- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi claraclara
-
kelin merhemi olsa kafasına sürermiş canım blmyrm ki nasıl davransan sna gelr çok yakın davrnma amaValla canm ben de cok sevyrm ama kalbim aklimi arada bi sustursa da acik acik soyleyecek kadar duygularimi dinlemem muhtemelen. Peki sence onun bana gelmesi icin nasl davranmam lazm ? Klupeki kzlar, szler de oberilerde bulunursanz cok makbule gecer
kelin merhemi olsa kafasına sürermiş canım blmyrm ki nasıl davransan sna gelr çok yakın davrnma ama
kararında davran canım benceBrakaym gelrse benimdir :/ ya ama ben smdi zaten ondan uzaktaym, yakn davranmazsam daha da uzaklasmaz mi
kararında davran canım bence
ben ne yapsam blmyrm kafam allak bullak hemen hemen 20 gün falan önce benm tatil yaptığım yere gelmiş burada olduğumu blyrdu haberi vardı. kardeşim ile denk gelmişler kardeşime glümsemiş selam vermiş. adam burnmun dbne kdr giriyor ama bana denk gelmyr o gün izmire dönmem gerekiyordu o akşamda buradaymış kardeşimi tanıyor gülümsemiş kardeşime kafası ile selam vermş selamlaşmşlar uzaktan falan ne derdi var ne yapmaya çalışıyor blmyrm cesaretmi topladım aradım 15 gndr de telefonu kapalı numrasını değiştrdi
face kulanmyr cnm maili de fakultenin ki. ulaşabileceğim br numarası vrdı onuda değiştirmş bu zmna kdr bırakamdm ztn dün tam 10 ay olduDogru soyluyosun canm. Faceden falan msj at bence, naslsa bakar ve gorur. Ustelk belli ki senin icn gelms canmbnmki boyle yapsa varya, asla brakmam; bnce sen de brakma.
kararında davran canım bence
ben ne yapsam blmyrm kafam allak bullak hemen hemen 20 gün falan önce benm tatil yaptığım yere gelmiş burada olduğumu blyrdu haberi vardı. kardeşim ile denk gelmişler kardeşime glümsemiş selam vermiş. adam burnmun dbne kdr giriyor ama bana denk gelmyr o gün izmire dönmem gerekiyordu o akşamda buradaymış kardeşimi tanıyor gülümsemiş kardeşime kafası ile selam vermş selamlaşmşlar uzaktan falan ne derdi var ne yapmaya çalışıyor blmyrm cesaretmi topladım aradım 15 gndr de telefonu kapalı numrasını değiştrdi
öyle yapacağım zaten canım baksın bakalım umursanmamak nasl olyrmşElifcim, o zaman okullar acilana kadar hcbisey yapma {ki istesen de yapamiycaksin zaten} okul aclnca da takmiyomus gbi yap bakalm napicak.. Beklemekten baska caren yok..
Aslicim, kafalarn uyusmasi cok onemli; sana katlyrm. Ksmet artk, bakalm..
Vivalajuicy, cok negatf bi yorum olms, yne de saol.
benzer şeyleri ben de yaşadım.1 senedir unutamadım.unutmak için birilerini arıyorum şu an.derslerimi batırdım okulum uzadı ve bi daha onu görmek bile istemiyorum aşkımdan ölsem bile redderrim.zaten tanıdıkça hoşlanmadığın davranışlarını gördüm soğudum. olmayan bi aşkın acısını çektim.ama doğum gününü kutlamak faceden konuşmak ve şakalaşmalr gülüşmeler bir şey hissettiği anlamına gelmiyor.arkadaşça da olabilir.onlar öyle dalga da geçerler öğrenci benimle ilgileniyor die egolarını tatmin ettirme.kendini kaptırma anladığım kadarıyla yaşın daha küçük.sonra daha çok üzülebilirsin ben yol yakınken döndüm.erkekler dönektir bi gün seviyorum derler ertesi gün yoklar güvenme hemen.
[MENTION][/MENTION]
Ya kzlar,yaklask 1ay once ben buna faceden msj atmstm yne, 'kusura bakma, yazlkta net yok, tlf cok fazla gremiyorum kusme sakin :) ' demisti. Daha snra gecenlerde bn yne msj attm, bikac kere cepten grdgi halde msjima bakmamsti (goruldu yazmiyodu ama icerige bakmamssa ble msj attgmi gormstr) 2gun snra cvp yazdi boyle gulucuklu filan.. Bugun de bahanesine bi msj attm ve bn msj attktan 2saat snra cepten grdi,msj attgmi gormstr o defaki gibi yne 'goruldu' yazisi ckmadi, cevap filan atmadi henuz.. Konstgunda gulucuklu samimi sohbet edyo ama mesela gec oldu,snav sorularnzi hazrlycam, snav kagtlarni okyrm dyp musaadeni istiyeym dyo. Acaba benden kacyo mu? yada cok mu sktm onu? Ne dyosunuz kzlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?