Okuldaki asistana aşık oldum..

Valla canm ben de cok sevyrm ama kalbim aklimi arada bi sustursa da acik acik soyleyecek kadar duygularimi dinlemem muhtemelen. Peki sence onun bana gelmesi icin nasl davranmam lazm ? Klupeki kzlar, szler de oberilerde bulunursanz cok makbule gecer
kelin merhemi olsa kafasına sürermiş canım blmyrm ki nasıl davransan sna gelr çok yakın davrnma ama

Brakaym gelrse benimdir :/ ya ama ben smdi zaten ondan uzaktaym, yakn davranmazsam daha da uzaklasmaz mi
kararında davran canım bence

ben ne yapsam blmyrm kafam allak bullak hemen hemen 20 gün falan önce benm tatil yaptığım yere gelmiş burada olduğumu blyrdu haberi vardı. kardeşim ile denk gelmişler kardeşime glümsemiş selam vermiş. adam burnmun dbne kdr giriyor ama bana denk gelmyr o gün izmire dönmem gerekiyordu o akşamda buradaymış kardeşimi tanıyor gülümsemiş kardeşime kafası ile selam vermş selamlaşmşlar uzaktan falan ne derdi var ne yapmaya çalışıyor blmyrm cesaretmi topladım aradım 15 gndr de telefonu kapalı numrasını değiştrdi

Dogru soyluyosun canm. Faceden falan msj at bence, naslsa bakar ve gorur. Ustelk belli ki senin icn gelms canm bnmki boyle yapsa varya, asla brakmam; bnce sen de brakma.

Dogru soyluyosun canm. Faceden falan msj at bence, naslsa bakar ve gorur. Ustelk belli ki senin icn gelms canm bnmki boyle yapsa varya, asla brakmam; bnce sen de brakma.
face kulanmyr cnm maili de fakultenin ki. ulaşabileceğim br numarası vrdı onuda değiştirmş bu zmna kdr bırakamdm ztn dün tam 10 ay oldu

Hiçbir şey yapmaya çalışmıyor.
Sen kafanda kuruyorsun.
Seni istese söylerdi zaten.
Senin yaptığın kendini kandırmak.
Numarasını bile değiştirmiş, hala bir şeyler umuyorsun.
Bu kadar da olmaz ki.
Mantıklı düşünmelisin biraz.

benim tanıdığım asistanlar yakışıklı olsun olmasın,bekarsa kızlara karşı rahattı,bana ilgili davranan 3 asistan olmuştur, ama sonradan gördüm ki herkese karşı öyleler,özgüvenleri çok, çevreleri çok geniş zaten,sadece kız öğrenciler bile yetiyor,sonradan 3ü de başka fakülteden asistanla evlendi.
bir de hayat görüşü bir evlilikte zaten önemli, bir de asistansa karşı taraf,siyasi görüş,hayat görüşünü sürekli dile getirip savunacaktır,o da sıkıntı olur bence,gördüklerim de hep aynı akımdan kişilerle evlendi.
bence kızlar çok hayal alemine dalmayın,aşık olmak güzel tamam ama yok tatil yaptığı yere gelmiş,kardeşine selam vermiş,tesadüftür,tatil yerinde ben de karşılaşıyorum okuldan hocalarla,altında bir şey aramayın,isteyen adam olsa telefonla arardı,kaldı ki numarasını kapatmış,bence yol yakınken vazgeçin...

Son düzenleme:
Elifcim, o zaman okullar acilana kadar hcbisey yapma {ki istesen de yapamiycaksin zaten } okul aclnca da takmiyomus gbi yap bakalm napicak.. Beklemekten baska caren yok..
Aslicim, kafalarn uyusmasi cok onemli; sana katlyrm. Ksmet artk, bakalm..
Vivalajuicy, cok negatf bi yorum olms, yne de saol.

öyle yapacağım zaten canım baksın bakalım umursanmamak nasl olyrmş

benzer şeyleri ben de yaşadım.1 senedir unutamadım.unutmak için birilerini arıyorum şu an.derslerimi batırdım okulum uzadı ve bi daha onu görmek bile istemiyorum aşkımdan ölsem bile redderrim.zaten tanıdıkça hoşlanmadığın davranışlarını gördüm soğudum. olmayan bi aşkın acısını çektim.ama doğum gününü kutlamak faceden konuşmak ve şakalaşmalr gülüşmeler bir şey hissettiği anlamına gelmiyor.arkadaşça da olabilir.onlar öyle dalga da geçerler öğrenci benimle ilgileniyor die egolarını tatmin ettirme.kendini kaptırma anladığım kadarıyla yaşın daha küçük.sonra daha çok üzülebilirsin ben yol yakınken döndüm.erkekler dönektir bi gün seviyorum derler ertesi gün yoklar güvenme hemen.

Aslnda biraz arkadas canlisi bi tip ama ne bileym, bazen oyle scak davraniyo ki ister istemez bana bi ilgisinin oldgnu dsnyrm arkadaslarm da bos degil dyo ama kafam cok karsk.. Bu arada, 23yasndaym

[MENTION][/MENTION]

Ya kzlar,yaklask 1ay once ben buna faceden msj atmstm yne, 'kusura bakma, yazlkta net yok, tlf cok fazla gremiyorum kusme sakin :) ' demisti. Daha snra gecenlerde bn yne msj attm, bikac kere cepten grdgi halde msjima bakmamsti (goruldu yazmiyodu ama icerige bakmamssa ble msj attgmi gormstr) 2gun snra cvp yazdi boyle gulucuklu filan.. Bugun de bahanesine bi msj attm ve bn msj attktan 2saat snra cepten grdi,msj attgmi gormstr o defaki gibi yne 'goruldu' yazisi ckmadi, cevap filan atmadi henuz.. Konstgunda gulucuklu samimi sohbet edyo ama mesela gec oldu,snav sorularnzi hazrlycam, snav kagtlarni okyrm dyp musaadeni istiyeym dyo. Acaba benden kacyo mu? yada cok mu sktm onu? Ne dyosunuz kzlar ???

canım aynı durum benimde başıma gelmişti ama benimki hocaydı yolda görür slm verirdi anfide yanıma gelirdi telefon acar msj atar facede sürekli yazardı dersi gözlerimin içine bakarak anlatırdı.. ders dışında gördüğü zaman yanıma gelir oturur muhabbet ederdi fakat hepsi boşmuş saf bende umutlanmıştım olmayan aklıma aşkı koymuştum bu davranışlarından artık o kadar abartmıştı ki başka sınıflarla olan derslerine bile çağırıyordu beni nasıl umutlanmayayım ama sonrası koca bir yalan bana dedi ki evlenince düğününe çağır şahidin olurum o günden sonra ne gördüm neden duydum tüm irtibatımı kopardım.. saka gibi ama böyle dışardan bak sırıl sklam aşık sanırsın içi başka imiş paşamın:)

bence senin duygularını anladı şimdide uzaklaşma çabasında sen ondan kaçmaya başlayınca o gene gelir sonra sen felan bu uzar gider ama ortada buluşamazsınız benim düşüncem bu canım yanlış anlama yaşıda senin yaşına yakın genç ya hoşuna gidiyordur böyle şeyler diye düşünüyorum

cnm sıcak olduğuna aldanma her iyi davranışında kendince bişeyler arama.belki senin istediğin gibi düşünmüyodur.arkadaşça yaklaşıodur .benimki de öleydi herkese arkadaş gibiydi çok rahattı beni sigara içmeye çağırdı sadece konuştuk gülüştük.ailemle alakalı bşyler de sormuştu lise bilgilerimle dalga geçti yapamıosun bu okulu bırak fln dedi halbuki ben ona anlamadığımdan değil soru sormak ve tanımak için gidiodum kendimi salak salak ezdirdim. şakamıydı bilmiorum ama hoşlanmadım ben de soğuk davranıcm artk.sonra bu gene sıcak davranıo halimi hatrımı soruo ona çikolata almıştım finaller sonrası geçtim die herhalde ondn ama o ne yaptı o gün beni gece yağmurda bırakıp arkadaşlarının yanına gidip kıkır kıkr güldü sonra faceden öle bi niyetim yoktu fln dedi ama bunlar bişey ifade etmiyor .sıcaktı ama gördüm ki herkese öle vazgeçtim.bu arada bu mesajlaşma olayını sen mi başlattın o mu? nasıl oldu? bizde öle bişey olmadı faceden sadece dersle alakalı konuşmuştum.ne o bana attı ne ben ona özel bi mesaj.sonra faceden sildim onu ama benden hoşlanmadığını kesin olarak bilmek istiyorum nasıl olacak bu? aldanma cnm kesin biy olmadan bırak kendi gelsin çok istiosa...

çok isteyen adam gelirdi ,bence her davranışının altında bişey arama ,sana facenden yazması d.gününü kutlaması bişey ifade etmezki

hem çekiniyorda olabilir etrafından daha çömez sonuçta oda duyulsun istemez....

ama sen ona bir ışık yakmışsın şimdi onun gelmesi lazım

bekle hiç yzma bişey şu erkekleri şımartmayn ya lütfen ,bırakın onlar sizin peşinizden koşsun ,

Anlasildi, bunlarn hepsi aynyms :/ Dogru soyluyosunuz, 'vur-kac' yapmam lazm; vurdum, smdi kacma zamani.. Bu arada, 2saat once grms ama hala msjimin icergine bakmams gerizekali !

Tam 24saat oldu, defalarca face'e grdgi halde mesajima bakmiyo bakmiyo bakmiyo hic umidim kalmadi, neden bu kadar sevdim ki onu neden bana umut verdi? hatta neden kendisi basaltti bu oyunu bu erkekler neden bu kadar acimasz

Attgm tripli bayram mesajina ogle vakti cvp yazms:
"senin ve ailenin de bayrami kutlu olsun claraclara.. sevgiler.."

Bnm attgm msj ise soyleydi:
"huzurlu bi bayram gecrmenizi dlyor sayglarmi sunuyorum sayn hocam...."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…