Yani. Bide ogrwtmen cocuklara egitim mi versin tenceredeki yemekleri cocuklara servis mi etsin :) zaten ogretmen yarin 2 haftalik listeyi verecegim diye mesaj atmis kofte patates eklemis. Benim hosuma gidiyor. Zaten oglen yemegi yiyp okula gdiyor bide okulda pulav vs yerse aksam yemek yemezki. Zaten vatsaptan yazan velinin cocugu 11 de uyaniyormus oglen yemek yemeden okula gidiyormus. O nedenle bu kiste ona yetmiyormus. Cocuklarin geneli sabah erken uyaniyor zaten. Oglende yedirip yollasinlar bi zahmet dimi
Bu durum o velinin şahsi sorunu.
Herkesi kendi çocuğunun durumuna uydurmaya çalışan böyle velilerden çok rahatsız oluyorum.
Bunca yıldır özel anaokullarında çalışan öğretmen ve idareciyim böylesine saçma bir teklif duymadım.Okulda böyle bir yemek düzeni olamaz. Neden derseniz?
Yemekte kullanılan malzeme,hijyen,saklama ve servis konusunda ortak hareket etmeniz o kadar zor ki.
Bir kere tüm anneler aynı bilinçte mi?
Kimine etli yemek gelecek kimine sebze, masraf farklı olacak, insanlar buna itiraz edecek.
Kimi günü gelmeden bir gün önce mazeret bildirip yarın yemeği getiremeyeceğini söyleyecek.
Annelerden yemek saatine dahil olup servis yapmak ve 'elinize sağlık' övgüsü almak isteyenler çıkacak, sınıf düzenine rahmet olsun.
Tembel anneler çıkacak yemeği iki gün önceden yapıp buzdolabına koyacak.
Evinde kalabalık misafir ağırlamış biri o kalan yemeğe takviye yapıp çocuklara getirecek.
Daha bunun gibi onlarca muhtemel olumsuzluk sıralayabilirim.
Abartmıyor musun Hocam bu kadar olur mu? Diyenlere cevabım: Bu gözler neler gördü?