaşıyorlar. Her şeyin yeri vardır. Lise öpüşülecek en son yer.
Valla ben çok azman bi lisede okudum. Hocalarımız kavga aralarında hastanelik olurlardı. Niyeyse azarlanan bir öğrencinin azman olduğu için azarlandığına ilişkin görüşüm ağır basıyor. Öyle azmanlar laftan anlamıyor ki, konuş konuş düz duvar. İlkokul olsa farklı yaklaşırdım ama lise zaten çocukların en zıt olduğu dönem. Bi öğretmen bir erkek çocuğuna niye kafayı taksın durduk yere? Demek ki sürekli sorun çıkaran bir öğrenci. Zaten çocuk sorunlu, sağlıklı bir çocuk camdan atlar mı?Lisede öpüşülmesi normal değil ama hocaların çocuğa savaş açması daha da anormal. Başka yollarla engellemeye çalışsa olmaz mıydı? Biraz daha sakin konuşsa ya da?
Haklı olabilirsiniz ben hiç öyle bir ortam görmedim.Valla ben çok azman bi lisede okudum. Hocalarımız kavga aralarında hastanelik olurlardı. Niyeyse azarlanan bir öğrencinin azman olduğu için azarlandığına ilişkin görüşüm ağır basıyor. Bi öğretmen bir erkek çocuğuna niye kafayı taksın durduk yere? Demek ki sürekli sorun çıkaran bir öğrenci. Zaten çocuk sorunlu, sağlıklı bir çocuk camdan atlar mı?
Aynen ortama göredir. :) Benim ortamım çok çok kötüydü. O yüzden öğretmenin tepkisi ağır gelmedi.Haklı olabilirsiniz ben hiç öyle bir ortam görmedim.
Karşılıklı saygı vardı benim lisemde. Öğrencilerine siz diye hitap eden müdürleri görünce bu Müdüre bana fazla sert geldi.
Ortama göre hareket ediyorlar demek ki.
Lisede müdür yardımcısı bizle çok uğraşırdı, müdür yardımcısı odasında da azarlandık ama camdan atlamadık. Disipline gitmiş bir çocuğun duyacağı şeyler bunlardır zaten; ne çektik senden, eğer kız meselesiyse senin kardeşin ablan yok mu vs. Bunlar camdan atla demek miymiş. Ne saçma ya. Çocuğun bozuk psikolojisinin sorumlusu öğretmen olmuş. Ayrıca lisede okulda öpüşülür mü Allah aşkına. Bunun neresi normal? Bizim lisede kafalarına mont koyup öpüşenler vardı. Ne oldu aşk uzmanı filozof mu oldular? Hayır malak malak dolaşıyorlar. Her şeyin yeri vardır. Lise öpüşülecek en son yer.
diğer öpüşen öğrenciler gibi kuytu bir köşeye gitmeliydi,trajı komik,rabbim yardımcısı olsunNe kadar korkuyoruz öpücükten, öpüşmekten. Sokakta öpüşmeyin ayıp, okulda öpüşmeyin yasak. Disipline gidecek mevzu mu allah aşkına. Öpücükten kimseye zarar geldiğini görmedim duymadım ben şimdiye kadar. Yazık olmuş çocukcağıza. 15 yaşında yahu, adı üstünde delikanlı. Biraz anlayış şart...
her öğrencinin tepkisi aynı olmayabilir joker,bizim zamanımızda bayağı bir dayak vardı,lisede müdür 15 yaşında delikanlının boynuna yağışmıştı,gençlerin o yaşlarda kanları deli akar,öğretmenler psikoloji derssi almıyormu öğretmen olmadan önceAynen ortama göredir. :) Benim ortamım çok çok kötüydü. O yüzden öğretmenin tepkisi ağır gelmedi.
kuytuda öpüşmek normalLisede öpüşülmesi normal değil ama hocaların çocuğa savaş açması daha da anormal. Başka yollarla engellemeye çalışsa olmaz mıydı? Biraz daha sakin konuşsa ya da?
sen çocuğun olunca umarım anlatabilirsin sakıncalı davranışların zararlarınıSanki zorladırlar atla diye. Şu psikolojiyi, ergenligi amma da abartıyorlar yahu. Atlamasaymış, kendine yazık etmiş. Umarım iyileşir. Okulda öpüşmeyiversinler
Açık söyliyim sınıfın ortasında yalap şalap Öpüşmek bana hoş gelmiyordu. Isterlerse kuytuda yapsın ama benim yanımda sesli sesli öpüşmesin. Onları kucak kucağa görmekten ben bile sıkılmıştım artık.kuytuda öpüşmek normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?