Okuldaki çocuk

Duyqush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
23
0
:KK17:Mrb.Eskilerde bi yazı yazmıştım buraya tabi cvp atan olmamıştı ama yinede yazıcm :) bizim okulda bi çocuk var ortak arkadaşlarımız baya çok ama bire bir tanışmıyoruz.Sevmek veya hoşlanmak sonradan oluşan birşey biliyorum ama bu çocuğa karşı birşeyler hissediyorum.yani hoşlanıyorum galiba. Facebookta profilini buldum ekledim tanışmak için.Cesaretimi topladım mesaj attım. tanışmak istediğimi söyledim ama çok soğuk davrandı kısa kısa yazdı yani pek hoşnut olmadı galiba. birde bilgisayardan girmiyor nete telefondan bakıyormuş tabi fotolarımıda görmeyince okuldada tanımayacak :/ biraz önce selam yazdım tekrar selam??? diye cvp geldi.. yani tınlamıyor gibi. bir şeyler yapmam lazım yardım ediin kızlaar
 
canım keşke faceden ekleme olayını hiç yapmasaydın yani okulda bi şekilde dikkatini çekseydin sen baştan şımartmışsın çocuğu:KK19:
 
okulda dikkatini çekmek gibi bi imkanım yok olsa çekinmezdim zaten.Aynı ortamda da bulunamıyoruz.Face tek çağreydi olan oldu :KK43:
 
selam yazip yanina soru isareti koymasi ne var demek gibi bisey olmus en iyisi o sana yazmadan bidaha yazma:26:
 
Boşver anam boşver, boşver sen o çocuğu, hayır gelmez ondan sana, hoş, erkek milletinin hangisinden hayır gelir ki zaten, bak benim konumu oku da, örnek al, ders olsun sana, sonra sende üzülme, sonu hüsranla sonuçlanmasın benimki gibi.
 
Bence artık iletişim yolu için fbook kullanma. Bariz tınlamıyor çünkü. Ortak arkadaşlarınızı falan kullanarak tanışmaya gayret et.
 
X