Okuldaki asistana aşık oldum..

fedm ya c cok sacma sapan bi espri yaptm, adam zeka seviyemn acayp dusuk oldgnu dsndu kesnlkle ustelk adama resmen seni seviyom.ben yea dedm daha nolsun

fedm ya c cok sacma sapan bi espri yaptm, adam zeka seviyemn acayp dusuk oldgnu dsndu kesnlkle ustelk adama resmen seni seviyom.ben yea dedm daha nolsun

Yapma böyle kuzum sen seviyorsun ve bazen davranışlarına sözlerine hakim olamıyorsun eğer o da bir kızı sevse onun da saçmaladığı zamanlar olurdu inan bana eğer twetter dan sana hitap ederek o sözü yazdıysa ona hiç bir şey demiyorum yalnızca aşktan anlamayan, seni hak etmeyen biri diyebilirim belki bana kızacaksın ama...

bakalm cnm zaman gosterecek o tweeti benden dolayi atip atmadgni ve bana karsi duygu ve dusuncelerini.. ama beklemek o kadar zor ki ve ben omi sadece snav donmlernde bi-iki kere bikac saniyeligine gorebliyorum.. hep ozluyorum onu her daim her an.. cunku dedgm gbi onu surekli gorme gbi bi sansm yok ne yazk ki

Canımsın benim Bende öyleyim aynı duyguları yaşıyoruz yaklaşık 1 buçuk aydır görmüyorum onu ama bu benim elimde o bana yalnızca 10-15 dakika uzak hepsi bu ama içimde tuaf bir şey var gitmek istemiyorum nedir bu duygu anlamıyorum ama Allah onu hep görmeyi nasip etsin sana ne diyebilirim ki... Sabırla beklemelisin canım benim sabırla... Bana kalırsa o tweet sana yazılmadı ama inşallah ben haklı çıkarım...

ne guzel evi bile yaknms sana :) sanmyrm ama ins oyledr cnm ins hepmz hayrli bi seklde kavsrz sevdgmz adamlara

Evet bana çok yakın evi :) Bir gün belki sen kavuşursun ama ben asla...

hic oyle deme canm, bzm baglarmz tamamen koptu.. persembe gecesi konustuk yine ve o bana bisey dedi ben de brazck haddini bildrdm ona. bundan snra sadece okulda denk gelrsek gayet sradan bi slm vereblrm sadece.. cnku esksi gbi samimi bi seklde muhabbet etmemz artk mumkun degil..

onunla ilgilenmem hosuna gidiyor, hatta kendsyle ilgilenmem icin kendsi bseyler yapmaya calsyor. ilglndgm zanman da havaya gryo.. cook rahat bri ve genis mezhepli bayagi.. bana ustu kapali 'saf duygularla seven koylu kezban kz' muamelesi yapti ve ben de ona haddini bldrmek zornda kaldm.. bundan snra artk ona faceden msj falan atamam cnku beni tersler cok yuksek olaslkla.. yapablcgm tek sey, snavlara geldgmde olur da karsilasrsak kupkuru bi mrb dyeblrm oooof nie boyle yapti ki o oyle yapmasa ben de oyle yapmazdm ama bnm dger kzlar gbi olmadgimi anlamasi gereklydi..yani ne dger kzlar gbi kezban oldgmu dsnmesi ne de onun agznin icine dusecek cnsten rahat oldgmu dsnmesini istemedm.. bakalm artk

Son düzenleme:
onunla muhabbet etmeyi o kadar ozledim ki, oysa sadece 4gun oldu konusmayali.. ama bundan sonra oyle bi imkanm olmayacak ne yazkki acaba bundan sonra bana karsi ne sekilde daveanacak cok merak ediyorum

ne oldu cnm

Bu tarz şeyleri gördüğümde o kdar üzülüyorum ki. Hocaların samimiyetine asla ve asla inanmamak lazım. Benim de başıma geldi bu. hemde daha daha daha beteri. Hocalar ilgiyi o kadar seviyor ki. o ilgiden mahrum kalmamak için size her şeyi yapıyor sonra da öylece bırakıveriyor. Tam 8 aydır acı çekiyorum ve olan bana oluyor. O aklına estiği gibi davranıyor, arıyor, milletin içinde adımla hitap edip arkadaşlarımın yanında ulu orta laf atıyor ama sonra da kendini çekiyor ve öylece kalıyorsun. Biz kız milleti duygusalız ama onların bizim dşündğümüzün kırkta birini düşündüğünü sanmıyorum. Ne deyim artık.

bu yazdıklarının tıpatıp aynısın benim de başıma geldi. harfi harfine ve aynı şekilde sonuçlandı. demek ki neymiş.... egolarını tatmin ediyorlar.ben bunu düşünüyorum artık =(

bu yazdıklarının tıpatıp aynısın benim de başıma geldi. harfi harfine ve aynı şekilde sonuçlandı. demek ki neymiş.... egolarını tatmin ediyorlar.ben bunu düşünüyorum artık =(

katılıyorum canım sana boşvercen napcan..

sağolsun, çok güvendiğim 3. bir kişiden kaynaklanan bi olaydan ötürü bana çok soğuk davrandı en son konuştuğumuzda, 6gündür konuşmuyoruz. sanırım artık sona erdi bizim hikayemiz.. ben de soğudum artık ondan ister istemez.

Canim bak çok ciddi tecrubelerime dayanarak konusuyorum ki uzak dur oylelerinden.ben senin anlattiginin 10 kat samimisini gordum ama inan sonu husran.uzme hic kendini.o okulda kalici bide.nice kiz var orda belki facede muhabbet ettigi cok adam var daha.bunlar oylesi icin ego tatmini.bakiyolar ki biz yelkenleri suya indiriyoruz o zaman da onlar kaciyor.

Aynen oyle.. Kendisi nasl kur yapiyo bi gorsen, bn bi iki kur yapnca da bi tarafi kalkyo beyfendinin, yuzume ble bakmyo.. Cok haklsn cnm, atlatcam ben bunu ve avukat cocukla bakicam önüme; cnku o beni delikanli gbi seviyo ve herseymz upuygun mas :) :) zamanla bn de ona baglanrm hem daha mutlu olurum onunla.

Kullanıldığını düşününce ona dair ne varsa yakıp yıkıyorsun zaten. ben o kurları da iyi bilirim sonra onun havalanmalarını da. ahhh ah. tek sorun sizin aranızda pek yaş farkı yokmuş. ben kendimden 20 küsur yaş büyük birine kapıldım da geçip gidiyor işte. hatta bi ara epey dağıtmıştım ama toparladım.. Eğer o çocuk sana değer veriyorsa kesinlikle yoluna devam et ama kendini zorlama. yoksa ne onu sversin ne de diğerini unutursun. hatta o avukat çocukla görüşürkn sevdiğim kişiye ihanet mi ediyorum bile dersin. ben dedim. sevemedim de diğer kişiyi ama artık yoluma bakıyorum yalnız yalnız daha bi güzel. yani diyeceğim o ki, yağmurdan kaçarken doluya tutlma da =D unutunca zaten görüyosun ki hayat çooooooooooook güzel. onsuz daha da güzel..

Son düzenleme:

Cnm hocam saolsun bana cok deger veriyo, fikirlerimi falan gercekten onemsiyo. Ben de ona ck dgr veryrm ama onunla konsrkn falan avukat cocugu aldatyomsm gbi hissedyrm hocam bana deli divane asik dgl belki ama kesnlkle bos olmadgni dsnyrm, avukat cocuk gayet seviyo emnm yani. Hocamla olmayack ve olmamali da ama sevyrm elmde dgl avukata da ck deger veryrm cnku cdden mukemmel bri ve beni sevdgi icn ck sanslym.
Allah sonumu hayreylesin ins, cunku cdden naapacagimi blemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…