okuldan atılmak/yurtdışına gitmek lütfen okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet belki saçma bir durum ama intihar da ettim sonucunda hiçbir şey olmadı. Doktorlara,camilere hacı hocalara kadar her yere gittim olmuyordu. Sonunda okulu bırakıp memleketime döndüm. Böylece devamsızlıktan sınıfta kalmış oldum..

Bu yıl okullar açılmadan önce anksiyetelerim yine başladi. Yine hazırlık sınıfından başlayacaktım malum sınıfta kaldığım için.. ve başladım da. İlk birkaç gün okula gittim ve sonrasında yine başladı aynı durum.
Ve hocalar yine gelmeyecek dediler benim için söz vermiştim tutamadım. .

İlaç kullanıyorum. Yine hergün ağlıyorum dua ediyorum vs ben hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Devamsızlığım epey arttı yine sınıfta kalırsam okuldan atılacakmışım.. zaten herşeyden vazgeçmiş gibiyim. Ne yapsam olmuyor.
Aşko nasılsın şimdi? İntihara devam ediyor musun? Zor bi ergenlik

Merhaba arkadaşlar aslında bu konuyu kimseye anlatmaya niyetim yoktu ama sonunda dayanamadım ve belki sorularıma cevap bulabilirim diye düşündüm.

Öncelikle zipzip sormadan söyleyeyim:19 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Buraya kadar normal.

2013 yazında tercih yaptım ve kazandım çok mutlu olduk vs vs okulu ne zorluklarla kazandığımı anlatmak için ayrı bir başlık gerekir o yüzden kısa kesiyorum.
Çocukluğumdan beri yabancı dillere ilgim vardı ve tercihlerimi de dilden yana kullandım rus dili okuyorum şuan en büyük hayalim gerçek olmuştu.

Tabi bunun bir hazırlık sınıfı var sonra 1.sınıfa geçiyorsunuz.. ben de hazırlık sınıfından başladım.

Şimdi ayrı bir parantez açıyorum ileri derecede okb ye sahip bir bireyim. aynı zamanda panik atak,sosyal fobi,paranoya da var. Hem psikoloğa hem de psikiyatriste gidiyorum yani hem ilaç hem terapi ama hala düzelemedim. Aslında eskiden takıntılarım korkularım bu
Kadar yoğun değildi ama yaşadığım travmalar sonucu bu aşamaya geldim.

Okul konusuna geri dönersek geçen yıl hazırlık sınıfına başladığımda takıntılar yüzünden okula gidemedim. Zaten sosyal fobi ve özgüven eksikliği çok yüksek bu yüzden insanlara karşı rezil olma korkusuyla okula gidemiyordum. Bundan ailemin haberi vardı ayrı şehirlerde olmamıza rağmen okuldan kaçtığımı hiç saklamadım. Bu yüzden de çok baskı gördüm. Gitmek istiyordum gidemiyordum,sınıfın kapısına gelince elim ayağım titremeye başlıyordu vs vs. Derse girsem bile beş on dk zor durup sonra kaçıyordum.

Evet belki saçma bir durum ama intihar da ettim sonucunda hiçbir şey olmadı. Doktorlara,camilere hacı hocalara kadar her yere gittim olmuyordu. Sonunda okulu bırakıp memleketime döndüm. Böylece devamsızlıktan sınıfta kalmış oldum..

Bu yıl okullar açılmadan önce anksiyetelerim yine başladi. Yine hazırlık sınıfından başlayacaktım malum sınıfta kaldığım için.. ve başladım da. İlk birkaç gün okula gittim ve sonrasında yine başladı aynı durum.
Ve hocalar yine gelmeyecek dediler benim için söz vermiştim tutamadım. .

İlaç kullanıyorum. Yine hergün ağlıyorum dua ediyorum vs ben hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Devamsızlığım epey arttı yine sınıfta kalırsam okuldan atılacakmışım.. zaten herşeyden vazgeçmiş gibiyim. Ne yapsam olmuyor.

Derken aklıma erasmusla yurtdışına gitme fikri geldi. Biliyorum bu durumda çok saçma ama buralardan bu ortamdan kaçmak istiyorum. Beni tanıyan insanlardan da uzaklaşmak istiyorum. Dil okuduğumu söylemiştim o yüzden rusyaya gitmek benim için iyi olabilir.
Günlerdir sadece ölmek için dua ediyordum ama ilk defa bugün hayal kurdum bi umut hissettim. Ama ne yapacağımı nasıl olacağını bilmiyorum. İlla erasmus olmak zorunda değil sinavli değişim programları filan yok mu acaba? Hazırlık sınıfında olduğum için beni kabul etmezler gibi geliyor ama bilmiyorum

Sizi fazla sıkmak istemiyorum sorusu olan varsa cevaplarım. Lütfen fikir verin
11 yıl sonra Sımdı ne alemdesin🤗🤗

Gerçekten dedenin sifonu çekmediği görüntüden daha mide bulandırıcı bir yorum yapmayı nasıl başardın ^^
Bilmem ne yaşadığını unutan sen düşün bunu hani böyle bir şey yaşanmamıştı? Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin. İnşallah gelmez ama ne olacağı belli olmuyor.

Bilmem ne yaşadığını unutan sen düşün bunu hani böyle bir şey yaşanmamıştı? Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin. İnşallah gelmez ama ne olacağı belli olmuyor.
Kardeş sen anlamıyor musun
ne yaşanmamış burda okuldan atılabilirim diye ihtimal vermişim
Ve şuan gelecekten geliyorum "atılmadım"
Ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu demişim
yine gelecekten geliyorum "ölmedim"
önceki mesajlarda elli milyon kez açıkladım kendin çalıp kendin oynuyorsun işsiz misin nesin
benim intihar ediyorum böhüee diye konum yok. Neyi kanıt göstereceksin?

Kardeş sen anlamıyor musun
ne yaşanmamış burda okuldan atılabilirim diye ihtimal vermişim
Ve şuan gelecekten geliyorum "atılmadım"
Ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu demişim
yine gelecekten geliyorum "ölmedim"
önceki mesajlarda elli milyon kez açıkladım kendin çalıp kendin oynuyorsun işsiz misin nesin
benim intihar ediyorum böhüee diye konum yok. Neyi kanıt göstereceksin?
Yahu intihar ettim yazan kim? Bana ergen diyorsun mutsuzsun ben mutluyum diyorsun ok mutlu ol. Ben mutsuzum işte. Sen neler yaşamışsın gelip benimle dalga geçiyorsun. Önce dön kendi geçmişine bak

Dediğim gibi başına gelince sen mutlu mutlu sifon çekersin.
Burada üstüne sifon çekilecek tek şey senin gidip 11 yıl önceki konuyu bulup "ne oldu intihara devam ediyor musun mehehe aşko eğve eğve" yazman 🥲 Kaldı ki konuda intihar yok, ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu ifadesi var.

Yahu intihar ettim yazan kim? Bana ergen diyorsun mutsuzsun ben mutluyum diyorsun ok mutlu ol. Ben mutsuzum işte. Sen neler yaşamışsın gelip benimle dalga geçiyorsun. Önce dön kendi geçmişine bak
Ee tamam ben mutsuzluğunu ergenlikle ilişkilendirmedim
Bana ilk mesajdan beceriksiz ikinciden başarısız yazmışsın. Ben de beceriksiz ve başarısız bulduğun insanlar senden mutlu olabilir dedim. Benim insanlara sen başarısız sen beceriksizz dediğimi görünce sen de benim mutsuz olduğum günleri hatırlatabilirsin.

Ayrıca konuyu hortlattığın mesaj "ne oldu aşko intihara devam mı?" İntiharı ortaya atan sen.

Burada üstüne sifon çekilecek tek şey senin gidip 11 yıl önceki konuyu bulup "ne oldu intihara devam ediyor musun mehehe aşko eğve eğve" yazman 🥲 Kaldı ki konuda intihar yok, ölmek için dua ettiğim zamanlar oldu ifadesi var.
Yok intihar ettim ama bir şey olmadı yazıyor. Unutmaya çalışmanı anlıyorum. Umarım bir daha öyle şeyler yaşamazsın. Bu korkuyla yaşıyorsun belli ki. Benim mutsuzluk sebebim gider ama senin için aynı şey yok

Yok intihar ettim ama bir şey olmadı yazıyor. Unutmaya çalışmanı anlıyorum. Umarım bir daha öyle şeyler yaşamazsın. Bu korkuyla yaşıyorsun belli ki. Benim mutsuzluk sebebim gider ama senin için aynı şey yok
Çok büyük korkularım var
Bir gün baban psikiyatri kliniği açar da ona yanlamak için ruh sağlığı ile ilgili bir bölüm okursan bunları detaylı anlatırım sana canım. Söz 🙏🏻

Ee tamam ben mutsuzluğunu ergenlikle ilişkilendirmedim
Bana ilk mesajdan beceriksiz ikinciden başarısız yazmışsın. Ben de beceriksiz ve başarısız bulduğun insanlar senden mutlu olabilir dedim. Benim insanlara sen başarısız sen beceriksizz dediğimi görünce sen de benim mutsuz olduğum günleri hatırlatabilirsin.
Ben diyorum ki bu kadın atlattıysa ben de atlatırım. Beni yalancı olarak suçlayan sensin. Gelip bana saldırıp karşılık bulunca tepki veriyorsun. Benim mutsuzluğum da ergenlikte alakalı değil. Bir gün başına gelirse anlarsın. E senin 2 üniversite okuduğun yaşlarda ben çalışıp paramı kazanıyordum. E sevindim başarılı olmana mutlu olmana senin gibi kötü biri değilim çünkü. Sen benim mutsuzluğumla başarısızlığımla? mutlu olabilirsin.

Çok büyük korkularım var
Bir gün baban psikiyatri kliniği açar da ona yanlamak için ruh sağlığı ile ilgili bir bölüm okursan bunları detaylı anlatırım sana canım. Söz 🙏🏻
Evet yetişkin yaşımda 2 üniversite okuyup babadan para almak normal ama benim babamla çalışmam anormal haklısın. Ayrıca bu bir seçenek kesin oradayım demedim hiçbir zaman. Kısa sürüp ataması iş bulması kolay olduğu için okuyorum. Sanki sabancıyım da milyar dolarlık şirketin yönetimi. Ben çalışmasam orada bedavadan kazanacağım hahahahah

Ben diyorum ki bu kadın atlattıysa ben de atlatırım. Beni yalancı olarak suçlayan sensin. Gelip bana saldırıp karşılık bulunca tepki veriyorsun. Benim mutsuzluğum da ergenlikte alakalı değil. Bir gün başına gelirse anlarsın. E senin 2 üniversite okuduğun yaşlarda ben çalışıp paramı kazanıyordum. E sevindim başarılı olmana mutlu olmana senin gibi kötü biri değilim çünkü. Sen benim mutsuzluğumla başarısızlığımla? mutlu olabilirsin.
Tabi canım sen çok iyi biri olduğun için 30 yıl önceki mesajı çarpıtıp "intihara devam mı aşko xd" yazacak birisin. Konularında verdiğin tüm detaylara inandığım gibi buna da inandım. sana iyi atlatmalar diliyorum, yakamdan düş artık zira sabah gitmem gereken bir işim var. Senin kadar işsiz olsam bu temaşayı sonsuza dek sürdürürdük.

Tabi canım sen çok iyi biri olduğun için 30 yıl önceki mesajı çarpıtıp "intihara devam mı aşko xd" yazacak birisin. Konularında verdiğin tüm detaylara inandığım gibi buna da inandım. sana iyi atlatmalar diliyorum, yakamdan düş artık zira sabah gitmem gereken bir işim var. Senin kadar işsiz olsam bu temaşayı sonsuza dek sürdürürdük.
Yahu bana ben intihar etmedim diyen sendin. İstesem çalışırım ama senin muhtemelen uzattığın okuldan mezun olduğun yaştayım. Haliyle okulum var.

Yahu bana ben intihar etmedim diyen sendin. İstesem çalışırım ama senin muhtemelen uzattığın okuldan mezun olduğun yaştayım. Haliyle okulum var.
Tembelim diyen sendin şimdi ne oldu birden azim mi geldi istesem okurum çalışırım falan?
ayrıca konuyu tekrar okursan belirli bir ruh hastalığı sebebiyle okulum "muhtemelen" uzamış ve bu hastalığa rağmen iki üniversite okumuşum. İlk mesajdan başarısız beceriksiz diye zıplıyordun tekrar değerlendir istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X