- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
yuh olurum her gün çocukların eğitim göreceği 2 saat çalınıyor demek ki öğretmende de ciddi sorun var kaç saat ders işlenecekse kendi işlemeliİnanın ben de ilk defa görüyorum. Yani öğretmen bunlar olurken sınıfta olmuyor, aşağıda çay falan içiyor, sanırım dinleniyordur diye düşündüm. Evet hergün istisnasız bu şekilde. Biz okula giremiyoruz o her gün orada, hatta törende bile öğretmenle birlikte çocukların başında duruyor. sanki bu bir işmiş gibi her gün ama her gün orada.
benim oğlum da 1.sınıf sınıf annesi durumu yokMerhaba arkadaşlar.
Bu yıl küçük oğlum birinci sınıfa başladı, okullarda yasak olmasına rağmen bir de sınıf annesi belirledi öğretmen. Şimdi bu sınıf annesi günlük olarak bir ya da iki derse girip çocuklara etkinlik yaptırmak adı altında öğretmenlik yapıyor. Veli toplantılarında öğretmenin yanına bir sandalye çekip oturuyor ve sanki sınıfta iki öğretmen varmış gibi kendisi de veli olduğu halde üstten üstten çocuklar konusunda konuşmalar yapıyor. Sırf öğretmenimiz iki ders dinlenecek diye ben bir velinin sınıfta çocuğuma yetkisiz bir şekilde öğretmenlik yapmasını istemiyorum ki okulda onca sınıf var hiç böyle bir şeyin varlığına rastlamadım.
Birkaç gün önce de kendisiyle hem bu konuda hem de sürekli bir icat çıkarıp ayda sürekli para toplaması konusunda tartıştık. İki şakşakçısı da arka çıktılar. Öğretmenle durumu konuştum aslında ama bundan sonra sadece bir derse girecek falan dedi. Hayretler içindeyim, canı isteyen sınıfa girip öğretmenlik yapabiliyor mu? Bir de öncelikle okul müdürüne falan mı gitmeliyim bu konuyu çözmek için, çocuğuma da sınıfta üstü kapalı ayrımcılık yapacağından endişeliyim açıkçası. Ne yapmamı önerirsiniz?
Allahim nere orasi soktayim bu kadar cahilini hir arada hic gormemistimÇoğu veli gurubunda kadına hocam diye hitap ediyor, kimsenin rahatsız olduğu yok. öğretmeni arkasına aldığı için büyük çoğunluk kabullendi sanırım durumu.
O zaman idarenin de bilgisi var. Diger sınıflarda böyle bir durum var mı? Her mesajınızı ayrı şaşkınlıkla okuyorum. Ama tüm okul bunu yapsa,müdürün bilgisi bile olsa yaptıkları suç. Çok ılginç gerçekten.İnanın ben de ilk defa görüyorum. Yani öğretmen bunlar olurken sınıfta olmuyor, aşağıda çay falan içiyor, sanırım dinleniyordur diye düşündüm. Evet hergün istisnasız bu şekilde. Biz okula giremiyoruz o her gün orada, hatta törende bile öğretmenle birlikte çocukların başında duruyor. sanki bu bir işmiş gibi her gün ama her gün orada.
Çok dedi çocuğum maalesef, keşke sen de olsan, seni çok özlüyorum dedi durdu. Bir de haliyle kendi çocuğuna tolerans tanıyormuş sürekli. Hatta öğretmen bir çocuğu alkışlatırsa, beni neden alkışlatmadınız diye öğretmene küsüyormuş falan. Bence bunların sebebi bu saçmalıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?