Okuldaki asistana aşık oldum..

claraclara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
127
0
116
İstanbul
Oncelikle herkese merhabalar
Uzun zamandir klube uyeyim fakat ilk defa buraya birsey yaziyor olacagim..
Yaklasik 1senedir okuldaki asistana karsi acayip bi ilgim var. Kendisi benden 5yas buyuk. O kadar guzel bi gulusu var ki, gulunce gozlerinin ici de guluyo.. Arkadaslarim onun da bana karsi bos olmadigini soyluyolar fakat bu iliski bana imkansizmis gibi geliyo naapacagmi bilemiyorum, fikirlerinizi beyan ederseniz cok sevinirim.

bence imkansız değil karşındaki kişi cesursa tabi bende hocama aşığım bizim ki daha da imkansız allah yardımcın olsun cnm

bence imkansız değil karşındaki kişi cesursa tabi bende hocama aşığım bizim ki daha da imkansız allah yardımcın olsun cnm

Soyle ozet gecim:
Bu asistanin 2dersi var ve ben su ana kadar hic dersine girmedm. derslerle ilgili bseyler sordm faceden falan, yani yolda gorsem tanimazdm. Daha sonra baska seylerele ilgli yorumlar yaptk brbrimize faceden twitterdan vs.. Sonra snavda gozetmenmz olmstu nbr claraclara dedi knstk oyle. Ondan snra muhabbetmz flan braz daha arkadas muhabbetine dogru ilerleme kaydetti. Fakat ben onu daha hc tanimiyorkn okulda bikac kere denk gelmstk ve her defasnda bana bakp tebessum etmsti. Okulumuza yeni geldgnden ben onun asistan oldgnu blmyodm, ust devredendr dye dsnyodm. Sonradan onun 'O' oldgu dank etti.. Nyse ben bunun dogum gnunde mutlu seneler yazdm duvarina her ogrencinin yaptgi gbi (bu arada, o sralar ona karsi en ufak bisey yok icimde o sralar) saol falan yazdi. O gun snav gozetmenmz oldgu gundu iste. Snav baslamadan falan baya scak davrandi bana. Aksamnda dogum gununu kutladktan sonra facedeki fotolarna ilk defa o gun baktm. Bi de okulda popular bi asistan, kzlar falan ilgili buna karsi nyse, ertesi gun de bmm dogum gnumdu. Acaba kutlar mi ddm kendi kendime.. Sonra yok ya, hoca sonucta o, kmnkini kutlamski bugune kadar die dsndm. Ertesi gun uyandgmda faceden msj atmsti, dgm gnum icn.. İste o gunden sonra ona karsi bseyler hssetmeye basladm hayatmda ilk defa bi hocama ilgi duyuyorum..
Bi ara arkadas gbi samimi davranyodu,snra kendni cekti, snra tekrar scak davrnmya basladi falan..
İmkansz ddm, cnku siyasi ve dini gorslrmz nrdyse taban tabana zıt aile yapmz, kulturmz falan..onunla ilgli, ailesyle ilgli nrdyse herseyi blyrum(pskpt gbi arstrdm :/ ) bzm snftan bi kz, bzm bolumdn bi yrd doc ile ckyo bu arada ama bnm asik oldgm asistan bseylerdn ceknyo sanki.. Napicagmi blemyrm, ama cden onu cok sevyrm <3

hiç birlikte aynı ortamda bulunmadınız mı arkadas ortamı falan sadece face ten mi konuşuyorsunuz

hiç birlikte aynı ortamda bulunmadınız mı arkadas ortamı falan sadece face ten mi konuşuyorsunuz

Genellkle faceden konusuyoruz. Cunku bzm dvm zorunlulugmz olmadgndan bn sehir dsndaym hep. Okulda da karslstgmzda genelde konsyrz. Su an'a kadar 3-4kere yaklask yarm saat muhabbet ettk yuzyuze

Senden hoşlandığını belli eden bir hareketi bir sözü oldu mu?
Başka türlü her şeyi zaman gösterir..

Bazi davranslari ve yazsrkenki samimiyeti bos olmadigini gosteriyor gibi ama emin olamiyorum.. Hos, emin olsam kac yazar? Tutup acikca 'seni sevyrm ben yea' dyecek halim yok :2: zaten ben bayağı bayagi belli ettim ondan hoslandgimi

okuduğum kadarıyla boş değil sna karşı canım tahmin ettiğim daha asistan olduğu için yolun başında sayılır belki de o yüzden çekiniyordur yada uzak durmaya çalışıyordur sonuçta daha öğretim görevlisi bile değil.

Ama sana tavsyem sakın benim yaptğım hatayı yapıp duygularını belli etme bırak o açılsın o gelsin normal bir hoca gibi davran ben bunu yapamadım ne yazıkki

Sence bos deil mi cdden =) bana deger veriyo, fikirlerimi onemsedginin farkndaym. ben de tam aksini dsnmstm, yani asistan oldgu icin ve ben de ogrencisi oldgm icin kendni cekiyor dye dsnmstm cnm. Bzm okuldaki asistanlar cok havali, soncta onlarla arkads oldgu icn onlardan da ceki.iyo olablr dye dsnyrm, sizce nasl davranmam gerekiyo kzlar ? Bu sene ins okul bticek, bu seneyi saymazsak o bi sene daha bzm okulda kalicak. Olacagi varsa hmn olsn istyrm, ck mu sey istyrm acaba

senin dşndüğün gibide olablr cnm çevredekiler ne der falan dyede düşünüyor olabilir.bnde acele etme zamana bırak sadece belli de etme ama çokda uzak durma kararnda ol

Canim benim yaa sen de cok sevmissn.. Ama iyi cesaret sendeki de, ben hayatta senin yaptklarni yapamam. Smdi ne durumdasnz bu arada? (ben de fal baktrdm, fncanda hem silueti belrdi hem de apack seklde ismi ckti)
1 aydan fazladır görmyrm cnm tatl ya işte. sevgmin cesaretiydi aslında yaptıklarım

hemen hemen 20 gün falan önce benm tatil yaptığım yere gelmiş burada olduğumu blyrdu haberi vardı. kardeşim ile denk gelmişler kardeşime glümsemiş selam vermiş. adam burnmun dbne kdr giriyor ama bana denk gelmyr o gün izmire dönmem gerekiyordu o akşamda buradaymış kardeşimi tanıyor gülümsemiş kardeşime kafası ile selam vermş selamlaşmşlar uzaktan falan ne derdi var ne yapmaya çalışıyor blmyrm cesaretmi topladım aradım 15 gndr de telefonu kapalı numrasını değiştrdi

1 aydan fazladır görmyrm cnm tatl ya işte. sevgmin cesaretiydi aslında yaptıklarım

Valla canm ben de cok sevyrm ama kalbim aklimi arada bi sustursa da acik acik soyleyecek kadar duygularimi dinlemem muhtemelen. Peki sence onun bana gelmesi icin nasl davranmam lazm ? Klupeki kzlar, szler de oberilerde bulunursanz cok makbule gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…