Staj yerinizi siz kendiniz neden ayarlamadiniz? Bolumunuzu bilmiyorum ama. Ikincisi 6 soru yanlissa iptal edilmesi normal. O zaman kalan 14 sorunun degeri asagi yukari 7 puan uzerinden olur.Hiç bi şekilde hocaya bişey demedik , saygımızdan hoca önden gitsin diye kapıda bekledik, hoca kapı boşluğunu kapattı ve resmen girmememizi istedi arkasında kaldık diye napısyonz dedi su içtik diyincede çocuk gibisiniz ya diyip gitti. Herkesin içinde sürekli alay edici şeyler söylemeleri,emrivaki konuşmaları sınav notlarımızla bile oynandı, mesela 20 soruluk sınavda 6 soru yanlıştı, o soruları iptal edi 14 soru 5 puan üzerinden değerlendirildi, çoğunluk geçme notunun altında kaldı maalesef, staj yerimizi ayarlayamadılar mecburiyeetn gidemedik, hatta baskı yaptık biz ne zaman cıkacaz diye, onu da devamsızlığı mıza saydılar bütün devamsızlık hakkım bitti ailemşn yanına gitmem gerek gidemiyorumiyice bunaldm
Ne deyip asagiliyorlar mesela?
Cocuk gibisiniz meselesinde ben asagilama gormedim. Siz cok mu icsellestirdiniz ki hassas ve uzuntulu durumda oldugunuzdan dolayi.
Staj meselesi icin de bolumunuzun dekanligina dilekce yazin. Oradan cevap alamazsaniz rektorluge basvurun.
Ancak asagilama dediginiz sey ne anlamadim. Durmadan asagiliyorlar demissiniz ama soyle diyorlar boyle diyorlar kufir hakaret gibi seyler duymadim agzinizdan. Ssdece asagiliyorlar demissiniz. Bir ornek verirseniz belki daha fazla yardimci olabilirim.
Onluk meselesine gelince.. bolumunuz ne bilmiyorum ancak bulundugunuz meslek grubunda onlukler oyle ise boyunu kisaltin. Meslege gore onlukler degisebiliyor cunku.
Bu arada basiniz sagolsun. Allah annenize de acil sifalar versin.
üniversite ayarlıyor biz değil,Staj yerinizi üniversiteniz mi ayarlıyor? Eğer böyle bir kural varsa ve mağdur durumda bırakıldıysanız rektörlüğe durumunuzu anlatan bir dilekçe yazabilirsiniz. Devamsızlık olayını tam olarak anlayamadım ben de o yüzden yorum yapamıyorum. Sınavda sorular iptal edilebilir normaldir ama bunun sonucunda 100 üzerinden puan vermeyip ona göre değerlendiriliyorsa ve kalmaması gereken kişiler kaldıysa yine rektörlüğe veya dekanlığa şikayette bulunmanız gerekiyordu. Bu durumları öğrenciler olarak sindirdikçe hal daha kötüye gidecek maalesef. Düzelmesini beklemek yerine mağduriyet yaşayan arkadaşlarınızla beraber çözüm yolları arayın. Ben özel üniversitede değilim belki sistem farklı olabilir ama öğrenciye haksızlık yapıldığı durumlarda peşinden koşmayı bıraktığınız anda kimse size iyilik yapmıyor. Çok saçma okulun hatası yüzünden sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu. Aylarca peşinden koşmak zorunda kaldı bazıları. Ama onu yapmadan da sonuç alınmıyor. Ülke birbirini ezmek üzerine kurulu resmen.
Az kaldı zaten şikayet etcem, staj yerimizi kendimiz değil okul ayarlıyor maalesef, inanın bıktım artık, o kadar emek harcayıp e mail olarak 30 sayfa anamnez formu dolduryz bakım planı yapıp atıyoruz ,bugünde geldi onlar formalite dedi iyice kafayı yiycem bıktım iyice 2 günüm gidiyor benim madem hastanede inceleyeceksin neden netten de gönderip hem zamanız hem paramız gidiyor yaStaj yerinizi siz kendiniz neden ayarlamadiniz? Bolumunuzu bilmiyorum ama. Ikincisi 6 soru yanlissa iptal edilmesi normal. O zaman kalan 14 sorunun degeri asagi yukari 7 puan uzerinden olur.
Su devamsizliga sayma meselesini de anlamadim. Neden durumunuzu dekanliga ya da rektorluge bildirmiyorsunuz?
Bimer ya da cimer e de yazsaniz rektorluge yonlendirilecektir.
Herkes kızıyo ama kimse gelipte konuşmaya cesaret etmiyor, aslında sorun hocanın çocuk gbisnz demesi değil kapıyı eliyle ayağıyla kapatıp bizi almamaya çalışmaması hala aklıma geldikçe simirleniyorumnormalde öğrencilerin hocalardan önce sınıfa girmesi gerekir. en son hoca girer öğrenciler hazır olur. siz saygıdan önce hocanın girmesini beklemişsiniz ama kural bu. hoca yanlış anlamış ben geldim hala bekliyorlar anlamış. aslında burada takılacak bir durum yok ki.. çocuk gibisiniz demiş bunda bir şey yok her öğrenci hocasından fırça yemiştir. hatta sizinki fırça bile sayılmaz...
sen bunalmışsın canım haklı olarak. aslında psikoloğa falan gitsen. bu arada okul böyle bir hata yapıyorsa mazeret izni ayarlasın bizahmet. gidip konuşmayı denediz mi toplu olarak 6 kişi müdürle
İl sağlık müdürlüğüne adımız gidiyor,hocalar bizim adımızı söylemeyi unutmuş, 6 kişinin stajı il sağlık müdürlüğü tarafından geç onaylandı sebebi de adımızın geç gitmesi, ve şuan devamszılıgımız 20 saat dolu, tamamen onların hatası ,Staj yerinizi üniversiteniz mi ayarlıyor? Eğer böyle bir kural varsa ve mağdur durumda bırakıldıysanız rektörlüğe durumunuzu anlatan bir dilekçe yazabilirsiniz. Devamsızlık olayını tam olarak anlayamadım ben de o yüzden yorum yapamıyorum. Sınavda sorular iptal edilebilir normaldir ama bunun sonucunda 100 üzerinden puan vermeyip ona göre değerlendiriliyorsa ve kalmaması gereken kişiler kaldıysa yine rektörlüğe veya dekanlığa şikayette bulunmanız gerekiyordu. Bu durumları öğrenciler olarak sindirdikçe hal daha kötüye gidecek maalesef. Düzelmesini beklemek yerine mağduriyet yaşayan arkadaşlarınızla beraber çözüm yolları arayın. Ben özel üniversitede değilim belki sistem farklı olabilir ama öğrenciye haksızlık yapıldığı durumlarda peşinden koşmayı bıraktığınız anda kimse size iyilik yapmıyor. Çok saçma okulun hatası yüzünden sıkıntı yaşayan arkadaşlarım oldu. Aylarca peşinden koşmak zorunda kaldı bazıları. Ama onu yapmadan da sonuç alınmıyor. Ülke birbirini ezmek üzerine kurulu resmen.
Şikayet edince peki derslerini etkiler miCanım bu staj durumunu dilekçeyle rektorluge falan bildirsen yada ilgili yere ? Çünkü senlik bir hata yokmuş. Ayrıca kendini ezdirme isterse hocan olsun noluyo de bence takma umursama kuzum. Elbet geçer bu günler sağlığına bişey olmasin
Bu staj olayı için hatanın sahibi ceza alsın diye değil sadece bizim mağduriyetimiz giderilsin şeklinde yazın dilekçenizi. 6 kişinin hepsini toplayıp beraber yazın toplu dilekçe halinde veya aynı şeyi her biriniz kendi ağzınızdan yazıp imzalayın. Ortada bir sorun var ve mağdur olmamanız için rektörlükten o günlerde izinli sayılacağınız bir kağıt çıkması yeterli olacak aslında. Hatta dersleri kaçırdık sınıfımızdan geri kalıyoruz çok önemliydi ah vah diye abartıp sonra en azından izinli sayılalım da hastalık vs durumlarında devamsızlığımız sorun olmasın diye anlatın.Şikayet edince peki derslerini etkiler mi
20 saat di ama hakkımız şuan 20 saat doluStaj suresı hakkında yapabilecek hıc bısey yok mu? Kac gun devamsızlık hakkın tam, kac gun eksik basladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?