- Konu Sahibi claraclara
-
Clara... seni oyalıyor asistan. Gerçekten duyguları yoğun olsaydı yemek teklifini kabul ederdi hemen atlardı fırsatı kaçırmazdı. msn de gülücük atmış sadece o seni kırmak istemiyor ben senin yazdıklarından bunu çıkardım. du demelisin kendine .
canım aynı durum benimde başıma gelmişti ama benimki hocaydı yolda görür slm verirdi anfide yanıma gelirdi telefon acar msj atar facede sürekli yazardı dersi gözlerimin içine bakarak anlatırdı.. ders dışında gördüğü zaman yanıma gelir oturur muhabbet ederdi fakat hepsi boşmuş saf bende umutlanmıştım olmayan aklıma aşkı koymuştum bu davranışlarından artık o kadar abartmıştı ki başka sınıflarla olan derslerine bile çağırıyordu beni nasıl umutlanmayayım ama sonrası koca bir yalan bana dedi ki evlenince düğününe çağır şahidin olurum o günden sonra ne gördüm neden duydum tüm irtibatımı kopardım.. saka gibi ama böyle dışardan bak sırıl sklam aşık sanırsın içi başka imiş paşamın:)
Okuldayken bir asistanla çıkmıştım,üstelik ondan hoşlanan ben değildim ilk başta o uğraşıyordu,ben de etkilendim bi süre sonra ama tam bir fiyaskoydu,şu andaki aklım olsa onunla çıkmazdım,direk kapı dışarı ederdim,ya da süründürerek acı çektirirdim ona,erkeklerin anladığı dil bu..sonrasında acı çekti ama ben de çektim hiç gerek yoktu..
zaten ondan sonra başka bir asistan daha vardı çok seviyordu beni ama iki kere aynı hatayı yapmadım,kabul etmedim onu..
Tavsiyem hiç bulaşma arkadaşım uzak dur işine bak,onların havasından geçilmez bişi sanıyorlar kendilerini genel olarakböyle bişeyi yaşamadığına sevinmelisin şükret..
Neden hata yaptgni dusunuyorsun peki? bir de dersinize gryo muydu cktgn asistan?
Dersimize girmiyordu,arkadaşlarımın derslerine giriyordu,bunun dışında birlikte proje yapıyorduk projenin başındaydı bu nedenle sürekli bir arada oluyorduk,facebooktan eklemeler filan oldu,sizinkine benzer sohbetler filan..Tamamen bir hata..ona duyduğum şey hayranlıktı daha çok,o kadar çok üzerime düşüp ilgi gösterince koşulsuz şartsız güvendim,el üstünde tutuyordu çünkü..çok zorlanıyorduk ama okul dışında öğrencileri görmesin okulda hocalar görmesin falan filan..sonra ne oldu biliyo musun,o kadar el üstünde tutan çok aşık adam birden ayrıldı benden,bu sebeplerden,boşluğa düştüm,aşık değildim ama çok güveniyordum kendimden bile çok...sonrasında kendini toparlayamadı 2-3 ay kimseyle konuşmadı yaşayan ölü gibiydi o haline üzüldüm ama beni de üzdü..asla çıkmazdım şimdiki aklım olsa,kendi halinde yaşasaydı..asistan olduğu için kendini kaf dağında görüyordu diğer insanlara karşı hoş değil bu..bana çok zarar verdi bu ilişki okulu uzattım,hiç gereği yoktu yani..keşke onu ilk geldiği gün reddetseydim,çok gereksizdi,aşk daha farklı bişey hayranlık bu,seninki de daha çok öyledir tahminim..
Oncelikle herkese merhabalar
Uzun zamandir klube uyeyim fakat ilk defa buraya birsey yaziyor olacagim..
Yaklasik 1senedir okuldaki asistana karsi acayip bi ilgim var. Kendisi benden 5yas buyuk. O kadar guzel bi gulusu var ki, gulunce gozlerinin ici de guluyo.. Arkadaslarim onun da bana karsi bos olmadigini soyluyolar fakat bu iliski bana imkansizmis gibi geliyonaapacagmi bilemiyorum, fikirlerinizi beyan ederseniz cok sevinirim.
Dun onu okulda gordum, 3kere blerek onumden gecti ama ben onunla gozgoze gelmemize ragmen ona arkami dòndm 3unde de. snra snava grdm cktm.arkadasmla merdivenlerden inerken bi taraftan baska bi arkadasmla konsyrdm tlf ile. snra arkadasm geride kaldi dönup ona bakarken benim asistanin bikac ogrencyle brlkte tam arkamdan asagi inmekte oldgnu gordm. ogrencilere bseyler anlatyodu ama kafasi onlara dönuk olmasina ragmen bana bakiyodu. gozgoze geldk ama o hala bakmaya dvm etti. ben önume döndum vr cok cool bi seklde , istifimi hiiic boxmadan.tlf konsmaya devam ettm. normalde cok sessz konusan adam, sanki sesini duymami istercesine gayet yuksek sesle konsyrdu. okuldan ckncaya kadar arkamdan yurufu ogrencilerle. snra ben cktm okuldan ve o sure boynca da 1kez olsn dönp baadm ona.
aksam saat 9bucukta faceden dersyle ilgli msj attm ama gulucuksuz ve hatta 3noktali :)) snra bu gayet gulucuklu cvp atti falan snra braz muhabbet ettk. snav kagtlarni okuyacakti, 'musaadeni alym :) ' dedi, grs dedk ve cktk. daha snra gece saat 1de bana "dogum gunun kutlu olsn clara:) iyi seneler gecrmeni dlerm :) " dedi. bn de 'tsk ederm:) ' dedm. ve yne muhabbet etmeye basladk. bol gulucuklu msjlar atti hep =) daha snra onun eski fotosyla ilgili konstk konu konuyu acnca. snra bu bana "smdi daha mi iyiyim sence :) " dedi. ben de 'yani o zaman sanki boyle daha lise modundan ckamams gbi duruyosnz" dedm. o da "tabi smdi yas ve egtmn de verdgi bi karzma var" dedi. ben:"pek mutavazsnz yalnz :))" dedm. "ask olsn oyle deil mym :)" dedi. "ya ama o halnzle hc benzesmiyosunuz bence" dedm. o da "tabi senin smdki halnden 4yas kckmsm, dusun :)))))" yazdi. ben:"nie ben ck mu kcgm" yazdm. o:"yok ck guzel bi yastasn :)" ben:"annm bnm yasdmdaykn 3cocgu varms" o:"devir degsti ama, o eskidenms" ben:"haklsnz. smdi esksi gbi sadk deil insanlar ne yazkki ve kendini blmezlk ve ckarclk da had safhada.. Allah sonumuzu iyi insanlarla haytli klsn :)" o:"insaallah:)" "ben ufaktan kacym mi clara :) snra yne konsrz :)" "tabi hocam, ne demek:)" "tekrar mutlu seneler:) iyi gclr" "iyi gclr"
boyle oldu iste kzlar. ne dusunuyorsunuz ?
:) Çok samimi ve hoş bir konuşma keşke bende böyle bu şekilde bu kadar konuşsam :) bir kere konuşmuştuk :) Eğer bu şekilde devam edersem bir gün bir bakarsın sohbet sohbeti açarken ya sen ya o sevginizi söyleyebilirsiniz eğer karşı tarafta seviyorsa ama sanki öyle gibi...
kuzum yaa oyle pat dye soyleyemem ki bu sene onun 2dersi var, snra bi sorun falan ckarirsa okulu riske atms olrm. eger okul btms olsaydi bi seklde soylemeye calsrdm. ooof ama bazen cok geri cekyo kendini yaa.. bi gun gaayet samimi iken bikac gun snra cok resmi olablyosen bnm linkini attgm 2konumu da bi oku snra bana yaz olur mu canm benm
of yaa dun gece cok kotu bisey oldu, frsat bulinca ayrntilarni yazicam ama sanrm bunalttm onu ve tam bi embesil oldgumu dusunuyo artk
Çok merak ettim doğrusu???
olayi anlatyrm;
dogum gunumun ertesi gecesi..
ben komİk ama sacma bi foto yolladm. snra o da o da gulucuk koydu 'tsk ederm clara' dedi. ardndan ben de 'alakasz ve sacma oldu sanrm' dedm. o da 'evet :)' yazdi. daha snra ben de 'ay cok utandm smdi' ddm. o:'yok ya geyik somcta:)' dedi. ben de bseyler daha yazdm ama o cvp yazmadi. snra da ben'nyse sn musait dglsn galiba .s ii gclr' yazdm ve arkasndan:'boyle diyecem geyik olsn dye kolay gelsn..' o:'snav sorularni hazrlyrm clara, iyi geceler..' ben:'yanls zamanda trip attm hocam, k.bkmayn :)) gama seviliyosunuz yani,bilin grs' o:'tsk ederm claara,gorusuruz:)' yazdi ve aradan 2dk gectkten snra twittera soyle yazdi: 'bazen sosyal hayatini formatlayp en bastan baslamak gerekir, hzli ve temiz..' bnce bana ithafen yazdi o tweeti ve kme anlatsam sorsam bana yazdgni dsndklerni soylediler ki bence de oyle.. cok mu rezil oldm acaba? ooof ck utanyrm.. bundan snra nasl davrancagmi hc blmurm ve sanrm onu elde edemeden kaybettm.. benm tam bi gerizekali oldgmu dsnyrdr kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?